הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג של בנ'צר

ככה זה סקוואט נפח, כשהמשקל עולה גם אם זה לא מרגיש כבד זה גומר אותך, ואז יומיים אתה הולך כמו נכה 😄 לפחות זה מה שהיה לי בחמישי-שישי האחרונים 😃

ככה זה סקוואט נפח, כשהמשקל עולה גם אם זה לא מרגיש כבד זה גומר אותך, ואז יומיים אתה הולך כמו נכה 😄 לפחות זה מה שהיה לי בחמישי-שישי האחרונים 😃
חחחחח נכון
הסקוואט לא כבד אבל מתיש
אין לי את המנת ריכוז אחרי הנפח .
שבוע הבא גם כנראה 10 סינגלים עם 70 אבל יותר מאוחר אוריד את זה ל8
מחר נתן 135 לפחות לסינגל 1 או 2
@Tank
@yujinius
@White Walker

עוד כמה שבועות אני יתחיל גם טקסס לפלג גוף עליון
רציתי לשאול לדעתכם נפח 100 ועצימות 120 בהתחלה נשמע בסדר או שהעצימות גבוהה מידי ?
תודה

רציתי לשאול לדעתכם נפח 100 ועצימות 120 בהתחלה נשמע בסדר או שהעצימות גבוהה מידי ?
אני דוגל בצורת עבודה שבה אתה בוחר משקלים כאלה שבהם תעשה PR בשבוע החמישי לRM5.
זה אומר שאתה צריך להוריד 7.5 קילו מהRM5 הנוכחי שלך ולתת אותו כעצימות בשבוע הראשון, והנפח בשבוע הראשון יהיה 90% מהמשקל הזה.

אני דוגל בצורת עבודה שבה אתה בוחר משקלים כאלה שבהם תעשה PR בשבוע החמישי לRM5.
זה אומר שאתה צריך להוריד 7.5 קילו מהRM5 הנוכחי שלך ולתת אותו כעצימות בשבוע הראשון, והנפח בשבוע הראשון יהיה 90% מהמשקל הזה.
לא הבנתי שורה ראשונה
ותודה אני לא כל כך אוהב אחוזים הולך לפי הרגשה

לא הבנתי שורה ראשונה
דוגמא, הRM5 שלך בבנץ' פרס הוא 130 קילו
שבוע ראשון תתן עצימות 122.5
שבוע שני עצימות 125
שבוע שלישי עצימות 127.5
שבוע רביעי עצימות 130
שבוע חמישי שבירת שיא, עצימות 132.5

זאת הכוונה.
ותודה אני לא כל כך אוהב אחוזים הולך לפי הרגשה
הרגשה זה טוב ויפה אבל לדעתי תוכנית אימונים כמו טקסס צריכה כן להיות מחושבת באחוזים

דוגמא, הRM5 שלך בבנץ' פרס הוא 130 קילו
שבוע ראשון תתן עצימות 122.5
שבוע שני עצימות 125
שבוע שלישי עצימות 127.5
שבוע רביעי עצימות 130
שבוע חמישי שבירת שיא, עצימות 132.5

זאת הכוונה.

הרגשה זה טוב ויפה אבל לדעתי תוכנית אימונים כמו טקסס צריכה כן להיות מחושבת באחוזים
ה 1RM הוא 140
הצלחתי 130 ל 4 סינגלים
אני לא זוכר מה החמישיה הכי כבדה אבל השיא של הנפח היה 117.5 ל 4 חמישיות לדעתך אם איזה משקל כדאי לי להתחיל

אני לא זוכר מה החמישיה הכי כבדה אבל השיא של הנפח היה 117.5 ל 4 חמישיות לדעתך אם איזה משקל כדאי לי להתחיל
אני לא יודע. אני לא מכיר אותך מספיק טוב כדי להחליט את זה בשבילך. אולי כדאי שתבדוק את הRM5 שלך?

אני לא יודע. אני לא מכיר אותך מספיק טוב כדי להחליט את זה בשבילך. אולי כדאי שתבדוק את הRM5 שלך?
קצת בעייה אני לקראת הסוף של אד הסבב הזה לא הלך לי הכי טוב
ואני ממחר בסינגלים

איזה מעצבן זה לשים את הקילו הנוסף הזה נכון?
כמו ללחוץ 139 🤣

בכל אופן, חזק ביותר!

סתם שאלה, מה הטעם להעלות סרטון לPL אם זה לא פיאר? עדיף תעלה לפה וכשתעשה פיאר תעלה לPL.
מה הבעיה בזה?
הוא רוצה לשתף את החבר'ה בפורום על העבודה שנתן.. לא כל סרטון חייב להיות PR.
וככל שאנשים יותר ישתפו את המשקלים שלהם כך גם המתאמנים הצעירים והחדשים יותר (גם חברי פורום חדשים) יקבלו מוטיבציה לפרסם סרטונים ולהתקדם טוב יותר.

מה הבעיה בזה?
הוא רוצה לשתף את החבר'ה בפורום על העבודה שנתן.. לא כל סרטון חייב להיות PR.
וככל שאנשים יותר ישתפו את המשקלים שלהם כך גם המתאמנים הצעירים והחדשים יותר (גם חברי פורום חדשים) יקבלו מוטיבציה לפרסם סרטונים ולהתקדם טוב יותר.
איך שבא לכם. לדעתי האישית פשוט הקטע של פרסום סרטונים בפורום PL הוא או לפרסם PR או לבקש בדיקת טכניקה. זה פשוט נראה לי קצת מוזר אם אתה לא רוצה לבדוק טכניקה ומעלה סרטון של משקל שהרמת כבר יותר ממנו. אולי זה רק אני. בכל מקרה לא כזה אכפת לי אני מחלק מוניטינים בכל מקרה 😃

איך שבא לכם. לדעתי האישית פשוט הקטע של פרסום סרטונים בפורום PL הוא או לפרסם PR או לבקש בדיקת טכניקה. זה פשוט נראה לי קצת מוזר אם אתה לא רוצה לבדוק טכניקה ומעלה סרטון של משקל שהרמת כבר יותר ממנו. אולי זה רק אני. בכל מקרה לא כזה אכפת לי אני מחלק מוניטינים בכל מקרה 😃
זה רק אתה 😃
שלא נשכח את הטענה הישנה שלך של.....אין שום טעם ללכת להתחרות אם אתה לא מסוגל לנצח או לפחות לתת פייט ראוי בקטגוריה שלך.
אתה פשוט תחרותי וזה בסדר.. אבל צריך לעודד פעילות בפורום.. זה מועיל בעקיפין להרבה אחרים גם 😃
עדיף לראות דוב לוחץ 136 קג מאשר דוב אוכל כלב ים בטלויזיה 😆

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית