עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שבוע 6 - נפח !!
A:
Squat 5x5 - 122.5 KG PR
Bench 5x5 - 110 KG PR
Chin-Ups 5x5 WITH 20 KG
סט 1 עם 20 ו2 עם 35 קילו שניהם ל3 חזרות
ו2 סטים מג
אחכ מתיחות לכל השרירים
האימון היה קשה וטוב לקח שעתיים ו 20 דקות
סרטונים בהעלה
שבוע 6 - התאוששות
הפרס היה קשה שכחתי תתיק של המכון אז עשיתי יחף בלי רצועות שרוולים או מגנזיום
בקיצור נלחמתי אבל הכול עלה בפרס
Squat 2x5 - 90 KG
Press 3x3 - 72.5 KG
Back extensions 2x10
pull-ups - 2x5-8
מחר חוגג 21 !!!!
שבוע 6 - עצימות !!!
היה אימון אשששש
:
Squat 1x3 - 155 KG PRRRR!!!!!
Bench 1x3- 122.5 KG PRRRR!!!
לחזרות !
Deadlift 1x4 - 170 PRRRRR !!!!1
יכולתי 5 לא יודע לא לא נתתי תחמישי שבוע הבא בעזרת השם אתן 172.5 ל 5 בערך !!
סרטונים בהעלה !!1
שיהיה לכולם אחלה סופש !!
📢📢🍽️🥹🍽️🥹🍽️🥹🥰🥰🥰
ממולץ להוריד טיפה את התחת ?לפי דעתי המוט מתנתק כשהתחת שלך גבוה מדי והגב במצב אופקי מדי
אבל יותר אידיאלי וכדאי להוריד טיפה את ה תחת ?הטכניקה לא נוראית, אתה יכול להמשיך להתקדם גם ככה
כן, אבל זה שתוריד את התחת זה לא הפיתרון, השאלה היא מה קורה כשהמוט מתנתק, אם תוריד תחת בסט אפ אבל הוא יעלה חזרה לפני ניתוק המוט לא עשית בזה כלום. תשים לב שהתחת נשאר באותו מצב מהסט אפ ועד ניתוק המוט.אבל יותר אידיאלי וכדאי להוריד טיפה את ה תחת ?
אז על מה ממולץ יותר לשים יותר לב ?כן, אבל זה שתוריד את התחת זה לא הפיתרון, השאלה היא מה קורה כשהמוט מתנתק, אם תוריד תחת בסט אפ אבל הוא יעלה חזרה לפני ניתוק המוט לא עשית בזה כלום. תשים לב שהתחת נשאר באותו מצב מהסט אפ ועד ניתוק המוט.
לא הבנתי את השאלה, פשוט תוריד טיפה יותר תחת אבל תוודא שהוא גם נשאר שם עד שהמוט מתנתקאז על מה ממולץ יותר לשים יותר לב ?
לגביי המשיכה האם היא נראת בסדר ולא הגב מתחיל ראשון ?לא הבנתי את השאלה, פשוט תוריד טיפה יותר תחת אבל תוודא שהוא גם נשאר שם עד שהמוט מתנתק
הטכניקה סבירה לא מושלמת, אתה צריך להחליט אם אתה רוצה מושלמת או לא, אני לא יכול להחליט בשבילךלגביי המשיכה האם היא נראת בסדר ולא הגב מתחיל ראשון ?
ואם אני ישאר באותו מצב זה גם בסדר למה אם כן אז אני ישאר ככה
רוצה הכי טוב שאפשר תן לי טיפים אם אפשר לשפר אשמח לשמוע במיוחד ממך !!הטכניקה סבירה לא מושלמת, אתה צריך להחליט אם אתה רוצה מושלמת או לא, אני לא יכול להחליט בשבילך
כתבתי לך מה אני רואה לנכון לשפר ואיך, אין לי עוד דרך להסביר...רוצה הכי טוב שאפשר תן לי טיפים אם אפשר לשפר אשמח לשמוע במיוחד ממך !!
תודה על העזרה !כתבתי לך מה אני רואה לנכון לשפר ואיך, אין לי עוד דרך להסביר...
משקל גוף - 95 אותו דבר
זה בגלל שאני מבקש שהחבר יצלם אותו מגובה אז זה מטעה ...לא יודע אם זה הזווית, אבל בסקוואט זה ניראה שאתה אפילו לא מגיע למקביל.