הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

לוג של בנ'צר

עוקב, יודע שאתה פצוע, חשבתי משקל ממש קל אתה כן יכול לעשות רק בשביל להיכנס לתחרות
זה לא עניין של משקל עבודה אצלי, אלא זווית של הברך ולחץ מסויים שפועל עליה בעת כיפוף בסקוואט

חמוד אני כבר עשיתי 2 חמישיות קלות עם פרס 70 בזמן שאתה מכאיב לעצמך עם סקוואט משקל גוף 😄
גם אני יכול לעשות 2 חמישיות עם 100 בבנצ' בזמן שאתה בוכה מכאבים ב 60 קג, אז?
יותר פצוע ממך אני בטוח שלא.
אצלך זה כתפיים, כאבים בגב, כאבים בברך ומה לא היה לך.. אצלי זאת רק הברך חמוד.

גם אני יכול לעשות 2 חמישיות עם 100 בבנצ' בזמן שאתה בוכה מכאבים ב 60 קג, אז?
יותר פצוע ממך אני בטוח שלא.
אצלך זה כתפיים, כאבים בגב, כאבים בברך ומה לא היה לך.. אצלי זאת רק הברך חמוד.
חמוד, הכאבים בגב עברו, הכאבים בברך עברו, הכאבים בכתף עוברים בקצב טוב. אתה מושבת מתרגיל אחד לגמרי במצב שבו אתה לא יכול לעשות אותו במשקל גוף בלי כאבים. אני מושבת חלקית מתרגיל אחד (בנץ' פרס) וגם אותו אני יכול לבצע במשקלים קלים (עד 60 קילו לא כואב בכלל). אתה עדיין בטוח שאני יותר פצוע ממך? לעשות תרגיל עם 60 קילו זה יותר מוצלח מלהכאיב לעצמך במשקל גוף 🙄

חמוד, הכאבים בגב עברו, הכאבים בברך עברו, הכאבים בכתף עוברים בקצב טוב. אתה מושבת מתרגיל אחד לגמרי במצב שבו אתה לא יכול לעשות אותו במשקל גוף בלי כאבים. אני מושבת חלקית מתרגיל אחד (בנץ' פרס) וגם אותו אני יכול לבצע במשקלים קלים (עד 60 קילו לא כואב בכלל). אתה עדיין בטוח שאני יותר פצוע ממך? לעשות תרגיל עם 60 קילו זה יותר מוצלח מלהכאיב לעצמך במשקל גוף 🙄
אתה מבין שצחקתי כשכתבתי שעשיתי סקוואט משקל גוף ונפצעתי שוב נכון?
בכל מקרה, אתה עדיין יותר פצוע.
וכאחד שהשם של הלוג שלו זה הלוג הגריאטרי הייתי במקומך שותק 😕
אתה סתם מביך את עצמך 😃

אגב, אם אתה מחפש עידוד לתקופה היחסית טובה הזאת בשבילך אז קיבלת ממני.
נקווה בשבילך שהכדור לא יחזור בחזרה.

אתה מבין שצחקתי כשכתבתי שעשיתי סקוואט משקל גוף ונפצעתי שוב נכון?
בכל מקרה, אתה עדיין יותר פצוע.
וכאחד שהשם של הלוג שלו זה הלוג הגריאטרי הייתי במקומך שותק 😕
אתה סתם מביך את עצמך 😃
טוב זהו אחרי ינואר אני בא עם מתי לפווארהאוס להביא לך מכות ואז נראה מי יהיה יותר פצוע 🤬🤬

נערך לאחרונה:
גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית