לא, זה פשוט חסר טעם כזה, לא מגעיל או משהו
מעולה...
יתאים לחיטוב לאחר הורדת מוצרי החלב...
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא, זה פשוט חסר טעם כזה, לא מגעיל או משהו
שבוע 10 - נפח
Squat 5x5 - 110 KG
Bench 5x5 - 100 KG
ull-Ups 3x5 BW
היום עשיתי נפח ועדיין יש כאב באזור האגן אני יראה איך אני ממשיך תאימונים לגביי סקוואט ודדליפט
פאק ומה אני יעשה במקום ?אם כואב בגב לא הייתי ממליץ לעשות סקוואט/דדליפט.. תקח מנוחה
חח גם אני לא עושה סקוואט/דדליפט כבר משהו כמו חודש.. אני עושה בעיקר פלג גוף עליון, מדי פעם לג-פרס.. קורהפאק ומה אני יעשה במקום ?
לדעתי עדיף אל תעשה כלום במקום. עדיף להיפתר מהכאב עכשיו במקום להמשיך ואז לגרור את זהפאק ומה אני יעשה במקום ?
לדעתי עדיף אל תעשה כלום במקום. עדיף להיפתר מהכאב עכשיו במקום להמשיך ואז לגרור את זה
לדעתי תחכה כמה שבועות, ותנסה אחר כך להתחיל ממשקל קל ולעלות בהדרגה אם לא תרגיש כאבתודה לשניכם לכמה זמן לדעתכם לא לעשות סקוואט ודדליפט ?
נראה לי אפשר להמשיך טקסס ללחיצות. בקשר ללהוסיף תרגילים לא יודע, נראה לי אם אתה מתקדם בתרגילים העיקריים אז אין סיבה, מצד שני אם ממש בא לך וזה לא יפגע בבנץ' ובפרס (אולי יעזור גם) אז גם לא רואה סיבה שלא 😃ולהמשיך רק טקסס בלחיצות ? ועדיף לשים תרגילי בילדינג ? כלשהם ?
תודה לך גבר מעריך את זה !!1לדעתי תחכה כמה שבועות, ותנסה אחר כך להתחיל ממשקל קל ולעלות בהדרגה אם לא תרגיש כאב
נראה לי אפשר להמשיך טקסס ללחיצות. בקשר ללהוסיף תרגילים לא יודע, נראה לי אם אתה מתקדם בתרגילים העיקריים אז אין סיבה, מצד שני אם ממש בא לך וזה לא יפגע בבנץ' ובפרס (אולי יעזור גם) אז גם לא רואה סיבה שלא 😃
ותהיה בריא, הכי חשוב 😃
THE BEAR עדכן/ה את הלוג ״Texas Method״:
עדכון לוג: 26/01/15
קרא את שאר עדכון הלוג...
@Koller
@yujinius
@Ohad
מה אתם אומרים על התכנון ?
אני חושב לעשות GVT במשך חודש 1 בשביל לתת לגב ולאגן מנוחה כמו שצריך ..
אני לא מכיר את התכנית חוץ ממה שכתוב עליה בפורטל...THE BEAR עדכן/ה את הלוג ״Texas Method״:
עדכון לוג: 26/01/15
קרא את שאר עדכון הלוג...
@Koller
@yujinius
@Ohad
מה אתם אומרים על התכנון ?
אני חושב לעשות GVT במשך חודש 1 בשביל לתת לגב ולאגן מנוחה כמו שצריך ..
עשיתי תתוכנית בעבראני לא מכיר את התכנית חוץ ממה שכתוב עליה בפורטל...
למה בחזה שמת דאמבלים בשיפוע ולא בנץ' או דאמבל בנץ' בלי שיפוע?
ובכתפיים לא שמת פרס כדי שהגב ינוח לגמרי?
ולמה לא להמשיך טקסס לגוף עליון ולהוסיף לג פרס או משהו כזה לרגליים פשוט?עשיתי תתוכנית בעבר
ופעם אחרונה שעשיתי עשיתי גם על שיפוע חייובי והיה דיי טוב ,
וכן שמתי לחיצת כתפיים כדי שהגב ינוח לגמריי..
אני יתן נראה לי תקופה קצרה של התוכנית ולחזור עוד מאט או לטקסס או SS
מה אתה אומר ?
פשוט לא יודע כמה אפקטיבי זה יהיה רק על פלג גוף עליון ..ולמה לא להמשיך טקסס לגוף עליון ולהוסיף לג פרס או משהו כזה לרגליים פשוט?
נראה לי זה יהיה אפקטיבי לפלג גוף עליון. אבל מה יותר אפקטיבי אני באמת לא יודע מה להגיד לךפשוט לא יודע כמה אפקטיבי זה יהיה רק על פלג גוף עליון ..
עדיף להמשיך במתכונת שהמלצת או לעבור ל AB ?
תודה על העזרה לך ולאוהד !!נראה לי זה יהיה אפקטיבי לפלג גוף עליון. אבל מה יותר אפקטיבי אני באמת לא יודע מה להגיד לך
בינתיים תפציץ בבנץ', בקרוב 3 פלטות:)תודה על העזרה לך ולאוהד !!
אני ישאר בטקסס ומקווה לחזור בקרוב לסקוואט ודדליפט כמו שצריך !!
תודה רבה גבר 1!!!😁😃בינתיים תפציץ בבנץ', בקרוב 3 פלטות:)
משקל גוף - 96.2