הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג של בנ'צר

THE BEAR עדכן/ה את הלוג ״The Bear Method״:

עדכון לוג: 30/06/15

אד קוהן - שבוע 7 אימון 2

PRESS - 2x5 - 62.5 KG
DIPS - 2x5 -WITH 45 KG 96 BW PRR
פולי עליון יד אחורית 3*10 -45 KG
ריצה 12 קמש 5 דקות רצוף 5 דקות הליכה ו 2 אחרונות 12 קמש מעכשיו אני ינסה יותר להשלים תדקות עד שיגיע ל 12 דקות 12 קמש !
מעלה עכשיו סרטון מקבילים

קרא את שאר עדכון הלוג...

זה נראה כאילו חזרה ראשונה בדקת את המשקל ואז היית the fuck bro i got this והתחלת לפמפם את השאר

כמה זמן עד סוף הקורס?
תאמת בעיקרון סיימנו אותו אבל אני צריך להשלים אנטומיה זה יקח 3 שבועות ומבחן קופר עד שאני מסיים תאנטומייה רוצה גם לסיים תריצה ...
זה נראה כאילו חזרה ראשונה בדקת את המשקל ואז היית the fuck bro i got this והתחלת לפמפם את השאר
חחחח
חחחחחחחח תודה

תאמת בעיקרון סיימנו אותו אבל אני צריך להשלים אנטומיה זה יקח 3 שבועות ומבחן קופר עד שאני מסיים תאנטומייה רוצה גם לסיים תריצה ...
חחחח
*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת* תודה
אגב רציתי לשאול אותך משהו, חשבתי על לעשות את הקורס אחרי המכינה ושמעתי שמועה שלמי שיש פסיכומטרי גבוה (680+ בערך) יכול לקבל מלגה לקורס. שמעת על זה משהו? ובכללי אפשרי לקבל מלגה לקורס מאמנים בתור חייל משוחרר?

אגב רציתי לשאול אותך משהו, חשבתי על לעשות את הקורס אחרי המכינה ושמעתי שמועה שלמי שיש פסיכומטרי גבוה (680+ בערך) יכול לקבל מלגה לקורס. שמעת על זה משהו? ובכללי אפשרי לקבל מלגה לקורס מאמנים בתור חייל משוחרר?
אחי מה זה מלגה לא הבנתי כל כך תסביר לי יותר טוב ואני יגיד לך

אתה לא רוצה ללמוד הנדסת תוכנה?

אחי מה זה מלגה לא הבנתי כל כך תסביר לי יותר טוב ואני יגיד לך
זה שמביאים לך כסף כדי ללמוד. כנראה אתה לא יודע אני אברר אז...
אתה לא רוצה ללמוד הנדסת תוכנה?
ייתכן ויהיה לי חור של כמה חודשים ואולי אפילו חצי שנה בין הסמסטרים ואז במקום לשרוף חצי שנה על עבודה בשכר מינימום אני אנצל אותה כדי לעשות משהו שאני אוהב.

זה שמביאים לך כסף כדי ללמוד. כנראה אתה לא יודע אני אברר אז...

ייתכן ויהיה לי חור של כמה חודשים ואולי אפילו חצי שנה בין הסמסטרים ואז במקום לשרוף חצי שנה על עבודה בשכר מינימום אני אנצל אותה כדי לעשות משהו שאני אוהב.
לא נראה לי שיש כזה דבר אני שימתי מהפיקדון ותברר אולי בשלוחות אחרות זה קיים:)

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית