הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג של בנ'צר

איך זה שאתה עושה סקוואט 160ל10 ואז דדליפט אותו משקל ואותן חזרות זה פיאר? מוזר קצת...

איך זה שאתה עושה סקוואט 160ל10 ואז דדליפט אותו משקל ואותן חזרות זה פיאר? מוזר קצת...
הדדליפט אצלי לא התקדם בתקופה האחרונה כשאתה עושה סט 1 בשבוע באופן אישי זה לא הספיק לי

הדדליפט אצלי לא התקדם בתקופה האחרונה כשאתה עושה סט 1 בשבוע באופן אישי זה לא הספיק לי
כן קשה להתקדם ככה, אני משוכנע שאם אתה תוסיף עוד קצת דדליפט אתה בקלות תמשוך 200 לחזרות. אולי 5×3 באמצע השבוע יעבוד לך יותר טוב מסט אחד.

כן קשה להתקדם ככה, אני משוכנע שאם אתה תוסיף עוד קצת דדליפט אתה בקלות תמשוך 200 לחזרות. אולי 5×3 באמצע השבוע יעבוד לך יותר טוב מסט אחד.
כן כנראה שבוע הבא ביום סקוואט אני יעשה 5×3 דדליפט
וביום דדליפט אני יעשה סקוואט עם עצירה-5×3

תעשה אותה להכל כולל בנץ'? אגב מניסיון הייתי ממליץ לך להסגר על תכנית ולרוץ איתה לפחות חצי שנה-שנה כל עוד היא עובדת כמובן. אתה סתם לא תתקדם אם כל פעם תחליף.
צודק תודה וכן אף פעם לא ניסיתי גלן ללחיצות אם לא ילך בהמשך אני יעשה סמולוב בנץ

צודק תודה וכן אף פעם לא ניסיתי גלן ללחיצות אם לא ילך בהמשך אני יעשה סמולוב בנץ
אני מאוד אהבתי את הסמולוב וכבר התחלתי סבב שלישי. סבב אחרון סיימתי עם 140 לחזרה על מ.ג. 86 ואני לא רואה את עצמי בזמן הקרוב עושה משהו אחר לבנץ'.

THE BEAR עדכן/ה את הלוג ״Glenn Pendlay 5×5״:

עדכון לוג: 09/07/17

גלן פנדלי שבוע 1
סקוואט נפח-5×5 - 140 בלי חגורה ושרוולים
בנץ פירמידה-5×1- 105
חתירה פירמידה-5×1- 100
אימון מעולה הקאתי אחרי סט 4 סקוואט הקאתי פריווקאוט ישב כנראה לא טוב על הבטן מה שחשובשסגרתי הכול

קרא את שאר עדכון הלוג...

THE BEAR עדכן/ה את הלוג ״The Bear Method״:

עדכון לוג: 16/07/17

שבוע טוב לכולם
אני כרגיל עם עדכון כל שבוע
לאחרונה אני מרגיש שיש משהו בברך מרגיש כמו דלקת לפעמים מתחת לברך לפעמים מעל לפעמים בצד הפנימי אני כנראה ילך לרופא שיבדוק
בנתיים אני אתחיל סמולוב בנץ 3 פעמים בשבועיאני יעשה דדליפט 5×5 היום אני יעשה ולאט לאט יחזור לסקוואט כבד אני יראה לפי הרגשה
שיהיה לכולם שבוע טוב !!

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:
THE BEAR עדכן/ה את הלוג ״The Bear Method״:

עדכון לוג: 25/07/17

יום שלישי
סקוואט נפח-5×5- 125 ללא חגורה מגנזיום ונעלי אולסטאר חוזר להתחיל להסקביט לאט לאט בעזרת השם שמתי ללא שרוולים כדי לחזק את הרצועות מסביב לברך כרגע
סמולוב ג׳וניור בנץ - 3×10- 120 לא קל אבל הצלחתי הכול
קופץ ל122.5 סוף שבוע 2

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית