הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר עזבו , אני מתבייש בעצמי , נגמר לי הסוס.

• פותח/ת השרשור Ozel55
  • פורסם בתאריך

Ozel55

משתמש פעיל
519
64
נק' מוניטין:
324
519
64
אין טעם , באמת שאין טעם , היום דפקתי כבר עד עכשיו 2300 קל' , בארוחת ערב אני אדפוק עוד 1000 קל' ...

אין , אני אהיה שמן וזהו , אין מה לעשות , כנראה נולדתי להיות שמן , אני כל יום סובל ולא אוכל כמעט , היום דפקתי את זה , אני מסתכל על המחוג במשקל וכתוב לי 57 ק"ג , אני כבר מבין לאן אני הולך (60 - 70) , בכל אופן , סתם פריקה.

שמחתי לפרוק , אין לי מה לעשות , אני בושה כנראה , אין לי כסף לטיפולים , אין זה לא הזמן ולא המצב הכלכלי , כן כן , אני ש-7700 קל' זה 1 ק"ג טהור , אני בטוח יגיע לזה בימים האלו.

עצוב לי.

שבת שלום.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הכל זה כוח רצון אחי!! בתור אחד שמגיל 10 שמן הגעתי למשקל של 120 קילו לא 57 כמוך ועדיין אחרי עוד דיאטת כושלת ועוד אחת כושלת לא ויתרתי אף פעם!! היום אני שוקל 79 קילו עם לא תוותר אתה תצליח לרדת!
כל הכבוד לך 😃.

בסדר תודה רבה לכולם , טיפול אני לא הולך לקחת.

אני אמשיך עם הדרך שלי ומה אני אעשה , עד שאראשם בעתיד , היום אכלתי מלא שוקולדים וכאלה , אבל בסדר , אני יודע שקילו אחד זה 7700 , גם אם הגעתי אז עליתי קילו , לא קרה כלום , 58 לא סוף העולם , אני פשוט מחר יחזור לתפריט נורמלי והליכות.

אגב , יש לכם מדריך Street work out טוב ?

אז חבל מאוד שאתה ראש בקיר.אתה תמשיך בדרך שלך ותדפוק את עצמך בעתיד. אני מכיר ילדים כמוך,אולי זה נשמע לא אמיתי אבל בעיות משקל ליוו אותי במשך כל החיים,אני זוכר תקופות שהייתי מקיא כל אוכל שהייתי מכניס לפה שהיה נראה לי בכמות מוגזמת. (יותר מזה לא ארחיב כי באמת זה לא עניינו של אף אחד)
היה מאמן שתפס אותי בידיים ואמר לי שלעשות דיאטה בגיל צעיר זה הדבר הכי דפוק שאני יכול לעשות לעצמי,ואני צריך לתת לעצמי לגדול,הלכתי אליו ובנינו תפריט למאסה,למדתי להינות מאוכל ומפעילות מתונה והשאר היסטוריה.
אתה לא לבד פה,אנשים היו שם ועוד יהיו שם (זה יכול לנחם אותך - כי אתה תדע שאתה לא לבד...או מנגד לבאס אותך - כי אתה חושב שאני יודע הכל ולא יודע מה אני מדבר ואין לי זכות כי אני לא מבין אותך)

אני לא חסר רצון , שלא תבינו , אני סתם הייתי במן דיכאון קטן , בכל אופן , האם תוכלו להמליץ לי ? אני ממש חדור מוטיביציה , אני אקרע את עצמי בסטרייט וורק אוט אם צריך ואפילו אפעל לפי הערכים שאני צריך , אך רק תתנו לי כיוון כללי ...

מה שכן,נראה כאילו אתה לוקח דברים בצורה מוגזמת.לרגע אחד אתה שבור ורוצה שיגיע סוף העולם וחורץ גורלות של להיות שמן לנצח-ולרגע השני אתה חדור מוטיבציה ורוצה ללמוד.ההקצנת רגשות הזו היא לא בריאה
כדאי לך ללכת לאחד ממאמני הכושר הגדולים בארץ ליעוץ ואולי תקבל פרספקטיבה אחרת על כל הנושא (אתה יכול לנסות אפילו את הפורום פה בתור ייעוץ אישי).

אני בטוח שאם תסתכל על המצב הוא לא כזה נורא,אני בטוח שאתה נראה טוב יותר מ90% מהשכבה שלך, יש לך עיניים בריאות כדי לקרוא, פה כדי לדבר, אף כדי להריח ואיברים פנימיים כדי לעכל (תודה לאל).

תעשה טובה,אל תהיה ראש בקיר,ואם אתה מתכנן להיות ראש בקיר,אל תשתף את הסביבה,זה רק יגרום לזלזול במצב שלך ואף אחד לא יקח אותך ברצינות

שיהיה בהצלחה ובאמת שאני מאחל לך רק בריאות ואושר

• פותח/ת השרשור
אז חבל מאוד שאתה ראש בקיר.אתה תמשיך בדרך שלך ותדפוק את עצמך בעתיד. אני מכיר ילדים כמוך,אולי זה נשמע לא אמיתי אבל בעיות משקל ליוו אותי במשך כל החיים,אני זוכר תקופות שהייתי מקיא כל אוכל שהייתי מכניס לפה שהיה נראה לי בכמות מוגזמת. (יותר מזה לא ארחיב כי באמת זה לא עניינו של אף אחד)
היה מאמן שתפס אותי בידיים ואמר לי שלעשות דיאטה בגיל צעיר זה הדבר הכי דפוק שאני יכול לעשות לעצמי,ואני צריך לתת לעצמי לגדול,הלכתי אליו ובנינו תפריט למאסה,למדתי להינות מאוכל ומפעילות מתונה והשאר היסטוריה.
אתה לא לבד פה,אנשים היו שם ועוד יהיו שם (זה יכול לנחם אותך - כי אתה תדע שאתה לא לבד...או מנגד לבאס אותך - כי אתה חושב שאני יודע הכל ולא יודע מה אני מדבר ואין לי זכות כי אני לא מבין אותך)

מה שכן,נראה כאילו אתה לוקח דברים בצורה מוגזמת.לרגע אחד אתה שבור ורוצה שיגיע סוף העולם וחורץ גורלות של להיות שמן לנצח-ולרגע השני אתה חדור מוטיבציה ורוצה ללמוד.ההקצנת רגשות הזו היא לא בריאה
כדאי לך ללכת לאחד ממאמני הכושר הגדולים בארץ ליעוץ ואולי תקבל פרספקטיבה אחרת על כל הנושא (אתה יכול לנסות אפילו את הפורום פה בתור ייעוץ אישי).

אני בטוח שאם תסתכל על המצב הוא לא כזה נורא,אני בטוח שאתה נראה טוב יותר מ90% מהשכבה שלך, יש לך עיניים בריאות כדי לקרוא, פה כדי לדבר, אף כדי להריח ואיברים פנימיים כדי לעכל (תודה לאל).

תעשה טובה,אל תהיה ראש בקיר,ואם אתה מתכנן להיות ראש בקיר,אל תשתף את הסביבה,זה רק יגרום לזלזול במצב שלך ואף אחד לא יקח אותך ברצינות

שיהיה בהצלחה ובאמת שאני מאחל לך רק בריאות ואושר

שמע , תשובה באמת נהדרת , אבל תבין , אני מגיע , נכנס למוטיבציה (ותאמין לי אני שונא להגיד על עצמי דברים , אבל שאני חדור מוטיביצה אף אחד , אבל אף אחד לא יכול לעצור אותי , אני פשוט נכנס לזה כל כך חזק שאי אפשר לעצור אותי וזהו , אני אגיד לך שהיו לי ימים שלא אכלתי עד הערב ? כן , היו , הייתי מסיים יום עם 1100 קל' ואם אני רוצה אני יכול גם לסיים עם 500 קל' זה הכל בראש) אבל כל פעם שאני נכנס לזה אני מקבל "תאקל" , אני ממש רוצה שיהיה לי יד מכוונת כמו המאמן הזה שלך , שככה אתה יודע , יש מישהו שאני וואלה מאמין לו מילה במילה והוא ממש יודע מה טוב בשבילי ואיך אני אראה הכי טוב , אבל בום , אני נתקל בכסף , אני מתכן להרשם למכון כושר , אבל יש לי בעיה קטנה עכשיו , כמו כן , אני מחפש עבודה (אני בן 17) ולא מוצא ...
שתבין , אני לא מחפש רחמים , חס וחלילה , אני יודע להיות "איתן" כשצריך , אני לפעמים שואל את עצמי : "וואלה איך עשית את זה ?" , אני לא מבין פשוט , יש ימים ויש ימים , אז וואלה היום אכלתי 4000 קל' , אבל ישבתי , רשמתי לעצמי : "מחר חוזרים למצב הרגיל , לא קרה כלום , מיום אחד - שתיים - שלוש , אני לא אעלה 4 ק"ג , אז קרה נפלתי , ממחר מתקנים".

שתבין אם תהיה לי יד מכוונת , לתפריט לפי מה שאני מרגיש שאני רוצה או מישהו שיכוון אותי שאני יכול לסמוך עליו 100% , אני שלו , שתבין.

ברגע שאני אתחיל להתאמן אני אקרע את עצמי בכדי להגיע למקום טוב.

ולהגיד את האמת ? בא לי כבר להיות שלם עם עצמי ב-100% באוכל , שאני לא אצתרך לשבת ולהיכנס לדכאון , שאני לא אצתרך כל השבוע להיות בדכאון בגלל שחסר לי "חלבונים" וכו' וכו' , השאלה מתי ? פה אני כבר לא יודע לענות.

אתה פה בריב עם המשקל
גרם על גרם,טיפה נוזלים לפה טיפה נוזלים לשם יכולים לגרום לך להרגיש מלך העולם או סמרטוט הרצפה הכי מסריח שיש בחדר.
היום למזלך יש הרבה ידע בפורומים,אני בעבר שילמתי רק 100 שקל וזה על תפריט תזונה שממנו פרחתי ולא זזתי ממנו (הייתה לי חברה אז שהייתה מופתעת מהדיוק של כל 3 שעות והאי חריגה מהתפריט באופן מטורף,עד היום היא זוכרת את זה).

יש לך פה
תוכנית אימונים ותזונה + מעקב לחודש
ב200 ש"ח

קבל את התכנית אימונים והתזונה ותהנה מהמעקב לחודש ..משם תפתח לוג ותוכל כבר להמשיך בכוחות עצמך אם אתה "איתן".

מאיפה משיגים 200 שח בגיל הזה?
לא יודע....אני מבין שיש בעיה עם כסף,וזה מבאס. אבל לי התמזל מזלי ומצאתי עבודה.
מקווה שגם אתה תצליח,נסה במקדונלדס בסניף הקרוב לביתך אני יודע שמקבלים שם צעירים...עכשיו בחופש בכלל יש המון מקומות עבודה ממה שאני זוכר

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אתה פה בריב עם המשקל
גרם על גרם,טיפה נוזלים לפה טיפה נוזלים לשם יכולים לגרום לך להרגיש מלך העולם או סמרטוט הרצפה הכי מסריח שיש בחדר.
היום למזלך יש הרבה ידע בפורומים,אני בעבר שילמתי רק 100 שקל וזה על תפריט תזונה שממנו פרחתי ולא זזתי ממנו (הייתה לי חברה אז שהייתה מופתעת מהדיוק של כל 3 שעות והאי חריגה מהתפריט באופן מטורף,עד היום היא זוכרת את זה).

יש לך פה
תוכנית אימונים ותזונה + מעקב לחודש
ב200 ש"ח

קבל את התכנית אימונים והתזונה ותהנה מהמעקב לחודש ..משם תפתח לוג ותוכל כבר להמשיך בכוחות עצמך אם אתה "איתן".

מאיפה משיגים 200 שח בגיל הזה?
לא יודע....אני מבין שיש בעיה עם כסף,וזה מבאס. אבל לי התמזל מזלי ומצאתי עבודה.
מקווה שגם אתה תצליח,נסה במקדונלדס בסניף הקרוב לביתך אני יודע שמקבלים שם צעירים...עכשיו בחופש בכלל יש המון מקומות עבודה ממה שאני זוכר

בהצלחה

אל תדאג , אעשה זאת.

בכל אופן , תודה רבה לך על העזרה 😃.

שיהיה שבוע טוב ושחיילנו יחזרו בשלום בע"ה.

אני לא חסר רצון , שלא תבינו , אני סתם הייתי במן דיכאון קטן , בכל אופן , האם תוכלו להמליץ לי ? אני ממש חדור מוטיביציה , אני אקרע את עצמי בסטרייט וורק אוט אם צריך ואפילו אפעל לפי הערכים שאני צריך , אך רק תתנו לי כיוון כללי ...
כול שבוע אתה פותח פוסט שאתה כותב שאתה אפס שאתה שמן שאתה ככה כולם מנסים להתיפייף ולז**ן לך תמוח תפסיק אם השטויות האלה מה אתה מדבר יהיה לי קשה בצבא ביחיד חיילים אתה מדבר שטויות תרים תתחת שלך במקום לבכות פה בפורום לך תעשה משהוא עם החיים שלך במקום לבכות קח את עצמך ביידיים תתחיל לחיות נכון זה לא אומר להתאמן לאכול ולישון לא מתאמן במכון לך למתח ולמקבילים תשים בתיק חול או אבנים תעשה עם זה גם מתח מקבילים שביכות סמיכה תתנהג כמו גבר לא כמו איזה סמרטוט תן לעצמך כאפה ותעורר מה מפחד להשמין 57 קילו זה משקל נוצה תפסיק לבלבל תמוח כבר כול יום אתה פותח כמה אתה אפס ומחכה שינחמו אותך תתחיל לעשות משהוא למענך ולעצמץ ושתשתפר אין הרגשה יותר טובה מזה וזה יתן לך זריקה בתחת להמשיך הלאה עוד עוד ועוד

• פותח/ת השרשור
כול שבוע אתה פותח פוסט שאתה כותב שאתה אפס שאתה שמן שאתה ככה כולם מנסים להתיפייף ולז**ן לך תמוח תפסיק אם השטויות האלה מה אתה מדבר יהיה לי קשה בצבא ביחיד חיילים אתה מדבר שטויות תרים תתחת שלך במקום לבכות פה בפורום לך תעשה משהוא עם החיים שלך במקום לבכות קח את עצמך ביידיים תתחיל לחיות נכון זה לא אומר להתאמן לאכול ולישון לא מתאמן במכון לך למתח ולמקבילים תשים בתיק חול או אבנים תעשה עם זה גם מתח מקבילים שביכות סמיכה תתנהג כמו גבר לא כמו איזה סמרטוט תן לעצמך כאפה ותעורר מה מפחד להשמין 57 קילו זה משקל נוצה תפסיק לבלבל תמוח כבר כול יום אתה פותח כמה אתה אפס ומחכה שינחמו אותך תתחיל לעשות משהוא למענך ולעצמץ ושתשתפר אין הרגשה יותר טובה מזה וזה יתן לך זריקה בתחת להמשיך הלאה עוד עוד ועוד

אני יודע , תודה על התגובה הזו.

אני אומר לך באמת , אני לא אדם שמחפש שירחמו עליו , אבל הנה תפסתי יוזמה עכשיו להתחיל SW , אני לא הכי מבין בזה אבל מנסה.

לדוגמא תראה כאן :

https://www.lbs.co.il/threads/57161/#post-725884

תראה במה שפרסמתי את התוכנית , אני לא יודע אם זה טוב להחליף כל שבוע לאחד אחר ולעשות 4 פעמים בשבוע אימון לפי כמות הסטים שכתוב שם ...

אני לא יודע אם לעשות סטים לפי מה שכתוב שם ואז לגמור ולחזור הביתה , או שלעשות עוד אחרי זה ...

בכל אופן , לקחתי לעצמי יוזמה + מטרה והנה אני מתחיל.

תתחיל אל תוותר אחי תבין סטריט וורקאאוט זה אימוני רחוב אתה מאלתר עזוב סטים תרגילים כול הספירות הדפוקות האלה תעשה בתור התחלה מתח עד לכשל שלא תוכל להרים את עצמך מילמטר אותו דבר מקבילים שכיבות סמיכה תשלב אירובי (מצטער על השפה הבוטה אבל אני פשוט לא יכול לסבול רחמים עצמיים כאלה ) אתה צריך עזרה תשאל אני יעזור לך בכיף ואני בטוח גם שרוב חברים הפורום ככה

• פותח/ת השרשור
תתחיל אל תוותר אחי תבין סטריט וורקאאוט זה אימוני רחוב אתה מאלתר עזוב סטים תרגילים כול הספירות הדפוקות האלה תעשה בתור התחלה מתח עד לכשל שלא תוכל להרים את עצמך מילמטר אותו דבר מקבילים שכיבות סמיכה תשלב אירובי (מצטער על השפה הבוטה אבל אני פשוט לא יכול לסבול רחמים עצמיים כאלה ) אתה צריך עזרה תשאל אני יעזור לך בכיף ואני בטוח גם שרוב חברים הפורום ככה
תודה , אתה באמת עוזר לי !

אז אני אעשה ככה , אני כל אקבע לעצמי 4 ימים , כל יום כזה אני אלך ויעשה לפי זה :

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.482448688473428.128220.481445808573716&type=3

לאחר מכן , אני אקח משהו כבוד ואשים על עצמי ויתחיל לעשות את אותם תרגילים ואחזור הביתה.

ככה אעשה 4 ימים בשבוע + תזונה טובה זה יתן לי תוצאות בהמשך.

ללא ספק אתה תיראה תוצאות וותתחיל להתקדם ותצא מהדיכאון שאתה נמצא בו באחריות אני גם הייתי ילד שמן בשכונה לא משהוא בלשון המעטה הדרדדתי לדברים קטנים סיגריה פה שם אלכהול בפארקים עד שהגיע לסמים ריחמתי על עצמי אמרתי זה הגורל שלי להזריק בגיל 14 ולהתאבד מקריז לסמים ואללה הייתי בגמילה החצי שנה הכי קשה בחיי לא ריחמתי על עצמי ויצאתי מיזה והתחלתי לחיות נכון בין אם זה בספורט ובין אם זה בחיי חברה לימודים וכו' האימונים הצילו אותי(אם תרצה אני ישלח תמונות שלי במכון גמילה ועכשיו תבין שהכול אפשרי) אני מספר לך את זה שתבין שהכול אפשרי ואתה תצליח רק צריך להאמין בעצמך ללא ספק אתה תיראה תוצאות וותתחיל להתקדם ותצא מהדיכאון שאתה נמצא בו באחריות אני גם הייתי ילד שמן בשכונה לא משהוא בלשון המעטה הדרדדתי לדברים קטנים סיגריה פה שם אלכהול בפארקים עד שהגיע לסמים ריחמתי על עצמי אמרתי זה הגורל שלי להזריק בגיל 14 ולהתאבד מקריז לסמים ואללה הייתי בגמילה החצי שנה הכי קשה בחיי לא ריחמתי על עצמי ויצאתי מיזה והתחלתי לחיות נכון בין אם זה בספורט ובין אם זה בחיי חברה לימודים וכו' האימונים הצילו אותי(אם תרצה אני ישלח תמונות שלי במכון גמילה ועכשיו תבין שהכול אפשרי) אני מספר לך את זה שתבין שהכול אפשרי ואתה תצליח רק צריך להאמין בעצמך

• פותח/ת השרשור
ללא ספק אתה תיראה תוצאות וותתחיל להתקדם ותצא מהדיכאון שאתה נמצא בו באחריות אני גם הייתי ילד שמן בשכונה לא משהוא בלשון המעטה הדרדדתי לדברים קטנים סיגריה פה שם אלכהול בפארקים עד שהגיע לסמים ריחמתי על עצמי אמרתי זה הגורל שלי להזריק בגיל 14 ולהתאבד מקריז לסמים ואללה הייתי בגמילה החצי שנה הכי קשה בחיי לא ריחמתי על עצמי ויצאתי מיזה והתחלתי לחיות נכון בין אם זה בספורט ובין אם זה בחיי חברה לימודים וכו' האימונים הצילו אותי(אם תרצה אני ישלח תמונות שלי במכון גמילה ועכשיו תבין שהכול אפשרי) אני מספר לך את זה שתבין שהכול אפשרי ואתה תצליח רק צריך להאמין בעצמך ללא ספק אתה תיראה תוצאות וותתחיל להתקדם ותצא מהדיכאון שאתה נמצא בו באחריות אני גם הייתי ילד שמן בשכונה לא משהוא בלשון המעטה הדרדדתי לדברים קטנים סיגריה פה שם אלכהול בפארקים עד שהגיע לסמים ריחמתי על עצמי אמרתי זה הגורל שלי להזריק בגיל 14 ולהתאבד מקריז לסמים ואללה הייתי בגמילה החצי שנה הכי קשה בחיי לא ריחמתי על עצמי ויצאתי מיזה והתחלתי לחיות נכון בין אם זה בספורט ובין אם זה בחיי חברה לימודים וכו' האימונים הצילו אותי(אם תרצה אני ישלח תמונות שלי במכון גמילה ועכשיו תבין שהכול אפשרי) אני מספר לך את זה שתבין שהכול אפשרי ואתה תצליח רק צריך להאמין בעצמך

דבר ראשון כל הכבוד לך !

דבר שני , אני גם הייתי ילד שמן , ירדתי הרבה וקרעתי את עצמי בשביל זה ולא בקשתי עזרה מאף אחד.

עכשיו אם אני מתחיל עדיין יש לי את הסריטה בראש , שאולי אני אשמין , אם אני יאוכל כמו במסה ויתאמן , אני פוחד שיגיע יום שאני אסתכל על עצמי ויגיד חזרתי להיות שמן.

אני לא רוצה לחזור לתקופה ההיא , אני רוצה להיות שרירי נטו ולכן אני יודע שאני צריך לאכול , אז אני מסדר לעצמי בראש , שאם תאוכל ותתאמן לא תשמין אלה תפתח גוף.

אבל מצד שני אני שומע אנשים שאומרים שרק מכון כושר יתן תוצאות וחלק אומרים שגם SW , אז אני באמת כבר נכנס לבילבול רציני , אבל אני מאמין בעצמי שאני יכול להגיע למקום הזה של להיות שרירי.

תמיד תהיה את השריטה הזאת. וזאת מלחמה יום יומית - לכל החיים. אבל הקטע הוא להמשיך להילחם, לחלום בגדול, לקרוע את עצמך. וד"א למה לא להירשם לחדר כושר? לפי דעתי יהיה לך הרבה יותר מוטיבציה שם! תראה אנשים, תבנה תוכנית אימונים, שיהיה לך משהו קבוע ומחוייבות להגיע ולהתאמן. החד"כ, בגלל שיש בו הרבה מתאמנים ברמות שונות, יוצר תחרותיות. זה דבר שאפשר לקחת אותו למקום מאוד טוב. בהצלחה

• פותח/ת השרשור
תמיד תהיה את השריטה הזאת. וזאת מלחמה יום יומית - לכל החיים. אבל הקטע הוא להמשיך להילחם, לחלום בגדול, לקרוע את עצמך. וד"א למה לא להירשם לחדר כושר? לפי דעתי יהיה לך הרבה יותר מוטיבציה שם! תראה אנשים, תבנה תוכנית אימונים, שיהיה לך משהו קבוע ומחוייבות להגיע ולהתאמן. החד"כ, בגלל שיש בו הרבה מתאמנים ברמות שונות, יוצר תחרותיות. זה דבר שאפשר לקחת אותו למקום מאוד טוב. בהצלחה
תודה לך טל , את צודקת כמובן , אבל כמו שאמרתי , מבחינה כספית כרגע אני נמנע מלהירשם למכון כושר , אני אני אתחיל ככל הנראה בסטרייט וורק-אאוט.

שבוע טוב 😃.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית