- פותח/ת השרשור
תודה רבה איבגני...😃תרגיש טוב, מקווה שהדלקת תעבור מהר, אתה צריך עוד ללחוץ 3 פלטות בקרוב 😉
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה רבה איבגני...😃תרגיש טוב, מקווה שהדלקת תעבור מהר, אתה צריך עוד ללחוץ 3 פלטות בקרוב 😉
שבוע 3 - עצימות !!
Squat 1x3 - 150 KG
Bench 3x5 - 60 KG
Deadlift 1x3 - 170 KG
MECHINE row 3X 5 - 143 KG
DIPS 1X5 הפסקתי כי היה קצת כאב
Back extensions 2x10
תאמים - 2 סטים של סמית משין
שיהיה לכולם חג שמח היה אחלה אימון !!
תכנון לשבוע הבא בעזרת האל !
נפח : 135 סקוואט זה יהיה PR
בנץ אני יראה איך הולך עם שורש כף היד מעריך בין 60 ל 80 ל 3 חמישיות
פרס מעריך שאני יעשה משהו קל יראה כבר
עצימות : סקוואט 155 ל 3
בנץ נראה כבר ..
דדליפט 180 ל 3 בתקווה ל 3 מאמין שלא יהיה בעיות בכל מקרה זה יהיה PR במכון ובכללי
תאמת כל הזמן כן לחצתי איתם עכשיו עד הודעה חדשה אני לא ישתמש בהם ..תגיד רצועות כף יד עוזרים לך לפתור את הבעיה של שורש כף היד בבנץ' או שלא ניסית?
שבוע 4 - נפח !!!
Squat 4x5 - 135 KG PRRRRמעכשיו 4 סטים בסקוואט ואני מוריד תעלייה ל 2.5
Bench 2x5 - 80 KG וסט של 8 חזרות עם אותו משקל שבוע הבא אולי 100 קילו
MECHINE ROW - 3x10 - 112.5 KG
היה אימון מתיש וכיף מאוד מרוצה שיהיה לכולם אחלה שבוע אני מעלה סרטון סקוואט
פחות או יותר כן כרגע אין כאביםהכאבים בשורש כף יד עברו?
שבוע 4 - התאוששות
Squat 2x5 - 80 KG
Press3x5 - 20 KG
פולי עליון קצת
TBAR 3x5 - 60 KG
לגביי העומק כבר העלתי סרטון שמראה עומק והוא היה טוב זה רק הזוויתרק עכשיו ראיתי את הסרטון של הסקוואט ולדעתי לא ירדת מספיק עמוק.
אגב רואים שעלית יפה במסה מאז התחרות כל הכבוד 😃
רק עכשיו ראיתי את הסרטון של הסקוואט ולדעתי לא ירדת מספיק עמוק.
אגב רואים שעלית יפה במסה מאז התחרות כל הכבוד 😃
בעיקרון רק רציתי לצלם תסט לא חיפשתי לצלם עומקעכשיו רואים הרבה יותר טוב! 😃
אני פשוט לרוב לא עושה סקוואט ליפטרים של קצת מתחת למקביל אלה מנסה לרדת עד העומק המקסימלי האפשרי(קצת קשה בטכניון בגלל מוטות הבטחון) אז אצלי רואים את זה בכל זווית. מה שאתה עושה אבל גם מתקבל למרות ששמעתי נראה כמה מאמנים טובים אומרים שבאימונים עדיף להתאמן על סקוואט כמה שיותר עמוק.בעיקרון רק רציתי לצלם תסט לא חיפשתי לצלם עומק
כל אחד והשיטה שלו כרגע העומק מספק אותי אני לא רואה סיבה למה לרדת יותר עמוק ..אני פשוט לרוב לא עושה סקוואט ליפטרים של קצת מתחת למקביל אלה מנסה לרדת עד העומק המקסימלי האפשרי(קצת קשה בטכניון בגלל מוטות הבטחון) אז אצלי רואים את זה בכל זווית. מה שאתה עושה אבל גם מתקבל למרות ששמעתי נראה כמה מאמנים טובים אומרים שבאימונים עדיף להתאמן על סקוואט כמה שיותר עמוק.
הכי חשוב שאתה מעלה במשקלים 😃כל אחד והשיטה שלו כרגע העומק מספק אותי אני לא רואה סיבה למה לרדת יותר עמוק ..
תודה אחי אחכ אני יסתכל בלוג שלך נראה כמה התקדמת 😃הכי חשוב שאתה מעלה במשקלים 😃
יאללה אחי עוד חצי שעה יוצא לאימון היום אין משהו מיוחד חוץ מ75 פרס 😃תודה אחי אחכ אני יסתכל בלוג שלך נראה כמה התקדמת 😃