הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג של בנ'צר

לא הבנתי מה כולם אומרים מזל טוב כי זכור לי שהיומולדת שלך היה לא מזמן. עכשיו ראיתי שגם אני אמרתי לך אתמול 😆 אז שוב מזל טוב ותזכור להגיד למתאמנים שחייב אפקת ניפוח גג רבע שעה מסיום האימון.

לא הבנתי מה כולם אומרים מזל טוב כי זכור לי שהיומולדת שלך היה לא מזמן. עכשיו ראיתי שגם אני אמרתי לך אתמול 😆 אז שוב מזל טוב ותזכור להגיד למתאמנים שחייב אפקת ניפוח גג רבע שעה מסיום האימון.
חחחחח תודה הצלחנו סוף סוף להשיג את הפטור וזיכו אותי על 2250 מתוך 2300 עכשיו אני יכול להתרכז נטו בליפטינג

אל תשכח כשמבקשים ממך תוכנית אימונים להגיד קודם תירשם למכון כושר ואז תדבר איתי על תוכנית אימונים

THE BEAR עדכן/ה את הלוג ״הלוג של הדוב״:

עדכון לוג: 18/01/16

אד קואן שבוע 10

יום ב -אד קואן
בנץ -1×2 שתי סינגלים עם141 כשל
בנץ צר-2×2 122.5 Pr
בנץ עליון עם דאמבלים -25 ל4 סטים של 8-13
צ׳ין אפס עם משקל - 5×4 עם 32.5 pr
מסור -5-10 ×4 עם 45

השאלה היא כזאת האם שבוע הבא להתחיל עוד סבב של אד קואן למה מסבב הזה הלך על הפנים
או להתחיל סמולוב ג׳וניור
במתכונת של פעמים סמולוב ופעמיים טקסס

@yujinius @White Walker @Ori.S

קרא את שאר עדכון הלוג...

הסבב הקודם גם הלך לא כמו שתכננת לא?
סמולוב הכוונה פעמיים בשבוע במקום 4? נשמע לי נחמד. ראיתי כמה אנשים (שוםכלום נראה לי ועוד לא זוכר מי) אמרו שהם עושים את המתכונת של סמולוב פעמיים בשבוע ובין שני האימונים עושים אימון פרס. זה נשמע לי לא רע אם יש אפשרות.

הסבב הקודם גם הלך לא כמו שתכננת לא?
סמולוב הכוונה פעמיים בשבוע במקום 4? נשמע לי נחמד. ראיתי כמה אנשים (שוםכלום נראה לי ועוד לא זוכר מי) אמרו שהם עושים את המתכונת של סמולוב פעמיים בשבוע ובין שני האימונים עושים אימון פרס. זה נשמע לי לא רע אם יש אפשרות.
אני חשבתי לעשות נניח ראשון רביעי רק בנץ ועזר
ושני חמישי טקסס נפח ועצימות
יום חמישי אני יעשה לחיצות קלות
יום ראשון אני אתחיל את הסמולוב גוניור ראשון ורביעי בנץ
שני וחמישי טקסס בניתי לעצמי את התוכנית

12509334_1044345065602732_993773206663834945_n.jpg

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית