הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון BP T&G 140kg@76kg

Arikk68

משתמש מתחיל
191
48
נק' מוניטין:
441
191
48
רזים (עאלק..)
אימון אחרון של בנץ' לפני גיוס!
3 פלטות!!!
עכשיו אני יכול למות בשלווה.

לספקנים, המאמן לא הוריד את הידיים מהמוט ב140 אבל ניתן לראות שלא עזר. הכי חשוב, אני יודע שהרמתי את זה לבד.

כל הכבוד, משקל מדהים לגיל שלך!
רק הערה קטנה - ברגע שמישהו נוגע במוט אי אפשר לדעת כמה הוא עזר (לא נוגע, רק מייצב?), אני הייתי מאוד מתעצבן אם מישהו היה הורס לי 1RM ונוגע במוט.

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד, משקל מדהים לגיל שלך!
רק הערה קטנה - ברגע שמישהו נוגע במוט אי אפשר לדעת כמה הוא עזר (לא נוגע, רק מייצב?), אני הייתי מאוד מתעצבן אם מישהו היה הורס לי 1RM ונוגע במוט.
תודה!
לא יכולתי להתעצבן עליו, כבר הגעתי פעם לכשל בסקוואט והוא שמר עלי וכמעט שברתי לו את היד בגלל זה. מאז לא נעים לי ממנו. ויותר מזה, כל הסירטונים צולמו בפלא שלו חח
ורציתי לתת עוד פעם 140, אבל לא רציתי להסתכן כבר כי מחר אני נותן סינגל בסקוואט.

מרשים מאוד ! לגיל שלך ולמשקל שלך זה מטורף (אפילו חלום) .
אפשר לשאול מה ההיסטוריה של הלחיצות ?

• פותח/ת השרשור
מרשים מאוד ! לגיל שלך ולמשקל שלך זה מטורף (אפילו חלום) .
אפשר לשאול מה ההיסטוריה של הלחיצות ?

חזרתי להתאמן לפני שנה בדיוק עם בנץ באיזור ה80 לחמישיות. עשיתי ss והגעתי בערך ל100 לחמישיות. אחרי זה טקסס והגעתי ל117.5 לשלישיייה ללא עצירה לקראת התחרות. אחרי זה נתתי סבב אחד של 797m לבנץ' שבעזרתו הגעתי ל122.5 מ117.5 לסינגל עם עצירה.
מאז הייתי ב531 כשהבנץ ראשון בשבוע. ותמיד עם עצירות.

חזרתי להתאמן לפני שנה בדיוק עם בנץ באיזור ה80 לחמישיות. עשיתי ss והגעתי בערך ל100 לחמישיות. אחרי זה טקסס והגעתי ל117.5 לשלישיייה ללא עצירה לקראת התחרות. אחרי זה נתתי סבב אחד של 797m לבנץ' שבעזרתו הגעתי ל122.5 מ117.5 לסינגל עם עצירה.
מאז הייתי ב531 כשהבנץ ראשון בשבוע. ותמיד עם עצירות.
ידידי היקר,איזה יתרונות יש בלעבוד כל הזמן עם עצירות? אני אוהב T&G אבל אם עצירות יותר טובות משום מה אז אני אתחיל להתרגל

• פותח/ת השרשור
ידידי היקר,איזה יתרונות יש בלעבוד כל הזמן עם עצירות? אני אוהב T&G אבל אם עצירות יותר טובות משום מה אז אני אתחיל להתרגל
איזה סיבה יש לא לעבוד עם עצירות? עוד משקל על המוט? שטויות..
גם ככה אתה הולך להתחרות עם עצירה. זה נהיה הרגל אחרי כמה זמן. זה לא יזיק, אני מבטיח 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית