עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן גבר הכוונה בלי כיווץ השרירים והכנסת אוויר , המצב הרגיל שלך ולא אחרי האימון .רפוי הכוונה בלי אויר וללא כיווץ שרירים?
בפרונט אני עם כיווץ שרירים
סביבות 17%
מה המשקלים שלך בתרגילים המורכבים?לא נראה לי שאיבדתי שריר כי בתהליך בחיטוב לא ירדתי במשקלים של התרגילים שאני עושה. ובקשר לנוזלים יכול להיות, אין לי מושג איך בודקים את זה.
1. אני יודע שיהיה לך מלא ביקורת על זה אבל אני לא עושה סקוואט כבד משתי סיבות א. אין מוט גדול(יש רק קטן במשקל 10.5 קעלו) בחדר כושר(חדר כושר צבאי אז אני לא יכול להחליף). ב. יש לי פציעה בחיבור של שריר הארבע ראשי לעצם באיזור ה-ASIS אז הפיזיותרפיס שלי אמר לי לעשות סקוואטים במשקל נמוך ולא לרדת מתחת ל-90 מעלות.מה המשקלים שלך בתרגילים המורכבים?
סקוואט
בנץ
פרס
דדליפט
אתה יכול לשים קישור לפוסט הקודם?
כמה זמן אתה בחיטוב?
מה היו הערכים של התפריט? קלוריות, חלבון פחמימה ושומן
מה הRMR?
עשית העמסות?
אם יש לך פציעות אף אחד לא יתן לך ביקורת על מה אתה עושה ומה אתה לא, ובזה אני פחות מבין ולכן לא אמליץ לך מה לעשות ומה לא.אני יודע שיהיה לך מלא ביקורת על זה אבל אני לא עושה סקוואט כבד משתי סיבות א. אין מוט גדול(יש רק קטן במשקל 10.5 קעלו) בחדר כושר(חדר כושר צבאי אז אני לא יכול להחליף). ב. יש לי פציעה בחיבור של שריר הארבע ראשי לעצם באיזור ה-ASIS אז הפיזיותרפיס שלי אמר לי לעשות סקוואטים במשקל נמוך ולא לרדת מתחת ל-90 מעלות.
למה לא בנץ' רגיל?בנץ אני עושה אם משקולות חופשיות 22.5-27.5 כל צד.
לא נראה שירדת אחוז שומן, אולי קצת נוזלים ולדעתי גם קצת שריר
וזה ההסבר...1300 קלוריות זה הרעבה.4. כרגע 1280 קלוריות כאשר כימים שאני עושה אימוני כוח אני מוסיף 280 קלוריות ובימים שאני עושה אירובי אני מוסיף בהתאם.
חלבון-98 גרם שומן- 52 גרם פחמימה-105 גרם(בימים של אימונים אני מוסיף)
אין מצב שהRMR שלך 1881, מה החישוב שעשית?5. RMR=1881 אבל כנראה שעכשיו זה פחות כי ירדתי קצת
רציתי להגיע ל-12 אחוז שומן בערך ואז להתחיל מסה(כאשר אני יחלים מהפציעות שלי)מה המטרה שלך בעצם? אחוז שומן מאוד נמוך כדי להתחיל ממנו מסה נקייה?
1. המוט התעקם ולא מרשים לנו להשתמש בו אז אני משתמש בדאמבליםאם יש לך פציעות אף אחד לא יתן לך ביקורת על מה אתה עושה ומה אתה לא, ובזה אני פחות מבין ולכן לא אמליץ לך מה לעשות ומה לא.
למה לא בנץ' רגיל?
יש לך תוכנית אימון מסודרת??
לא נראה שירדת אחוז שומן, אולי קצת נוזלים ולדעתי גם קצת שריר
וזה ההסבר...1300 קלוריות זה הרעבה.
ממליץ לך עכשיו לצאת לשבועיים נייטרלי, לקרוא את המאמר לחיטוב כמו שצריך ולבנות תוכנית אימון ותזונה עם היגיון ולא פשוט להפסיק לאכול
אין מצב שהRMR שלך 1881, מה החישוב שעשית?