נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
בהצלחה אחי! תן בראש
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחח תודה רבה אחי אין שמה אפילו כלובבהצלחה!!
מצפה לפחות ל2 ילדים בני 15 עם סקוואט 160
תודה רבה אחיבהצלחה אחי! תן בראש
תודה רבה גולני מעריך את זה!המון המון בהצלחה אח שלי! תצליח אמן ותפיץ את הבשורה....אני סומך עליך! 🤩
תודה רבה אחי !!בהצלחה
יום ד - סמולוב ג׳וניור אימון 2
סמולוב ג׳וניור בנץ׳-5×7- 100kg
פייספולס 12×4 עם 32
הנפות לצדדים 10×5 עם 10
קרוס 2 סטים של 10 עם 40
יום ה- טקסס עצימות
סקוואט -5×1- 168 kg prr
דדליפט -5×1- 168kg
בק אוף דדליפט-3×3 -130
מתח עם משקל-5×4- עם 20
מתח אחיזה צרה - 6×3+ עם 20
סרטונים אני אשים אחכ
האמת שאני לא בקיא בכל נושא הרצועות.. איך מתכוננים עם זה לתחרות.. צריך לשאול מישהו שהתכונן לתחרות עם רצועות ויודע.מתי לדעתכם כדאי לי לשלב רצועות למה נראה לי התחרות באפריל זה עם חשבתי סביב חודש מרץ זאת אומרת למשוך עוד חודש נניח עד 180 סקוואט ואז לשים רצועות בנפח ועצימות
לדעתך תוך שבועיים שלושמשהו כמו חודשיים.
יש כאלה שקושרים רק בעצימות, אני באופן אישי מעדיף גם בנפח כדי לתרגל יותר עבודה עם רצועות.לדעתך תוך שבועיים שלוש
להתחיל לשלב גם בנפח וגם בעצימות?
כנראה עוד שבועיים או 3 אני אתחיל להשתמש תודהיש כאלה שקושרים רק בעצימות, אני באופן אישי מעדיף גם בנפח כדי לתרגל יותר עבודה עם רצועות.
משקל גוף-100 אותו דבר כמו שבוע שעבר
אני לא בקיא בנושא אבל ממה שזכור כששאלתי אמרו שחודשיים לפחות אם לא השתמשת ברצועות לפני.@yujinius
@White Walker
רציתי להתייעץ איתכם עכשיו שהתקבלתי למכון כושר ואני יתחיל לעבוד יהיה לי קצת כסף ואני כנראה כן אתחרה באפריל לפחות מאוד מקווה אם שום דבר לא ישבש
מתי לדעתכם כדאי לי לשלב רצועות למה נראה לי התחרות באפריל זה עם חשבתי סביב חודש מרץ זאת אומרת למשוך עוד חודש נניח עד 180 סקוואט ואז לשים רצועות בנפח ועצימות
להגיע לסביב ה 190-200
ובתחרות לתת מה שאני יכול מה דעתכם?
כן נראה לי. העיקר שתספיק להתאושש עד הסוף, שלא יהיו תירוצים 😉האמת שאני לא בקיא בכל נושא הרצועות.. איך מתכוננים עם זה לתחרות.. צריך לשאול מישהו שהתכונן לתחרות עם רצועות ויודע.
אבל אם אני כבר כאן אני אנצל את הבמה להתייעץ לגביי משהו, שבוע הבא יש לי סינגלים בבנץ' ובדדליפט.
מתי עדיף לעשות? בנץ' בשני זה מעט זמן התאוששות אחרי הפרס ועדיף יהיה ברביעי ואז בשישי דדליפט ?
@yujinius
@לוטם