הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג של בנ'צר

• פותח/ת השרשור
A:
Squat 3X5 -100 kg Pr
Bench Press 3X5 - 90 kg
Deadlift 1X5 -100 kg

פעם אחרונה הצלחתי בסקואט 2 סטים עם טכניקה לקויה עכשיו 3 סטים סוף סוף PR

תרגילי בטן אתה יכול לעשות גם עם גלגל בטן. לא מזמן נתתי קישור למאמר בקילוגרם לגבי התרגיל.
50 ש"ח, שווה כל גרוש.

• פותח/ת השרשור
@incin
גבר רציתי להתייעץ איתך לגביי הלחיצות שלי עוד מאט אני מגיע ל פלטה במיליטרי ו2 בבנץ
ורציתי להחליף תלחיצות לטקסס איך הייתה ממליץ לתבנית שתראה ?
מבחינת ABA
BAB

תודה מראש !!

• פותח/ת השרשור
ב SS הארון אחרי המשקלים שציינתי לא הצלחתי לסיים 3 סטים של 5 בוא נגיד מ 105 בבנץ
ו65 מיליטרי אז אני רוצה לשנות כשאני יגיע למשקלים האלה

נפח 5x5 בנץ.
התאוששות פרס 3x3 או 2x5, אם מתחיל להפריע לבנץ' עצימות לעבור לשבוע בינוני ושבוע כבד (התקדמות של פעם בשבועיים, לא קריטי גם להישאר באותו משקל).
עצימות 1x5 בנץ' בהתחלה, כשאתה מתחיל להיתקע תעבור ל1x3 ואחרי שזה נתקע אפשר להתחיל לשחק (שתי שלשות, פירמידה עולה/יורדת, שלוש זוגות, כמה סינגלים) ואז לחזור להתקדמות ב-1x5.

כשהנפח מתחיל להיות קשה אפשר להישאר באותו משקל, להוסיף מקבילים עם משקל, להוסיף עוד סטים (בק אופ סטס בעיקר), תרגילי עזר לבנץ' (שיפוע עליון, דאמבלים וכו') - כל מה שיוציא את הגוף משיווי משקל ויוסיף מסה לפלג הגוף העליון.

ואני מסכים עם WeaKid - אם אתה מתקדם, אל תשנה.

• פותח/ת השרשור
נפח 5x5 בנץ.
התאוששות פרס 3x3 או 2x5, אם מתחיל להפריע לבנץ' עצימות לעבור לשבוע בינוני ושבוע כבד (התקדמות של פעם בשבועיים, לא קריטי גם להישאר באותו משקל).
עצימות 1x5 בנץ' בהתחלה, כשאתה מתחיל להיתקע תעבור ל1x3 ואחרי שזה נתקע אפשר להתחיל לשחק (שתי שלשות, פירמידה עולה/יורדת, שלוש זוגות, כמה סינגלים) ואז לחזור להתקדמות ב-1x5.

כשהנפח מתחיל להיות קשה אפשר להישאר באותו משקל, להוסיף מקבילים עם משקל, להוסיף עוד סטים (בק אופ סטס בעיקר), תרגילי עזר לבנץ' (שיפוע עליון, דאמבלים וכו') - כל מה שיוציא את הגוף משיווי משקל ויוסיף מסה לפלג הגוף העליון.

ואני מסכים עם WeaKid - אם אתה מתקדם, אל תשנה.

תודה רבה כרגע אני נשאר ב 5*3 עוד שבוע שבועיים אני יעבור @SmokingSnake
אשמח לשמוע גם את הדעה שלך איך לתכנן תלחיצות והאם כדאי לעשות עצימות גם למיליטרי ?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
היום לא היה סקוואט עקב דלקת קטנה ומתיחה באזור הקרסול
היה כאבים ובכל זאת שמתי משחת וולטרן ותחבושת

היה היום

MP- 60 KG 3*5
מתח 3סטים של 5 עד 15 חזרות

תודה רבה כרגע אני נשאר ב 5*3 עוד שבוע שבועיים אני יעבור @SmokingSnake
אשמח לשמוע גם את הדעה שלך איך לתכנן תלחיצות והאם כדאי לעשות עצימות גם למיליטרי ?

אני בדעה שברגע שהתקדמות ליניארית של 3X5 נפסקת אפשר לעבור ל5X5 בתחילת שבוע ובסוף שבוע ל1X5 או 2X3 כל מתכונת שרוצים עם נפח נמוך יחסית ועצימות גבוהה(כשהנפח ב85-90 אחוז מהסטים העצימים בסוף השבוע)- משמע התקדמות של פעם אחת בשבוע.

• פותח/ת השרשור
אני בדעה שברגע שהתקדמות ליניארית של 3X5 נפסקת אפשר לעבור ל5X5 בתחילת שבוע ובסוף שבוע ל1X5 או 2X3 כל מתכונת שרוצים עם נפח נמוך יחסית ועצימות גבוהה(כשהנפח ב85-90 אחוז מהסטים העצימים בסוף השבוע)- משמע התקדמות של פעם אחת בשבוע.
קודם כל תודה רבה .
דבר שני האם באמצע השבוע עדיף לעשות מיליטרי עם עצימות דיי גבוהה ולעשות PR
או לעשות משקל בין בינוני לקל ?

קודם כל תודה רבה .
דבר שני האם באמצע השבוע עדיף לעשות מיליטרי עם עצימות דיי גבוהה ולעשות PR
או לעשות משקל בין בינוני לקל ?

אפשר ללכת על PR אבל הייתי ממליץ על נפח נמוך(לדוג' לעלות עד חמישייה כבדה או ל2 שלשות כבדות) כי המטרה שלך בפועל היא לשפר את הבנץ'. אם זה מפריע להתאוששות תעבוד עם 55 קילו(או 90-95 אחוז מהחמישייה הכבדה ביותר שלך)
אפשר לעשות שבוע אחד עם נפח בנץ' ושבוע שני עם נפח פרס

• פותח/ת השרשור
A:
Squat 3X5 105 PR
Bench Press 3X5 95 KG
Deadlift 1X5 110 KG

עשיתי גם מקבילים 3 סטים של 5-10
וסט אחד של לחיצת חזה צמודה
מעכשיו מוריד כנראה את תרגילי העזר כי כבר אין כל כך כוח חוץ ממקבלים

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית