הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג של בנ'צר

גם לה.

American-obese-woman.jpg
🖕 😉

אני יכול בוודאות לדעת שלא עשיתי דדליפט קלאסי בעצימות חודשיים וחצי והקלאסי השתפר.
פשוט החלפת את הדדליפט שלך מקונבציולני לסומו בלי דילואד והמשכת להתקדם? 😳

זה לא נקרא להסביר, זה נקרא לשלוח אותי לקרוא באינטרנט.
את זה אני יכול לעשות גם לבד.
דיי, נו באמת, לא שלחתי אותך למאמר של 30 עמודים, אתה רוצה שאני אבוא עם מרקר ואסמן לך איפה לראות את ההבדלים?
למה העומס על הגב התחתון יותר קל בסומו מאשר קלאסי ?
כי הגב יותר אנכי?
אם אתה בעצמך לא בטוח בזה, אז למה שאני אקח את מה שאתה כותב כרפרנס כלשהו?
אתה סתם נטפל, ברצינות, אתה רוצה רפרנס לזה? הנה כך:
The more closed hip angle tends to be mitigated by the shorter moment arm between the hips and the bar; however, there is nothing to mitigate the effects of the more closed knee angle. The reality is that the sumo deadlift requires significantly more quadriceps strength than the conventional deadlift.

Therein lays the tradeoff with the sumo deadlift. Yes, you shorten the range of motion; yes, you minimize the relevant moment arms; yes, you remove the lower back as the weakest link in the change; BUT, you also make the weakest part of the range of motion, right at the bottom, even harder.
Deadlift Form: Sumo vs Conventional, Round Back vs Flat Back

הוא מחפש להוסיף נפח ולאתגר את עצמו.
לאתגר את עצמו? שיוסיף עוד משקל אם כולכך קל לו.
* מצריך למידת טכניקה (קורס של חודש יספיק?)
* גמישות שאין לכל אחד (כלומר יש אנשים שיכולים לוותר על סומו לשארית חייהם כי זה פשוט לא יעבוד אצלם?)
לא, זאת בכלל לא הכוונה, הוא יכול לאתגר את עצמו עם קונבנציונלי שלא ידרוש ממנו למידה מסויימת. לא יודע מה איתך, אני אעדיף כדי להתקדם לעבוד מעבר למה שאני צריך כמה שפחות.
בגלל זה מתאמנים שלא מצליחים להכנס לפוזיציה תקינה של דדליפט מקבלים המלצה מהמאמן שלהם להתחיל בסומו?

ואל תתן לי את הדוגמא של מארק בל חסר המוביליטי בסרטון של אד קואן.
מארק בל הוא אחד האנשים הכי שמנים שראיתי. present company excluded.
לא הבנתי מה הכוונה שלך. 😭

פשוט החלפת את הדדליפט שלך מקונבציולני לסומו בלי דילואד והמשכת להתקדם? 😳

דיי, נו באמת, לא שלחתי אותך למאמר של 30 עמודים, אתה רוצה שאני אבוא עם מרקר ואסמן לך איפה לראות את ההבדלים?

כי הגב יותר אנכי?

אתה סתם נטפל, ברצינות, אתה רוצה רפרנס לזה? הנה כך:
The more closed hip angle tends to be mitigated by the shorter moment arm between the hips and the bar; however, there is nothing to mitigate the effects of the more closed knee angle. The reality is that the sumo deadlift requires significantly more quadriceps strength than the conventional deadlift.

Therein lays the tradeoff with the sumo deadlift. Yes, you shorten the range of motion; yes, you minimize the relevant moment arms; yes, you remove the lower back as the weakest link in the change; BUT, you also make the weakest part of the range of motion, right at the bottom, even harder.
Deadlift Form: Sumo vs Conventional, Round Back vs Flat Back

לא, זאת בכלל לא הכוונה, הוא יכול לאתגר את עצמו עם קונבנציונלי שלא ידרוש ממנו למידה מסויימת. לא יודע מה איתך, אני אעדיף כדי להתקדם לעבוד מעבר למה שאני צריך כמה שפחות.

אמ;לק

יבגני צודק, חפרת וקדחת לי את החיים היום.
מציע לך לנסות סומו, סתם בשביל שאח"כ תוכל גם להבין משהו לגביי הטכניקה שעליה אתה מדבר.

@THE BEAR הבנת את זה מרום?
תעשה מה שמתי אומר.

שהטכניקה בסומו היא לא קשה ללמידה, ושאתה שמן.

THE BEAR עדכן/ה את הלוג ״הלוג של הדוב״:

עדכון לוג: 18/02/16

יום ה- טקסס עצימות

סקוואט -5×1 עם רצועות - 175 kg pr
דדליפט-5×1 -175 pr לחזרות
דפיסט דדליפט -6×3 110 kg
אימון מעולה מרוצה מאוד
שבוע הבא 158 נפח 2 סטים אחרונים עם. רצועות ב 160 כנראה אני אוריד ל4 סטים
אין סרטונים לא היה את הנייד

קרא את שאר עדכון הלוג...

תותח!
איך היה עם הרצועות? עשית עם האדיפאוור או אולסטאר?
בסוף עשיתי עם האדיפוואר היה בסדר גמור אחי
מבחינת רצועות היה יותר טוב מיום שני עוד שבועיים 3 אני ישלוט בזה פחות או יותר
ותודה רבה

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית