עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש לי דדליפט הבא pause deadlift ושבוע הבא יש לי semi deload week זה יספיק?דבר ראשון, לפני כל שינוי ושיפור טכני תמיד חייבים להוריד קצת משקל כדי לתרגל את הטכניקה החדשה.
הייתי מוריד טיפה משקל רק לתרגל.
דבר שני זה מתחיל מה"סאט אפ" שלך, שים לב שכבר בסאט אפ הגב לא ישר יותר. יכול להיות שעמידה קצת רחבה יותר תעזור לך להגיע לסאט אפ שאתה רוצה וממילא להרים כמו שאתה רוצה.
דבר אחרון, אני ממליץ כשאתה מרים, למשוך את המוט ס"מ מהרצפה, ולעצור שם באוויר 2 שניות לפני שאתה ממשיך למשוך את המוט למעלה. התרגיל בצורה הזאת פי כמה יותר קשה, תצטרך להוריד משקל, אבל זה שם עומס במקום הספציפי שהכי קשה לשמור על גב ישר, וזה מחייב אותך להיות עם גב ישר. לדעתי מאוד יכול לעזור לך ווריאציה כזאת.
ולסיכום, הגב במצב לא רע בכלל, אבל למה לא לשפר אותו עד לפרטים הקטנים אם אפשר?
תנסה, אני לא יודע מה בדיוק התוכנית שלך, ולא אתערב בזה. אני אשער שיש לך תוכנית טובה, עם אולי אפילו מאמן טוב.יש לי דדליפט הבא pause deadlift ושבוע הבא יש לי semi deload week זה יספיק?
ואולי עמידה טיפה יותר רחבה כנראה תעזור כי שניסיתי לעשות סומו דדליפט לאיזה חודש הצלחתי לשמור על גב ישר
ותודה לכולם על הטיפים!
אני עושה את התוכנית powerbuilding של ג'ף ניפארד אז לא יודע מה כל כך לעשות כי התוכנית עובדת לפי שבועותתנסה, אני לא יודע מה בדיוק התוכנית שלך, ולא אתערב בזה. אני אשער שיש לך תוכנית טובה, עם אולי אפילו מאמן טוב.
אם תצליח לשמור על הטכניקה הרצויה בתרגיל, המשקל מספיק קל, אחרת הוא מידי כבד.
אני אישית כדי לבנות טכניקה טובה, מעדיף לרדת ל70% מהשיא שלך ל5 חזרות בכל סט, לפעמים 3 חזרות.