הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג של בנ'צר

:A
Squat 5x5
Bench 5x5
Chin-Ups 5x5

B:
Squat 3x3
Press 3x3

C:
Squat 1x3
Bench 1x3
Deadlift 1x3

ככה תראה התוכנית ואני יתן עזר בחמישי אם אני צריך

המשקלים שאני יתחיל איתם הם :

נפח :
בנצ' נפח- 100
סקוואט נפח- 110
CU- נתחיל עם משקל גוף

התאוששות :
סקוואט - 80
פרס - 60

עצימות :

בנצ עצימות - 110
סקוואט - 135
דדליפט - 150

בעצימות נתן בהתחלה 5 חזרות אחכ ל 3
@Ohad
@ohad12
@Koller
@incin
@yujinius
@הוקיסט שוקיסט
@DarY
@BROCK LESNAR
@WeaKid
הטקסס שלי נראה אותו דבר כמעט, בהתאוששות הוספתי גם 2 סטים של חתירה עם דאמבל, לא משקל כבד מדי (לא בטוח עד כמה זה רעיון טוב). מה שאני שמתי לב, שהייתי עושה פרס כבד זה תקע אותי בבנץ' ביום עצימות אז שים לב לזה. השבוע פעם ראשונה וויתרתי על אימון התאוששות מתוך אילוץ, והאימון עצימות הרגיש מעולה (ראית את הסרטונים חח)... בקיצור לדעתי תתחיל כמו שרשמת ולפי התקדמות תראה אם לשנות דברים או לא

הטקסס שלי נראה אותו דבר כמעט, בהתאוששות הוספתי גם 2 סטים של חתירה עם דאמבל, לא משקל כבד מדי (לא בטוח עד כמה זה רעיון טוב). מה שאני שמתי לב, שהייתי עושה פרס כבד זה תקע אותי בבנץ' ביום עצימות אז שים לב לזה. השבוע פעם ראשונה וויתרתי על אימון התאוששות מתוך אילוץ, והאימון עצימות הרגיש מעולה (ראית את הסרטונים חח)... בקיצור לדעתי תתחיל כמו שרשמת ולפי התקדמות תראה אם לשנות דברים או לא

תודה על העצה החכמה אני יתחיל איך שרשמתי ומשם נראה אם צריך לשנות דברים קטנים אני ישנה ..
ישפיץ שיהיה הרבה בהצלחה 😃
אין לי מה לייעץ בטקסס מכיוון שלא ניסית אותה 😃
בקרוב בקרוב 😃
רק רציתי לומר לשלותיכם תודה
לא התיעצות 😃

תודה על העצה החכמה אני יתחיל איך שרשמתי ומשם נראה אם צריך לשנות דברים קטנים אני ישנה ..

רק רציתי לומר לשלותיכם תודה
לא התיעצות 😃

בכיף 😃 אין על מה...
תן בראש 😃 אני עוקב !

אין שום נטיה לרמות במתח, מי שמרמה במתח פשוט אידיוט
לא חסר לך אנשים שדוחפים עם הרגליים או עושים טווח תנועה חלקי. בפנדליי יש נטייה פחות לרמות מחתירה רגילה ויותר נוח להעלות שם עומסים.

לא חסר לך אנשים שדוחפים עם הרגליים או עושים טווח תנועה חלקי. בפנדליי יש נטייה פחות לרמות מחתירה רגילה ויותר נוח להעלות שם עומסים.
לא חסר אנשים שעושים רבע וחצאי סקוואט אז לא עושים סקוואט.
ומי דיבר בכלל על פנדלאי מול חתירה רגילה, שתיהן גרועות באותה מידה.

לא חסר אנשים שעושים רבע וחצאי סקוואט אז לא עושים סקוואט.
ומי דיבר בכלל על פנדלאי מול חתירה רגילה, שתיהן גרועות באותה מידה.
צודק, אתה תותח שיודע הכל ובקלות יכול להחליט שפנדליי זה תרגיל גרוע.

צודק, אתה תותח שיודע הכל ובקלות יכול להחליט שפנדליי זה תרגיל גרוע.
מצדי תעשה עמידת ידיים על בוסו, ממש לא אכפת לי.
רשמתי פה בשביל לעזור למי שהלוג הזה שייך לו ואני מאמין שהוא גם מקשיב לעצותיי קצת יותר מעצותיך.

מצדי תעשה עמידת ידיים על בוסו, ממש לא אכפת לי.
רשמתי פה בשביל לעזור למי שהלוג הזה שייך לו ואני מאמין שהוא גם מקשיב לעצותיי קצת יותר מעצותיך.
אני שמח שעושה לך טוב לאגו שמישהו באינטרנט מקשיב לך, הגשמת את כל שאיפות חייך.

אני שמח שעושה לך טוב לאגו שמישהו באינטרנט מקשיב לך, הגשמת את כל שאיפות חייך.
הבנת הנקרא לא הצד החזק שלך, איפה ראית משהו שקשור לשאיפת חיי?
חלק מהפורום זה לעזור לאנשים, ואני עוזר למי שמעוניין. ולהתווכח עם איזה ילד מסכן על גבי הפורום זו בהחלט לא שאיפת חיי לכן מאחל לך בהצלחה בשארית חייך!

חלק מהפורום זה לעזור לאנשים, ואני עוזר למי שמעוניין. ולהתווכח עם איזה ילד מסכן על גבי הפורום זו בהחלט לא שאיפת חיי לכן מאחל לך בהצלחה בשארית חייך!
✌️

רציתי לשאול האם מומלץ להתחיל נפח עם חגורה ושרוולים בסקוואט
ורצועות בבנץ ?

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית