הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג של בנ'צר

זה היה בצחוק !!
אתה אולי צודק אני צריך לשבת יותר לאחור ולפתוח יותר ברכיים לצדדים ..
אבל העקבים שלי לא מתרוממים !

זה היה בצחוק !!
אתה אולי צודק אני צריך לשבת יותר לאחור ולפתוח יותר ברכיים לצדדים ..
אבל העקבים שלי לא מתרוממים !
תסכים איתי שאתה לא יושב על העקבים וגם אם הם לא מתרוממים כמו שאתה חושב הכובד נופל באמצע כף הרגל ולא על העקב כמו שאמור להיות, זה יסדר לך גם את הישיבה לאחור

אין בעיה עם סקוואט קל בימי שלישי (גם לי קשה מאוד להתאושש מסקוואטים), ו- @DarkMatter צודק - שלח את הברכיים לצדדים ושב יותר אחורה כך שכל הכוח יגיע מהעקבים ומהאגן.

אימון B :

סקוואט קל : 70 KG 2*5

פרס : 65 KG 3*3

דדליפט : 120 KG 1*5

מתח משקל גוף 4 סטים של 6-12

עזר :
יד קידמית ואחורית 3 סטים כל אחד עם דאמבל של 15 KG
כתף אחורית והנפות לצדדים עם 9 קילו 2-3 סטים ...
ותאומים 3 סטים של 20 חזרות

שיהיה לכולם חג שמח 😋🍴😃

נערך לאחרונה:
שמע רוב ילדי הSS עושים אותה בלי תרגילי עזר ומסיימים עם סקוואט יפה אבל לחיצות על הפנים ..
אני עושה "הרבה תרגילי עזר" כי אני מרגיש שאני צריך להוסיף עוד מסה כדי להתקדם בלחיצות ..ואני מתאמן כבר מעל 3 שנים ואני יודע בעיקרון מה אני עושה ...

שמע רוב ילדי הSS עושים אותה בלי תרגילי עזר ומסיימים עם סקוואט יפה אבל לחיצות על הפנים ..
אני עושה "הרבה תרגילי עזר" כי אני מרגיש שאני צריך להוסיף עוד מסה כדי להתקדם בלחיצות ..ואני מתאמן כבר מעל 3 שנים ואני יודע בעיקרון מה אני עושה ...
רוב ילדי הסס לא עשו GVT לפני ולא מחזיקים מספיק מסת שריר כדי ללחוץ כבד. גם סס בעצמה לא מתאימה ללחיצות.

רוב ילדי הסס לא עשו GVT לפני ולא מחזיקים מספיק מסת שריר כדי ללחוץ כבד. גם סס בעצמה לא מתאימה ללחיצות.
מסכים איתך ..
פשוט הוא שאל אז הסברתי לו למה אני עושה כל כך הרבה תרגילים למרות שבאמת זה לא הרבה ,, בשבילי {:

מסכים איתך ..
פשוט הוא שאל אז הסברתי לו למה אני עושה כל כך הרבה תרגילים למרות שבאמת זה לא הרבה ,, בשבילי {:

גם חלפון ורחבי עשו לפני ss גיויטי והם לא עשו/עושים כלכך הרבה תרגילי עזר חסרי תועלת

גם חלפון ורחבי עשו לפני ss גיויטי והם לא עשו/עושים כלכך הרבה תרגילי עזר חסרי תועלת[/QUOTE
😋🍴
אימון C :
האימון היום היה בסביבות 12
בנץ עצימות :120 KG 1*2 PR

סקוואט : 122.5 KG PR 3*5

חתירה יד יד 2 סטים של 45 קילו וסט של 40 5-10חזרות

סקוואט סט ראשון היה קצת קשה בלי MP
סט שני ושלישי עפו !! FIVE FINGER עובד !!!
וזה אימון ראשון עם אינזר BELT

נערך לאחרונה:
סקוואט : 125 קילו ל 5 PR *3

בנץ נפח : 85 קילו ל 5*5

מקבילים מג 3*5-8

לחיצה צרפתית עם דאמבל : 20 קילו ל 6.6.5 חזרות

הסקוואט סט שלישי

סקוואט : 125 קילו ל 5 PR *3

בנץ נפח : 85 קילו ל 5*5

מקבילים מג 3*5-8

לחיצה צרפתית עם דאמבל : 20 קילו ל 6.6.5 חזרות

הסקוואט סט שלישי

למה אתה עושה תרגיל לטרייספס לחזרות נמוכות כאלה? בדרך כלל עושים בתרגילי עזר8-12 במיוחד שזה תרגיל לשריר קטן כמו יד אחורית

למה אתה עושה תרגיל לטרייספס לחזרות נמוכות כאלה? בדרך כלל עושים בתרגילי עזר8-12 במיוחד שזה תרגיל לשריר קטן כמו יד אחורית
אני באופן אישי מרגיש שבין 3-8 חזרות בונה לי אחלה מסה מאשר חזרות גבוהות יותר ..
אם אני עושה 2 תרגילי עזר אז 1 כבד ואחד חזרות יותר גבוהות ..

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית