אתה באמת חושב שצריך להתקדם בשלשות כשיש לו סקוואט כולכך גבוה ביחס לדדליפט?מה הבעיה להתקדם בשלשות?
אז תתקן, מה זה יעזור לך להתקדם בטכניקה גרועה חוץ מלעכב אותך ולפגוע בעצמך.הבעייה היא טכניקה לא כוח
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה באמת חושב שצריך להתקדם בשלשות כשיש לו סקוואט כולכך גבוה ביחס לדדליפט?מה הבעיה להתקדם בשלשות?
אז תתקן, מה זה יעזור לך להתקדם בטכניקה גרועה חוץ מלעכב אותך ולפגוע בעצמך.הבעייה היא טכניקה לא כוח
לא רואה קשר בין הדברים.אתה באמת חושב שצריך להתקדם בשלשות כשיש לו סקוואט כולכך גבוה ביחס לדדליפט?
יש גם אנשים שהסקוואט שלהם יותר גבוה מהדדליפט, אז?אתה באמת חושב שצריך להתקדם בשלשות כשיש לו סקוואט כולכך גבוה ביחס לדדליפט?
😛😛😛😛🤡🤡🤡🤡אין לי כוח להתווכח, תעשה מה שאתה רואה לנכון, אני אמרתי את דעתי השגויה.
😆תגיד תודה שאני לא עורך את ההודעה שלך 🤣
אין לי כוח להתווכח, תעשה מה שאתה רואה לנכון, אני אמרתי את דעתי.
שבוע הבא אני מחזיר 10 סינגלים של דדליפט לעבוד על טכניקה .אין לי כוח להתווכח, תעשה מה שאתה רואה לנכון, אני אמרתי את דעתי.
אולי תעלה סרטון ואז תבין מה הבעיה? אני בספק שתבין לבד מה הבעיה. (אלה אם כן היא ממש קטנה.)שבוע הבא אני מחזיר 10 סינגלים של דדליפט לעבוד על טכניקה .
ועצימות אני גם יעבוד על הטכניקה .פשוט תקופה שקצת יצאתי מאיזון בקטע של טכניקה בדדליפט
יכול להיות שבוע הבא אני באמת יעלהאולי תעלה סרטון ואז תבין מה הבעיה? אני בספק שתבין לבד מה הבעיה. (אלה אם כן היא ממש קטנה.)
כן אני יודע עקבתי אחריהםיש כאן לא מעט בפורום שעשים/עשו סמולוב
מה הבעיה להתקדם בשלשות?
כן הסט הרגיז אותי כי יצאתי משיווי משקל קצתמזל טוב!
נירא שאתה משחק עם זה.
אד קואן שבוע 10
אימון אילתור האחרון לאד קואן
בנץ קל -100kg - 6-8×3
פולי עליון רוחב כתפיים שמתי את כל המכונה 134 ל2-3-2
ואז עוד 3 סטים קלים
הנפות לצדדים עם 10 ל8×4
פייספולס 4×12
שבוע הבא מתחיל סמולוב ג׳וניור
תאחלו בהצלחה .