הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עד איזה א"ש בערך אפשר לרדת טבעי ובלי לאבד המון שריר?

• פותח/ת השרשור Roko
  • פורסם בתאריך

Roko

משתמש מתחיל
267
48
נק' מוניטין:
90
267
48
כותרת 😃

ואיך עושים את זה ? לפי מה שהבנתי

דל פחמימה + אירובי בוקר + קפאין +שורף שומן (מה שאני לא רוצה)

שורף שומן (מה שאני לא רוצה)
שורף שומן חוקי לא ייתן לך הרבה. לא חוקי = לא טבעי

טבעי אפשר להגיע ל10% מתחת לזה זה כבר מאוד קשה, אבל אפשרי. תלוי בגנטיקה ומסת שריר שיש לך

תלוי בסט פויינט שלך
בערך 10-12% לרוב האוכלוסיה
יש כאלה שאולי טיפה פחות, אבל מתחת ל10% זה כבר בעייתי בלי לאבד שריר משמעותית

השאלה על איזה אחוז אפשר להשאר לאורך זמן כיוון שלרדת לאחוז מסויים זה לא בעיה כ"כ, אבל להשאר על אותו אחוז +- זה בעיה

אני הצלחתי 6.9% ולא על דל פחממה...
על 150 גרם פחממה+ אירובי בוקר על קיבה ריקה הגעתי ל 8.7%..עצרתי העלתי פחממה ל 200 גרם ועדיין בשילוב אירובי והגעתי ל 6.9% ואני בן 40 אז הכל אפשרי...

אני הצלחתי 6.9% ולא על דל פחממה...
על 150 גרם פחממה+ אירובי בוקר על קיבה ריקה הגעתי ל 8.7%..עצרתי העלתי פחממה ל 200 גרם ועדיין בשילוב אירובי והגעתי ל 6.9% ואני בן 40 אז הכל אפשרי...

באיזה מכשיר מדדת?

• פותח/ת השרשור
סליחה, אבל אני לא מאמין. יש לך תמונה על 6.9 אחוז?
יש חוב לראק על כאלו דברים?
@incin
על כל דבר אתם מחפשים באנים וריבים וחובות לראק.... הבן אדם יכול להיות אבא שלך תן כבוד

20140720_140731.jpg
לבקשתכם... תמונות מוכן לשלוח בפרטי....

על כל דבר אתם מחפשים באנים וריבים וחובות לראק.... הבן אדם יכול להיות אבא שלך תן כבוד
לא רבתי, לא חיפשתי ריבים ואני חלילה לא מזלזל.
חובות לראק זה חלק מהקהילה כאן, מכניס קצת אקשן ולא אקשן שלילי.
אני חושב שהגיוני, מתקבל ולא חריג שאני לא אלך עיוור אחרי כל אחד שטוען שהוא 6.9%, ויש לא אחד כזה.

לגבי החינוך - תודה, אבל בשביל זה יש לי אמא ואבא.

"נפלת" על האדם הלא נכון, אני לא מאלו שתיארת.

הצלחתי להגיע שנה שעברה ל- 7% שומן טבעי.
לא פחות מזה.
לעומת זאת, יש לי חבר שהגיע ל- 5.5% שומן טבעי.
אל תשכח שככל שהמסת שריר שלך יותר גדולה, ככה קצב חילוף החומרים שלך יותר גבוה.
קשה לחטב לאחוז שומן נמוך עם מסת שריר קטנה מכיוון שקצב חילוף החומרים לא כל כך גבוה כמו של בן אדם עם מסת שריר גדולה.

לבקשתכם....להלן התמונה
קחו בחשבון שהמשקל לא גבוה ובנוסף אני בכלל במאסה - לא יודע ולא מבין איך בכלל ירדתי באחוז שומן ... אל תצפו לקוביות - עובד על בטן 3 פעמים בשבוע להלן תמונה מתקופת ה 8.7% תחילת המאסה (שוב - אני בתהליך מאסה ולא חיטוב) 😃 בתמונה הראשונה אני על 6.9%
ובתמונה השניה 8.7%

קבצים מצורפים

• 20140725_213904.jpg
    20140725_213904.jpg
    KB 43.8 · צפיות: 525
  • 20140628_122935.jpg
    20140628_122935.jpg
    KB 84.1 · צפיות: 444
לבקשתכם....להלן התמונה
קחו בחשבון שהמשקל לא גבוה ובנוסף אני בכלל במאסה - לא יודע ולא מבין איך בכלל ירדתי באחוז שומן ... אל תצפו לקוביות - עובד על בטן 3 פעמים בשבוע להלן תמונה מתקופת ה 8.7% תחילת המאסה (שוב - אני בתהליך מאסה ולא חיטוב) 😃 בתמונה הראשונה אני על 6.9%
ובתמונה השניה 8.7%

מוניטין.
גם יצאת דובר אמת.
גם תמונה לכל הספקנים (הפוסט נראה לי אמין כשכתבת שאתה בן 40. כל הפלצנים שמנסים להרשים הם בני 16-18)
וגם חיטוב מדהים.

אפשר קצת מידע על האירובי?
סוג פעילות. זמנים.. עצימות.. תדירות..

מתאמן 6 ימים בשבוע... כל שריר פעמיים בשבוע ... כל אימון שונה מקודמו לדוגמא יום א רחב גבי יום ד צר גבי... אימון נמשך שעה עד שעה וחצי. 3 פעמים בשבוע אירובי חצי שעה (אחרי אימון שעה) דופק 130 על האליפטי
תזונה מוקפדת... מה עוד?

מתאמן 6 ימים בשבוע... כל שריר פעמיים בשבוע ... כל אימון שונה מקודמו לדוגמא יום א רחב גבי יום ד צר גבי... אימון נמשך שעה עד שעה וחצי. 3 פעמים בשבוע אירובי חצי שעה (אחרי אימון שעה) דופק 130 על האליפטי
תזונה מוקפדת... מה עוד?
לא יודע לגבי השיטת אימון/תזונה,אבל שיחקת אותה
נראה מעולה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית