- פותח/ת השרשור
- #1,961
זה מה שקורה שרוב המאמנים דפוקיםהיה לי חבר בלימודים שהיה מתאמן 3 פעמים בשבוע ABC, הפיצול היה נראה ככה:
A - חזה
B - בייספס
C - גב
סיפור אמיתי לגמרי 😃
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה מה שקורה שרוב המאמנים דפוקיםהיה לי חבר בלימודים שהיה מתאמן 3 פעמים בשבוע ABC, הפיצול היה נראה ככה:
A - חזה
B - בייספס
C - גב
סיפור אמיתי לגמרי 😃
מה שיפה שלא אכפת להן מרגלייםבהצלחה עם הציקן לגס 🤣
איפה היד אחורית?!?;!!היה לי חבר בלימודים שהיה מתאמן 3 פעמים בשבוע ABC, הפיצול היה נראה ככה:
A - חזה
B - בייספס
C - גב
סיפור אמיתי לגמרי 😃
אין שכל אין דאגותמה שיפה שלא אכפת להן מרגליים
איפה היד אחורית?!?;!!
דווקא הוא בנה את זה לעצמו. הוא טען שזה כל מה שהוא צריך, שהרגליים שלו גדולות גם ככה (שזה היה נכון אגב)זה מה שקורה שרוב המאמנים דפוקים
בכל מקרה שיהיו גדולות.דווקא הוא בנה את זה לעצמו. הוא טען שזה כל מה שהוא צריך, שהרגליים שלו גדולות גם ככה (שזה היה נכון אגב)
אין. כשבחורה אומרת לך "מה אתה מתאמן? תעשה שריר" לאיזה שריר היא מתכוונת? נכון. יד קדמית, לא יד אחורית.איפה היד אחורית?!?;!!
יד אחורית מהווה כ 2/3 מגודל הידאין. כשבחורה אומרת לך "מה אתה מתאמן? תעשה שריר" לאיזה שריר היא מתכוונת? נכון. יד קדמית, לא יד אחורית.
אותי אתה לא צריך לשכנע 😃בכל מקרה שיהיו גדולות.
מינימום זה סקוואט !
כמובן שלא אותך אני אומר בכללי .😃אותי אתה לא צריך לשכנע 😃
באותה תקופה אני התחלתי SS בדיוק והיינו באים ביחד למכון הרבה והוא לא הבין למה אני צריך את זה "הרי לבחורות לא אכפת מכוח"
מה אתה מסביר לי? אני לא זה שעשה את התכנית ההזויה הזאת 😁 אבל בכללי בתכנית כוח נורמלית בד"כ יש לא מעט לחיצות ולפעמים מקבילים כך שבאמת אין צורך לבודד יד אחוריתיד אחורית מהווה כ 2/3 מגודל היד
כבר לא יודע...אני מקווה שאתם לא לקוחים אותי ברצינות
חחחחח LOLחחחחח
מה שקרה לי אתמול הרג אותי מצחוק
מישהי באה וחפנה לי את החזה אז החזרתי לה
היא הגיבה באלימות
מפה לשם היא שידכה לי את חברה שלהחחחחח LOL
מה אתה בחיטוב? מה זה 4000?קלוריות של היום 4000
חלבון 180
LOL חח לא זזתי היום אז אני לא מכניס 4500מה אתה בחיטוב? מה זה 4000?
🤣🤣🤣🤣
שבוע 3 אימון 1
אד קואן
בנץ 105 ל 8×2
בנץ צר 92.5 ל 8×2
עליון 85 ל 8×2
בייספ 54 קילו פולי תחתון ל10×5
מחר סקוואט 150
ודדליפט 160