הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג של בנ'צר

אם יורשה לי לסכם פה בקצרה את כל מה שנאמר בהודעות האחרונות, אז ככה:
מוות לבנצ' פרס, יחי הפרס! 🙌😵‍💫🥊
שונא אירובי יחיה! 😛

ועכשיו מעט רצינות, לפי הנסיון האישי שלי עם הפרס, הנפח והעצימות לפחות אצלי מאוווד קרוב, גם אם הנפח מאוד גבוה זה לא בהכרח אומר שהעצימות הוא בהפרש גדול, זה לפחות ממה שראיתי בפרס וגם שמתי לב שיש עוד כמה מתאמנים שאצלם זה ככה, כל החישובים התאוריה לא תמיד עובדים כאן....
אה כן מרום אתה סוסון! אחלה PRים ועבודה מעולה! בסה"כ בהחלט קטלני ביותר! 👏🙌
תודה רבה רבה גולני כל פעם שאתה נכנס נוספים לי עוד 50 ליקים תודה לך !
מעריך את התגובות שלך
כנראה אחרי הסבב הזה עוד 4 שבועות אני הולך על סמולוב לא בטוח ב 100 אחוז אבל רוב הסיכויים .

ועכשיו מעט רצינות, לפי הנסיון האישי שלי עם הפרס, הנפח והעצימות לפחות אצלי מאוווד קרוב, גם אם הנפח מאוד גבוה זה לא בהכרח אומר שהעצימות הוא בהפרש גדול, זה לפחות ממה שראיתי בפרס וגם שמתי לב שיש עוד כמה מתאמנים שאצלם זה ככה, כל החישובים התאוריה לא תמיד עובדים כאן...
מסכים. אני כבר לא מעט זמן לא עשיתי עצימות אבל לפי המשקל של ה 5X5 שלי בפרס בתאוריה אני אמור להיות מסוגל לעשות 90-92 לחמישייה, ואין סיכוי שאני מצליח את זה.

תודה רבה רבה גולני כל פעם שאתה נכנס נוספים לי עוד 50 ליקים תודה לך !
מעריך את התגובות שלך
כנראה אחרי הסבב הזה עוד 4 שבועות אני הולך על סמולוב לא בטוח ב 100 אחוז אבל רוב הסיכויים .

בהחלט מגיע לך כל הפרגון! תותח על! 👏🙌

190 ל2 היה השיא לפני חצי שנה
בסוף ssהאחרון היה180 ל3
אז יכול להיות שהדדליפט מהירות שלך אולי קצת גבוה. בדרך כלל מומלץ בין 45-60 אחוז מהRM1, תלוי עד כמה אתה מהיר ועד כמה איכותית החזרה.
וגם כדאי להעלות את מספר הסינגלים במהירות, לאיזור ה8 נגיד ולנוח מקסימום דקה בין לבין.

אז יכול להיות שהדדליפט מהירות שלך אולי קצת גבוה. בדרך כלל מומלץ בין 45-60 אחוז מהRM1, תלוי עד כמה אתה מהיר ועד כמה איכותית החזרה.
וגם כדאי להעלות את מספר הסינגלים במהירות, לאיזור ה8 נגיד ולנוח מקסימום דקה בין לבין.
סבבה מה אתה ממליץ ? מבחינת משקל להוריד ל80 ולבצע 10 סינגלים ?

יש אני יעלה אחכ שאני יהיה בבית
כנראה אחרי הסבב הזה אני יתחיל טקסס עליון תחתון
רעיון טוב, נראה לי מתיש לעשות נפח עליון תחתון באותו אימון במשקלים האלה.

THE BEAR עדכן/ה את הלוג ״הלוג של הדוב״:

עדכון לוג: 08/01/16

משקל גוף- 99.5 עליתי גם כנראה מהקריאטין
עכשיו אני סביב ה 5 גרם ליום.

שבוע הבא 140 נפח סקוואט ו160 עצימות
אד קואן שבוע 9 בסוף שבוע 11 או 12 אני חותך
לטקסס עליון תחתון עם נפח לפלג גוף עליון בעיקר נקווה שהוציא את המקסימום מהתוכנית ל200 סקוואט ו210-220 דדליפט
ו 145-150 בנץ

קרא את שאר עדכון הלוג...

למה אתה מציב לעצמך מטרות כל כך נמוכות לדדליפט אני יודע שיש לך את זה גם להגיע ל230 סינגל או לפחות 205-210 לחמישיה זה לא משקל כזה כבד.

למה אתה מציב לעצמך מטרות כל כך נמוכות לדדליפט אני יודע שיש לך את זה גם להגיע ל230 סינגל או לפחות 205-210 לחמישיה זה לא משקל כזה כבד.
אני אתקדם מצידי אם אוכל אמשוך גם ל220 בשניהם לחזרות
קרדיט לתותח על הטקסס עליון תחתון
@daniel1212

נערך לאחרונה:
THE BEAR עדכן/ה את הלוג ״הלוג של הדוב״:

עדכון לוג: 10/01/16

טקסס שבוע 4
יום א -טקסס
סקוואט נפח- 5×5 140
דדליפט מהירות -1×10 60
בטן 3 סטים של 10-30

אימון מתיש סקוואט לא היה כבד אבל מתיש