הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

לוג של בנ'צר

לא נורא אחי שטויות, יש מצב שאם היית מתכונן קצת לדדליפט אחרת או נח שבוע נגיד אז היה עולה ה 200 בלי בעיה.
בטקסס אתה מגיע ל 200 לחזרות 🏋️😅

ביום שני עשית סקוואט ודדליפט כבדים ואתמול עשית מתח עם משקל 4 סטים, איך רצית להיות במיטבך לדדליפט היום?
וכל הכבוד על הסקוואט!!
ואיפה הסרטון?

ביום שני עשית סקוואט ודדליפט כבדים ואתמול עשית מתח עם משקל 4 סטים, איך רצית להיות במיטבך לדדליפט היום?
וכל הכבוד על הסקוואט!!
ואיפה הסרטון?
עוד מאט אני. פשוט אני לא בבית אני לא יודע איך להעלות מהנייד

לא נורא אחי שטויות, יש מצב שאם היית מתכונן קצת לדדליפט אחרת או נח שבוע נגיד אז היה עולה ה 200 בלי בעיה.
בטקסס אתה מגיע ל 200 לחזרות 🏋️😅
תודה רבה מורן
וכן נגיע גם לזה 😃
מברוק על ה PR חזק ביותר!!!!!!🤩🤩🙌🙌
תודה רבה אחי
תודה רבה מתי
אלוף, ברוך הבא למועדון!! לגבי הדד אין מה לעשות.. זה גם עניין של תקופות
תודה רבה אחי !
יכול להיות גם שהשבוע שנתתי 180 דדליפט ל 3 גרם לי לא להתאושש כמו שצריך .

נערך לאחרונה:
מרום מה המבנה של טקסס שאתה הולך לעשות?
בניתי טבלת אקסל לטקסס סטנדרטית שעושה חישוב ל12 שבועות עם דילואד ל80% ב4 שבועות הראשונים ושבירת שיאים החל מהשבוע החמישי. הטבלה גם מעגלת את המשקלים לכפולות של 2 וחצי שזה ממש נוח למי שאין פלטות למיקרולואדינג
מידע - טבלת חישוב משקלים לטקסס מת'וד
ממליץ לך מאוד להשתמש בה לי אישית היא מאוד נוחה

מרום מה המבנה של טקסס שאתה הולך לעשות?
בניתי טבלת אקסל לטקסס סטנדרטית שעושה חישוב ל12 שבועות עם דילואד ל80% ב4 שבועות הראשונים ושבירת שיאים החל מהשבוע החמישי. הטבלה גם מעגלת את המשקלים לכפולות של 2 וחצי שזה ממש נוח למי שאין פלטות למיקרולואדינג
מידע - טבלת חישוב משקלים לטקסס מת'וד
ממליץ לך מאוד להשתמש בה לי אישית היא מאוד נוחה
קודם כל תודה
הסבב הזה אני יתחיל עם טקסס ראשון ורביעי ואד קואן שני וחמישי התיעצתי גם עם דניאל וגם עם יבגני
השבוע אני יקח שבוע קל נפח 110 ועצימות 130
שבוע אחרי אני כבר יראה כנראה 120 נפח ו140 עצימות .
לגבי המחשבון אני בדכ לא מסתדר עם כאלהחחח קצת מסבך אותי 'זה לא מחשבון כמו שלא אד שמראה הכול בשורה 1

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית