הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג של בנ'צר

@yujinius
@White Walker
רציתי להתייעץ איתכם עכשיו שהתקבלתי למכון כושר ואני יתחיל לעבוד יהיה לי קצת כסף ואני כנראה כן אתחרה באפריל לפחות מאוד מקווה אם שום דבר לא ישבש
מתי לדעתכם כדאי לי לשלב רצועות למה נראה לי התחרות באפריל זה עם חשבתי סביב חודש מרץ זאת אומרת למשוך עוד חודש נניח עד 180 סקוואט ואז לשים רצועות בנפח ועצימות
להגיע לסביב ה 190-200
ובתחרות לתת מה שאני יכול מה דעתכם?

נערך לאחרונה:
מתי לדעתכם כדאי לי לשלב רצועות למה נראה לי התחרות באפריל זה עם חשבתי סביב חודש מרץ זאת אומרת למשוך עוד חודש נניח עד 180 סקוואט ואז לשים רצועות בנפח ועצימות
האמת שאני לא בקיא בכל נושא הרצועות.. איך מתכוננים עם זה לתחרות.. צריך לשאול מישהו שהתכונן לתחרות עם רצועות ויודע.
אבל אם אני כבר כאן אני אנצל את הבמה להתייעץ לגביי משהו, שבוע הבא יש לי סינגלים בבנץ' ובדדליפט.
מתי עדיף לעשות? בנץ' בשני זה מעט זמן התאוששות אחרי הפרס ועדיף יהיה ברביעי ואז בשישי דדליפט ?
@yujinius
@לוטם

@yujinius
@White Walker
רציתי להתייעץ איתכם עכשיו שהתקבלתי למכון כושר ואני יתחיל לעבוד יהיה לי קצת כסף ואני כנראה כן אתחרה באפריל לפחות מאוד מקווה אם שום דבר לא ישבש
להגיע לסביב ה 190-200
ובתחרות לתת מה שאני יכול מה דעתכם?
אני לא בקיא בנושא אבל ממה שזכור כששאלתי אמרו שחודשיים לפחות אם לא השתמשת ברצועות לפני.
האמת שאני לא בקיא בכל נושא הרצועות.. איך מתכוננים עם זה לתחרות.. צריך לשאול מישהו שהתכונן לתחרות עם רצועות ויודע.
אבל אם אני כבר כאן אני אנצל את הבמה להתייעץ לגביי משהו, שבוע הבא יש לי סינגלים בבנץ' ובדדליפט.
מתי עדיף לעשות? בנץ' בשני זה מעט זמן התאוששות אחרי הפרס ועדיף יהיה ברביעי ואז בשישי דדליפט ?
@yujinius
@לוטם
כן נראה לי. העיקר שתספיק להתאושש עד הסוף, שלא יהיו תירוצים 😉

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית