נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
מתי מתעצל לעשות אירובי אז הוא משכנע את עצמו שריצה מהחדר כושר אל התחנת אוטובוס זה מספיק לסיבולת לב-ריאה.מה הכוונה באפשר לחשוב?
🤡
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מתי מתעצל לעשות אירובי אז הוא משכנע את עצמו שריצה מהחדר כושר אל התחנת אוטובוס זה מספיק לסיבולת לב-ריאה.מה הכוונה באפשר לחשוב?
לא ואתה. 🤭מתי מתעצל לעשות אירובי אז הוא משכנע את עצמו שריצה מהחדר כושר אל התחנת אוטובוס זה מספיק לסיבולת לב-ריאה.
🤡
אני עושה אירובי בכל פעם שאני עולה במדרגות הבייתה. עולה בדילוגים, גם שורף יותר קלוריות.לא ואתה. 🤭
🤣אני עושה אירובי בכל פעם שאני עולה במדרגות הבייתה. עולה בדילוגים, גם שורף יותר קלוריות.
טקסס שבוע 1
יום ד- טקסס עצימות
סקוואט -5×1 - 130kg
דדליפט -5×1-
130kg לא היה זמן מחר אשלים את תרגילי עזר
מה שחשוב שעשיתי סקוואט ודדליפט
אחוזים לא מעניינים אותי את האמתחתיכת ריסט עשית.
כמה אחוזים הורדת? 15-20 ?
זה לא יכול לפגוע, אבל זה סתם מעכב.מורן צודק, תזהר לא לעשות ריסט גדול מידי
תספר את זה לדדליפט שליזה לא יכול לפגוע, אבל זה סתם מעכב.
אה? מה עשית?תספר את זה לדדליפט שלי
לפני כמה חודשים(יש סרטון, אפשר לברר בדיוק) היה לי 200 לזוג ניסתי פעמיים לעבור את זה ואז לתומי לקחתי ריסט ל185 (על פניו לא גדול מידי), בו נגיד שעד עכשיו לא חזרתי לאותו משקלאה? מה עשית?
פאק, זה רע ומבאס..לפני כמה חודשים(יש סרטון, אפשר לברר בדיוק) היה לי 200 לזוג ניסתי פעמיים לעבור את זה ואז לתומי לקחתי ריסט ל185 (על פניו לא גדול מידי), בו נגיד בעד עכשיו לא חזרתי לאותו משקל
185 זה סבבה לגמריי.לפני כמה חודשים(יש סרטון, אפשר לברר בדיוק) היה לי 200 לזוג ניסתי פעמיים לעבור את זה ואז לתומי לקחתי ריסט ל185 (על פניו לא גדול מידי), בו נגיד שעד עכשיו לא חזרתי לאותו משקל
שאתה אומר את זה, זה נשצע קל.. ניסיתי כל מיני דברים וכל מיני שיטות,אם זה תרגילי עזר (דד רומני) ו531.. ולאחרונה חזרתי לשיטה הלינארית ועכשיו אני מתחיל לאט לאט לחזור לעצמיפאק, זה רע ומבאס..
קח תוכנית שתעלה לך את הדדליפט בחזרה.. קורטה או משהו 🙄
עובדה..185 זה סבבה לגמריי.
זה אפילו ריסט קטן מידי.
נכון, תמיד קל לדבר.שאתה אומר את זה, זה נשצע קל.. ניסיתי כל מיני דברים וכל מיני שיטות,אם זה תרגילי עזר (דד רומני) ו531.. ולאחרונה חזרתי לשיטה הלינארית ועכשיו אני מתחיל לאט לאט לחזור לעצמי
התכנון הוא כזה :מורן צודק, תזהר לא לעשות ריסט גדול מידי
הייתי משדרג את התכנון הזה בצורה כזאת שבשבוע החמישי כבר תעשה PR. החמישיה הכי כבדה שלך הייתה 160 נכון?התכנון הוא כזה :
שבוע הבא 120 נפח 140 עצימות
שבוע 3 -130 נפח 150 עצימות
שבוע 4 135 נפח ו155 עצימות
אחרי זה137.5 נפח או 140 נפח ומשה חותך את העלייה ל2.5
כן 160 הכי כבד ל 3 חמישיותהייתי משדרג את התכנון הזה בצורה כזאת שבשבוע החמישי כבר תעשה PR. החמישיה הכי כבדה שלך הייתה 160 נכון?
אז הייתי עושה ככה:
שבוע 2 - 142.5 עצימות
שבוע 3 - 150 עצימות
שבוע 4 - 157.5 עצימות
שבוע 5 - 162.5 עצימות