Resource icon

לוג של בנ'צר

THE BEAR עדכן/ה את הלוג ״Texas Method״:

עדכון לוג: 05/03/15

שבוע 15 - עצימות !

:
Squat 1x3 - 157 .5
Bench 1x2 - 125 בשלישית הוא טיפה עזר מבחינתי זה 2 אבל בטוח היה לי 3
Deadlift 1x3 - 170 KG
שיהיה לכולם חג שמח ושבת שלום !!
כנראה אני הולך לתחרות הקרובה !

קרא את שאר עדכון הלוג...

@incin
@yujinius
חברה אני כנראה יתחרה בתחרות הקרובה
רציתי לשאול לגביי המשקלים האם כדאי לתת שבוע הבא שבוע אחרון כבד ואז
לתת שבוע קל בשבוע של התחרות ?

עדכון לוג: 05/03/15

קרא את שאר עדכון הלוג...

@incin
@yujinius
חברה אני כנראה יתחרה בתחרות הקרובה
רציתי לשאול לגביי המשקלים האם כדאי לתת שבוע הבא שבוע אחרון כבד ואז
לתת שבוע קל בשבוע של התחרות ?

ספוטר מעצבן 🤬
לגבי התחרות אני אגיד לך מה התכנון שלי: יש לי אימון סינגל של סקוואט בשבת, אני אעשה כנראה 185 (את ה 190 נשאיר לתחרות חח), ביום שני אני אעשה כרגיל אימון פרס עם נפח לבנץ', ביום חמישי (שבוע לפני תחרות) אימון אופנרים (המשקלים שאני מתכנן לכניסות הראשונות), שזה 170 סקווט 120 בנץ' 210 דדליפט, כל הרמה לסינגל יחיד, ואולי אוסיף קצת נפח לבנץ'. ביום ראשון בשבוע של התחרות אימון קל של סקוואט בנץ' ודדליפט, ברמה של אימון התאוששות, ולנוח עד התחרות.

ספוטר מעצבן 🤬
לגבי התחרות אני אגיד לך מה התכנון שלי: יש לי אימון סינגל של סקוואט בשבת, אני אעשה כנראה 185 (את ה 190 נשאיר לתחרות חח), ביום שני אני אעשה כרגיל אימון פרס עם נפח לבנץ', ביום חמישי (שבוע לפני תחרות) אימון אופנרים (המשקלים שאני מתכנן לכניסות הראשונות), שזה 170 סקווט 120 בנץ' 210 דדליפט, כל הרמה לסינגל יחיד, ואולי אוסיף קצת נפח לבנץ'. ביום ראשון בשבוע של התחרות אימון קל של סקוואט בנץ' ודדליפט, ברמה של אימון התאוששות, ולנוח עד התחרות.
איזה משקלים כדאי לי לעשות ? לדעתך

איזה משקלים כדאי לי לעשות ? לדעתך
אני שוב אגיד לך מה אני מתכנן לעשות: כניסות ראשונות לקחת משקל שאני בטוח ב100% שאני מרים וגם בלי יותר מדי קושי כדי לא לשרוף את עצמי יותר מדי, כניסות שניות את הRM1 מהמכון, וכניסות שלישיות לשבור שיא אישי
לדוגמה בסקוואט הRM1 שלי כרגע עומד על 185, אז כניסה ראשונה אני אעשה 170, כניסה שניה 185, וכניסה שלישית תלוי איך הכניסה השניה תרגיש.

אני שוב אגיד לך מה אני מתכנן לעשות: כניסות ראשונות לקחת משקל שאני בטוח ב100% שאני מרים וגם בלי יותר מדי קושי כדי לא לשרוף את עצמי יותר מדי, כניסות שניות את הRM1 מהמכון, וכניסות שלישיות לשבור שיא אישי
איך הייתה ממליץ לי לעשות השבוע ראשון נפח רגיל שלישי התאוששות וחמישי לעשות סינגלים של הכניסה הראשונה
סקוואט 140 בנץ 110 דד 140 ?

עדכון לוג: 08/03/15

שבוע 16 - נפח

A
Squat 5x5 - 132.5 PRRRR אחרון לפני התחרות
Bench 4x5 - 115
פולי עליון -צר - 73 קילו 3 סטים של 10

האימון מאוד מאוד מתיש אחרי התחרות אני יפצל לעליון תחתון ככה היא תראה

שיהיה לכולם אחלה שבוע !!

נפח עליון :

Bench Press 5x5
Dips 3x5 עם משקל
Press 3x3
BICEPS - 5x10

נפח תחתון :

Squat 5x5
pull ups - 3x5 עם משקל
חתירה במכונה 3x5
ותאומים אולי 3x10

עצימות :

C:
Squat 1x3
Bench 1x3
Deadlift 1x3

קרא את שאר עדכון הלוג...

סט חמישי
אוהד זה בישבילך לראות תעומק !
וזה בוצע ללא מראה מתרגל דיי מהר לענין
@Ohad

זה נפח אחרון לני התחרות ..
אחרי התחרות אני יפצל לעליון תחתון הבנצ גומר אותי
תקשיב בתחרות אל תפחד ללכת מעבר לגבולות שאתה חושב שתגיע אליהם. אני בטוח שאתה בעצמך תופתע ותצליח סינגל עם 160!
אל תשכח שיש לך 3 כניסות אז אתה יכול כניסה ראשונה לעשות 140, שניה 150 ואז כניסה שלישית עם 160.
אם אני אשיג טרמפ אני אבוא לצעוק עליך בתחרות 😃
אם הבנץ' גומר אותך תעשה רוטציות, פעם תתחיל בבנץ' את האימון ופעם בסקוואט, ככה אתה תוכל להתקדם כל פעם במשהו אחר.

נערך לאחרונה:
גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית