הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון סטים אחרונים יותר קלים מהראשונים

yanivgoft

משתמש משקיע
6,414
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,414
4,658
היי, בזמן האחרון אני עובד לפי הדאג הפבורן מתוד, אני מאד מרוצה ממנה אבל זה לא העניין שבאתי לדבר עליו.
שמתי לב כבר כמה אימונים שהסטים האחרונים שלי יותר קלים לי מהסטים הראשונים. היום למשל היה לי 2 סטים ראשונים של 2 ו6 של 3.
2 הסטים הראשונים של 3 חזרות היו לא 3RM אבל היו לא קלים כשאת 2 הסטים האחרונים נתתי הרבה יותר בקלות.
אני יודע שבעבודת נפח כמו בGVT למשל באזור הסטים 6-9 מתחילים להיות חזקים יותר בגלל הסתגלות של מערכת העצבים לאותו אימון או משהו בסגנון, אז השאלה זה האם זה קורה גם בעבודה עצימה כמו בדאג הפבורן מתוד?
ואם לא זה אז למה זה קורה?
זמני המנוחה לא משתנים בין הסטים. נשארים 2-3 דקות.

נראה לי שזה באמת קשור למערכת העצבית.
גם אצלי בסמולוב ג'וניור לבנצ' הסטים האחרונים קלים יותר מהראשונים, ובסקוואט ובדדליפט לפעמים החימום שהוא לחזרה אחת, מרגיש שואה ובקושי עולה, אבל אז אני עולה ב-20-25 ק"ג ודופק חמישייה בהרבה יותר קלות. אני מניח שזה גם קטע מנטאלי.

גם לי זה קורה בסטים האמצעיים (נניח סטים 2 ו-3 מתוך 5)
לא יודע למה לייחס זאת
השכל הישר אומר שהגוף חם יותר וה-mind בפוקוס

• פותח/ת השרשור
אני חושב שזה קטע של חימום
החימום שלי בסדר. ואם זאת הייתה בעיה של חימום הסט ה2-3 היה אמור להרגיש לי קל יותר. לא ה6... לא?
גם לגבי החימום שיחקתי איתו לכל הכיוונים, פחות סטים, יותר סטים, כמות החזרות בכבדים, כמה כבד מגיע בחימום... אני עובד לפי מה שעכשיו מרגיש לי דיי טוב עבורי לכן הנטייה שלי היא פחות לחשוב שזה חימום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית