הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג של בנ'צר

ואלה הערכים שלי להיום :
אנרגיה (קלוריות) 4876
חלבונים (גרם) 268.8
פחמימות (גרם) 469.68
מתוכן סוכרים (גרם) 103.19
שומנים (גרם) 206.33
🤯
זה מה שאתה ואוכל ולא עולה במשקל?????
זה בערך הכמויות כל יום?

🤯
זה מה שאתה ואוכל ולא עולה במשקל?????
זה בערך הכמויות כל יום?
אם להיות כנה
השבוע אכלתי בין 4000-4500 השבוע אני ינסה במהלך השבוע להוסיף עוד קצת קלוריות
ובגלל שלא היה סקוואט רציני בכלל השבוע מקווה שהשבוע יהיה יותר טוב ואוכל להסקביט יותר כבד ! ולאכול יותר !
וירדתי 3 סמ ברגליים לעזזל ושונא מכונות לרגליים אז סקוואט זאת האופצייה היחידה לרגליים ....
ותודה לך !

אם להיות כנה
השבוע אכלתי בין 4000-4500 השבוע אני ינסה במהלך השבוע להוסיף עוד קצת קלוריות
ובגלל שלא היה סקוואט רציני בכלל השבוע מקווה שהשבוע יהיה יותר טוב ואוכל להסקביט יותר כבד ! ולאכול יותר !
וירדתי 3 סמ ברגליים לעזזל ושונא מכונות לרגליים אז סקוואט זאת האופצייה היחידה לרגליים ....
ותודה לך !
יפה... ואני חשבתי ש 3000 זה לא מעט...

דווקא אני מנסה לאכול פחות ממתקים (לא מחזיק בבית) ולא שותה שתיה מתוקה, רק אם אני אוכל בחוץ או משהו

ומה אתה אוכל במשך היום ? סקרנות.
ואני לא אוכל ממתקים על חשבון האוכל... רק מהצד.
ושתיה מתוקה כל יום.

ומה אתה אוכל במשך היום ? סקרנות.
ואני לא אוכל ממתקים על חשבון האוכל... רק מהצד.
ושתיה מתוקה כל יום.
בבוקר קבוע 3-4 ביצים, לחם עם גבנ"ץ/פסטרמה/גם וגם, או במקום הסנדוויצ'ים שיבולת שועל עם קוטג' 5%.
בהמשך היום אין ארוחות בזמנים מסודרים, אבל בגדול משהו בשרי פעם-פעמיים ביום (חזה עוף/פרגית/בקר כלשהו), יחד עם הבשר פחמימה כלשהי (כוסמת/אורז/ספגטי/קוסקוס), ומתישהו במשך היום בדרך כלל קוטג', לאבנה, לחם, פסטרמה, גבנ"ץ... אם אני רוצה להשלים ערכים אז שייק חלבון עם חלב...

בבוקר קבוע 3-4 ביצים, לחם עם גבנ"ץ/פסטרמה/גם וגם, או במקום הסנדוויצ'ים שיבולת שועל עם קוטג' 5%.
בהמשך היום אין ארוחות בזמנים מסודרים, אבל בגדול משהו בשרי פעם-פעמיים ביום (חזה עוף/פרגית/בקר כלשהו), יחד עם הבשר פחמימה כלשהי (כוסמת/אורז/ספגטי/קוסקוס), ומתישהו במשך היום בדרך כלל קוטג', לאבנה, לחם, פסטרמה, גבנ"ץ... אם אני רוצה להשלים ערכים אז שייק חלבון עם חלב...

איך אתה יודע להשלים ערכים? אתה יודע מה אתה אוכל מבחינת כמויות ?

איך אתה יודע להשלים ערכים? אתה יודע מה אתה אוכל מבחינת כמויות ?
השבוע התחלתי שוב לספור, ולשקול, אחרי שדי הרבה זמן לא ספרתי ערכים. כשלא ספרתי אז שייק שתיתי כשרציתי להשלים חלבון, הערכתי כמה בערך חלבון אכלתי ואם חשבתי שלא מספיק אז שתיתי שייק
או שלפעמים אני סתם שותה שייק חלבון עם חלב כי זה טעים 😃

השבוע התחלתי שוב לספור, ולשקול, אחרי שדי הרבה זמן לא ספרתי ערכים. כשלא ספרתי אז שייק שתיתי כשרציתי להשלים חלבון, הערכתי כמה בערך חלבון אכלתי ואם חשבתי שלא מספיק אז שתיתי שייק
או שלפעמים אני סתם שותה שייק חלבון עם חלב כי זה טעים 😃

הדאבל שוקולד של אופטימום פשוט נדיר...
הזמנתי שק של חלבון... אחרת הייתי מזמין שוב ושוב את הריצ שוקולד.

הדאבל שוקולד של אופטימום פשוט נדיר...
הזמנתי שק של חלבון... אחרת הייתי מזמין שוב ושוב את הריצ שוקולד.
עם חלב הוא מעולה, וגם האקסטרים מילק שוקולד, שזה מה שנשאר עוד קצת ממנו. עם מים לא אהבתי את שניהם...
איזה שק הזמנת? את ה 25 קילו בלי טעם?
@THE BEAR סורי על הספאם, אם זה מפריע לך תגיד 🤭

עם חלב הוא מעולה, וגם האקסטרים מילק שוקולד, שזה מה שנשאר עוד קצת ממנו. עם מים לא אהבתי את שניהם...
חס וחלילה תהנו 😃😁

לא חושב שיש משהו טעים עם מים ...
וכן את ה25 קילו בלי הטעם... משתלם כספית במיוחד לי שאני לקראת שחרור... מתאים שיהיה לי לכמעט שנה.

לא חושב שיש משהו טעים עם מים ...
אהבתי את הקרם עוגיות של אופטימום עם מים, והבננה של סינטרקס מטריקס גם נחמד עם מים
וכן את ה25 קילו בלי הטעם... משתלם כספית במיוחד לי שאני לקראת שחרור... מתאים שיהיה לי לכמעט שנה.
כן, יש לי כזה, יצא לי 6.5 קילו ב 300 שקל, משתלם... אם אתה מוסיף לו 2 כפיות של שוקולית יוצא גם טעים 😃

אהבתי את הקרם עוגיות של אופטימום עם מים, והבננה של סינטרקס מטריקס גם נחמד עם מים

כן, יש לי כזה, יצא לי 6.5 קילו ב 300 שקל, משתלם... אם אתה מוסיף לו 2 כפיות של שוקולית יוצא גם טעים 😃

עם חלב ? תודה על העצה שמעתי את זה מאיפשהו חח...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית