הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הערכת אחוזי שומן

• פותח/ת השרשור malv
  • פורסם בתאריך

malv

משתמש מתחיל
76
3
נק' מוניטין:
11
76
3
היי אני בסוף תקופת החיטוב שלי(אני עדיין שוקל אם להמשיך) רציתי לדעת כמה אחוזי שומן אני פחות או יותר
אני משקל 63.5 וגובה 1.63 מצורפות כאן 4 תמונות 2 מקדימה ו-2 מהצדדים

אשמח לשמוע מאנשים שמבינים מה לדעתכם אחוז השומן שלי(אם אין לכם מושג ואתם מנחשים שרירותית אין טעם להגיב).
תודה לכולם

• פותח/ת השרשור
רפוי הכוונה בלי אויר וללא כיווץ שרירים?
בפרונט אני עם כיווץ שרירים

זה אף פעם לא מדוייק..תמיד קח עם סטייה של +/-1 לפחות. יכול ליהיות שלא ירדת מספיר שומן והאחוז כמעט אותו דבר ויאדת בעיקר נוזלים

בכל מקרה חסרה לך מסת שריר ולכן גם אם תרד המון כדי להגיע לאחוזי שומן נמוכים אתה תראה לא טוב.

יכול ליהיות שאיבדת שריר בתהליך? מתאמן?

• פותח/ת השרשור
לא נראה לי שאיבדתי שריר כי בתהליך בחיטוב לא ירדתי במשקלים של התרגילים שאני עושה. ובקשר לנוזלים יכול להיות, אין לי מושג איך בודקים את זה.

לא נראה לי שאיבדתי שריר כי בתהליך בחיטוב לא ירדתי במשקלים של התרגילים שאני עושה. ובקשר לנוזלים יכול להיות, אין לי מושג איך בודקים את זה.
מה המשקלים שלך בתרגילים המורכבים?
סקוואט
בנץ
פרס
דדליפט

אתה יכול לשים קישור לפוסט הקודם?
כמה זמן אתה בחיטוב?

מה היו הערכים של התפריט? קלוריות, חלבון פחמימה ושומן
מה הRMR?

עשית העמסות?

• פותח/ת השרשור
מה המשקלים שלך בתרגילים המורכבים?
סקוואט
בנץ
פרס
דדליפט

אתה יכול לשים קישור לפוסט הקודם?
כמה זמן אתה בחיטוב?

מה היו הערכים של התפריט? קלוריות, חלבון פחמימה ושומן
מה הRMR?

עשית העמסות?
1. אני יודע שיהיה לך מלא ביקורת על זה אבל אני לא עושה סקוואט כבד משתי סיבות א. אין מוט גדול(יש רק קטן במשקל 10.5 קעלו) בחדר כושר(חדר כושר צבאי אז אני לא יכול להחליף). ב. יש לי פציעה בחיבור של שריר הארבע ראשי לעצם באיזור ה-ASIS אז הפיזיותרפיס שלי אמר לי לעשות סקוואטים במשקל נמוך ולא לרדת מתחת ל-90 מעלות.
בנץ אני עושה אם משקולות חופשיות 22.5-27.5 כל צד.
2.https://www.lbs.co.il/threads/44618/page-12
3.אני בחיטוב בערך 3 חודשים.
4. כרגע 1280 קלוריות כאשר כימים שאני עושה אימוני כוח אני מוסיף 280 קלוריות ובימים שאני עושה אירובי אני מוסיף בהתאם.
חלבון-98 גרם שומן- 52 גרם פחמימה-105 גרם(בימים של אימונים אני מוסיף)
5. RMR=1881 אבל כנראה שעכשיו זה פחות כי ירדתי קצת
6. כן, אני עושה העמסה אחת לשבועיים של +500 קלוריות מ-RMR

1280 קלוריות?!
איך ה RMR שלך 1881 ? זה אחרי שהכפלת ב 1.2 ?
משהו לא מסתדר לי, 1280 זה ממש ממש ממש מעט

• פותח/ת השרשור
כן זה אחרי הכפלה . ו-1280 זה בהרכבה של התפריט שלי ולא ה-bmr או ה rmr שלי

מה המטרה שלך בעצם? אחוז שומן מאוד נמוך כדי להתחיל ממנו מסה נקייה?

אני יודע שיהיה לך מלא ביקורת על זה אבל אני לא עושה סקוואט כבד משתי סיבות א. אין מוט גדול(יש רק קטן במשקל 10.5 קעלו) בחדר כושר(חדר כושר צבאי אז אני לא יכול להחליף). ב. יש לי פציעה בחיבור של שריר הארבע ראשי לעצם באיזור ה-ASIS אז הפיזיותרפיס שלי אמר לי לעשות סקוואטים במשקל נמוך ולא לרדת מתחת ל-90 מעלות.
אם יש לך פציעות אף אחד לא יתן לך ביקורת על מה אתה עושה ומה אתה לא, ובזה אני פחות מבין ולכן לא אמליץ לך מה לעשות ומה לא.

בנץ אני עושה אם משקולות חופשיות 22.5-27.5 כל צד.
למה לא בנץ' רגיל?
יש לך תוכנית אימון מסודרת??

לא נראה שירדת אחוז שומן, אולי קצת נוזלים ולדעתי גם קצת שריר

4. כרגע 1280 קלוריות כאשר כימים שאני עושה אימוני כוח אני מוסיף 280 קלוריות ובימים שאני עושה אירובי אני מוסיף בהתאם.
חלבון-98 גרם שומן- 52 גרם פחמימה-105 גרם(בימים של אימונים אני מוסיף)
וזה ההסבר...1300 קלוריות זה הרעבה.

ממליץ לך עכשיו לצאת לשבועיים נייטרלי, לקרוא את המאמר לחיטוב כמו שצריך ולבנות תוכנית אימון ותזונה עם היגיון ולא פשוט להפסיק לאכול

5. RMR=1881 אבל כנראה שעכשיו זה פחות כי ירדתי קצת
אין מצב שהRMR שלך 1881, מה החישוב שעשית?

• פותח/ת השרשור
מה המטרה שלך בעצם? אחוז שומן מאוד נמוך כדי להתחיל ממנו מסה נקייה?
רציתי להגיע ל-12 אחוז שומן בערך ואז להתחיל מסה(כאשר אני יחלים מהפציעות שלי)
אם יש לך פציעות אף אחד לא יתן לך ביקורת על מה אתה עושה ומה אתה לא, ובזה אני פחות מבין ולכן לא אמליץ לך מה לעשות ומה לא.

למה לא בנץ' רגיל?
יש לך תוכנית אימון מסודרת??

לא נראה שירדת אחוז שומן, אולי קצת נוזלים ולדעתי גם קצת שריר

וזה ההסבר...1300 קלוריות זה הרעבה.

ממליץ לך עכשיו לצאת לשבועיים נייטרלי, לקרוא את המאמר לחיטוב כמו שצריך ולבנות תוכנית אימון ותזונה עם היגיון ולא פשוט להפסיק לאכול

אין מצב שהRMR שלך 1881, מה החישוב שעשית?
1. המוט התעקם ולא מרשים לנו להשתמש בו אז אני משתמש בדאמבלים
2. יש לי תוכנית אימון סוג של fbw עם שילוב של אירובי אבל כל הזמן אני עושה בה שינויים בהתאם לפציעות שלי והעצות של הפיזיותרפיסט שלי.
3. קראתי את המאמר של החיטוב כבר מזמן וגם חזרתי עליו בכל מקרה עוד שבועיים תכננתי לקחת הפסקה ולעבור לנטרלי
4. פעם אחרונה שחישבתי RMR הייתה ששקלתי 65.4
65.4x10+163x6.25-22x5+10=1572.75
1572.75x1.2=1887

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית