עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחחחח נכוןככה זה סקוואט נפח, כשהמשקל עולה גם אם זה לא מרגיש כבד זה גומר אותך, ואז יומיים אתה הולך כמו נכה 😄 לפחות זה מה שהיה לי בחמישי-שישי האחרונים 😃
אני דוגל בצורת עבודה שבה אתה בוחר משקלים כאלה שבהם תעשה PR בשבוע החמישי לRM5.רציתי לשאול לדעתכם נפח 100 ועצימות 120 בהתחלה נשמע בסדר או שהעצימות גבוהה מידי ?
לא הבנתי שורה ראשונהאני דוגל בצורת עבודה שבה אתה בוחר משקלים כאלה שבהם תעשה PR בשבוע החמישי לRM5.
זה אומר שאתה צריך להוריד 7.5 קילו מהRM5 הנוכחי שלך ולתת אותו כעצימות בשבוע הראשון, והנפח בשבוע הראשון יהיה 90% מהמשקל הזה.
דוגמא, הRM5 שלך בבנץ' פרס הוא 130 קילולא הבנתי שורה ראשונה
הרגשה זה טוב ויפה אבל לדעתי תוכנית אימונים כמו טקסס צריכה כן להיות מחושבת באחוזיםותודה אני לא כל כך אוהב אחוזים הולך לפי הרגשה
ה 1RM הוא 140דוגמא, הRM5 שלך בבנץ' פרס הוא 130 קילו
שבוע ראשון תתן עצימות 122.5
שבוע שני עצימות 125
שבוע שלישי עצימות 127.5
שבוע רביעי עצימות 130
שבוע חמישי שבירת שיא, עצימות 132.5
זאת הכוונה.
הרגשה זה טוב ויפה אבל לדעתי תוכנית אימונים כמו טקסס צריכה כן להיות מחושבת באחוזים
אני לא יודע. אני לא מכיר אותך מספיק טוב כדי להחליט את זה בשבילך. אולי כדאי שתבדוק את הRM5 שלך?אני לא זוכר מה החמישיה הכי כבדה אבל השיא של הנפח היה 117.5 ל 4 חמישיות לדעתך אם איזה משקל כדאי לי להתחיל
קצת בעייה אני לקראת הסוף של אד הסבב הזה לא הלך לי הכי טובאני לא יודע. אני לא מכיר אותך מספיק טוב כדי להחליט את זה בשבילך. אולי כדאי שתבדוק את הRM5 שלך?
אד קואן שבוע 9
יום ב -אד קואן
בנץ -1×1 136kg מרוצה יש סרטון
בנץ צר-3×2 -120kg pr
בנץ עליון -2×2 -110
צ׳ין אפס עם משקל - 5×4 +30 kg pr
מסור -8×2- 45 kg
תודה מורן עוד מאט אני יעלה את הסרטון לPLאיזה מעצבן זה לשים את הקילו הנוסף הזה נכון?
כמו ללחוץ 139 🤣
בכל אופן, חזק ביותר!
סתם שאלה, מה הטעם להעלות סרטון לPL אם זה לא פיאר? עדיף תעלה לפה וכשתעשה פיאר תעלה לPL.תודה מורן עוד מאט אני יעלה את הסרטון לPL
כי שמה יש יותר תגובותסתם שאלה, מה הטעם להעלות סרטון לPL אם זה לא פיאר? עדיף תעלה לפה וכשתעשה פיאר תעלה לPL.
מה הבעיה בזה?סתם שאלה, מה הטעם להעלות סרטון לPL אם זה לא פיאר? עדיף תעלה לפה וכשתעשה פיאר תעלה לPL.
לדעתי אין שום בעיה בלהעלות סרטון.. בשביל זה הפורום מיועדכי שמה יש יותר תגובות
אני יעלה אז לפה לא ממש משנה לי
איך שבא לכם. לדעתי האישית פשוט הקטע של פרסום סרטונים בפורום PL הוא או לפרסם PR או לבקש בדיקת טכניקה. זה פשוט נראה לי קצת מוזר אם אתה לא רוצה לבדוק טכניקה ומעלה סרטון של משקל שהרמת כבר יותר ממנו. אולי זה רק אני. בכל מקרה לא כזה אכפת לי אני מחלק מוניטינים בכל מקרה 😃מה הבעיה בזה?
הוא רוצה לשתף את החבר'ה בפורום על העבודה שנתן.. לא כל סרטון חייב להיות PR.
וככל שאנשים יותר ישתפו את המשקלים שלהם כך גם המתאמנים הצעירים והחדשים יותר (גם חברי פורום חדשים) יקבלו מוטיבציה לפרסם סרטונים ולהתקדם טוב יותר.
זה רק אתה 😃איך שבא לכם. לדעתי האישית פשוט הקטע של פרסום סרטונים בפורום PL הוא או לפרסם PR או לבקש בדיקת טכניקה. זה פשוט נראה לי קצת מוזר אם אתה לא רוצה לבדוק טכניקה ומעלה סרטון של משקל שהרמת כבר יותר ממנו. אולי זה רק אני. בכל מקרה לא כזה אכפת לי אני מחלק מוניטינים בכל מקרה 😃
דווקא לא. 😁עדיף לראות דוב לוחץ 136 קג מאשר דוב אוכל כלב ים בטלויזיה 😆
לך מפה.😏דווקא לא. 😁