הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

לוג של בנ'צר

אני יעבוד במתכונת עד 11
לא נראה לי שתצליח להתקדם בSS בלחיצות, אתה ממש לא ברמה של זה
אני יעבוד במתכונת בהתחלה עד שאני יגיע סביב ה 115 -120 ואז יעבור לטקסס ..
לדעתך כדאי לעבוד ישר עם טקסס?

אני יעבוד במתכונת עד 11

אני יעבוד במתכונת בהתחלה עד שאני יגיע סביב ה 115 -120 ואז יעבור לטקסס ..
לדעתך כדאי לעבוד ישר עם טקסס?
לא הבנתי, אתה הולך לעשות ריסט? כי יש לך עכשיו יותר מזה

תגיד מרום כמה עלה לך בסוף להזמין ולהביא את הנעליים שלך לארץ? הנעליים שלי הגיעו לBUY2USA ואז הם דרשו ממני 20$ למשלוח + 32$ למיסים... בסוף יצא ששילמתי באזור ה820 שקל על הADIPOWER האלה (161.99+52) אני פאקינג לא מאמין זה כמעט כמו לקנות את זה בארץ ב900...
הדבר היחיד שמרגיע אותי זה שהכסף הזה נפל עליי מהשמיים אז לפחות לא באמת הפסדתי משהו 😃

תגיד מרום כמה עלה לך בסוף להזמין ולהביא את הנעליים שלך לארץ? הנעליים שלי הגיעו לBUY2USA ואז הם דרשו ממני 20$ למשלוח + 32$ למיסים... בסוף יצא ששילמתי באזור ה820 שקל על הADIPOWER האלה (161.99+52) אני פאקינג לא מאמין זה כמעט כמו לקנות את זה בארץ ב900...
הדבר היחיד שמרגיע אותי זה שהכסף הזה נפל עליי מהשמיים אז לפחות לא באמת הפסדתי משהו 😃
תתחדש 😃

תאמת יצאת דיי מורווח !
אני שילמתי 1000 שקל בלי BUY USA אבל שילמתי עליהם 200 דולר !
ומה איתך למה אתה לא מגיב פה חוץ מעכשיו לייק וכו ? חח

תאמת יצאת דיי מורווח !
אני שילמתי 1000 שקל בלי BUY USA אבל שילמתי עליהם 200 דולר !
ומה איתך למה אתה לא מגיב פה חוץ מעכשיו לייק וכו ? חח
ת'אמת יש לי מחר מבחן גמר במכניקה אני דיי תקוע בספרים עכשיו בגלל זה. אני אחזור להגיב פה שבוע הבא קצת יותר 😃
גם דיי מדוכא מהפציעות שלי אתה יודע כשאתה פצוע ולא יכול להתאמן קצת אין חשק להכנס לפורום של אימונים

ת'אמת יש לי מחר מבחן גמר במכניקה אני דיי תקוע בספרים עכשיו בגלל זה. אני אחזור להגיב פה שבוע הבא קצת יותר 😃
גם דיי מדוכא מהפציעות שלי אתה יודע כשאתה פצוע ולא יכול להתאמן קצת אין חשק להכנס לפורום של אימונים
שיהיה בהצלחה דבר ראשון !
ואיך הפציעות כרגע ?

שיהיה בהצלחה דבר ראשון !
ואיך הפציעות כרגע ?
הכתף מרגישה יותר טוב והגב היה לא משהו בבוקר אבל עכשיו נהיה יותר טוב. עכשיו הפסקתי את החיטוב לגמרי ואני מתמקד לגמרי רק בהחלמה ושמתי לעצמי מטרה, להרגיש מעולה עד סוף אוגוסט. אם גם זה לא יעזור אחשוב על לחזור בתשובה.

הכתף מרגישה יותר טוב והגב היה לא משהו בבוקר אבל עכשיו נהיה יותר טוב. עכשיו הפסקתי את החיטוב לגמרי ואני מתמקד לגמרי רק בהחלמה ושמתי לעצמי מטרה, להרגיש מעולה עד סוף אוגוסט. אם גם זה לא יעזור אחשוב על לחזור בתשובה.
תחזור בתשובה אולי זה יעזור בהחלמה 🤡
וברצינות מאחל לך שתהיה בריא ..

יש משהו יותר חזק מזה..כורכומין
@yujinius
אני לא מאמין במוצר שלא בדיוק הוכח יעיל מחקרית ועולה 40-50 דולר.
מה לא הוכח מחקרית? הוא מרפא הכל מדלקת במרפק ועד סרטן!!!
ועולה 40-50 דולר
אני לא יודע איפה ראית מחירים כאלה אבל ניסו לעקוץ אותך. במחיר כזה הייתי מעדיף להמשיך להתעלם מכאבי מרפק

מה לא הוכח מחקרית? הוא מרפא הכל מדלקת במרפק ועד סרטן!!!

אני לא יודע איפה ראית מחירים כאלה אבל ניסו לעקוץ אותך. במחיר כזה הייתי מעדיף להמשיך להתעלם מכאבי מרפק
רגע כשאתה אומר כורכום אתה מתכוון לTUMERIC EXTRACT? זה אותו דבר?
והתבלבלת, סקוואט עמוק מרפה הכל מדלקת במרפק ועד סרטן. 😃

שמעתי עבד פלאים על ארקאדי.
תנסה מה יש כבר להפסיד. השלב הבא זה חזרה בתשובה גם ככה.
אני עדיין טוען שזה מה שעזר לי בכאבי מרפק בזמנו, אבל בגלל שזה לא הוכח מחקרית צוחקים עליי אז אני כבר משתדל לא להגיד את זה בקול
רגע כשאתה אומר כורכום אתה מתכוון לTUMERIC EXTRACT? זה אותו דבר?
כן
והתבלבלת, סקוואט עמוק מרפה הכל מדלקת במרפק ועד סרטן. 😃
לא קראת טוב את ריפטו, כל מה שמתחת למקביל זה מיותר

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית