עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ברט גיבס 😛סתם לצורך השוואה כדי שתבין כמה ההרמה הזאת לא מטורפת, שיאן עולם עד 67.5 קילו עשה יותר משקל ממנו עם חליפה ורצועות.
שיאן עולם עד 83 קילו עם בדיקות סמים (IPF) וסינגל פליי עשה כמעט את המשקל הזה (355).
המשקל הזה לא גבוה בשום סטנדרטים.
רק כדי לחזק את מה שאופיר(MasterSplitter)אמר, הנה בחור ששוקל 30 ק''ג בערך פחות ממנו, ועשה 430ק''ג סקוואט:
תראה את הגוף של הבחור שפרסמתי, חטוב מאוד.איזה כיף לערבב בשר וחלב. בבילדינג מקבלים יותר שריר כאילו אתה שוקל יותר כי יש לך יותר שריר ומצד שני אתה מתקדם פחות במשקלי עבודה אל תשווה בילדר לליפטר כמו שאתה לא משווה את פויול למסי או פסטה לטלויזיה 60 אינץ
ההודעה הזאת כלכך מטומטמת אני אפילו לא יודע מה להגיד על זה.איזה כיף לערבב בשר וחלב. בבילדינג מקבלים יותר שריר כאילו אתה שוקל יותר כי יש לך יותר שריר ומצד שני אתה מתקדם פחות במשקלי עבודה אל תשווה בילדר לליפטר כמו שאתה לא משווה את פויול למסי או פסטה לטלויזיה 60 אינץ
למה אתה מזלזל בבילדרים ? דבילדרים אתה קורא להם .. זה חוצפה מצידךמישהו יכול להסביר לי למה דבילדר עושה סקוואט ברצועות וחליפת סקוואט ?
למה מטומטמת ? תסלח לי אבל בתוכניות היפרטרופיה מקבלים יותר שריר מבתוכניות כח אני מקווה שאני לא מחדש לך משהו בוא ניקח להשוואה את דן גרין ואת קולמן דן גרין הוא גדול ומאסיבי אבל אם אתה משווה אותו לקולמן סך הכל קולמן הרבה יותר.ההודעה הזאת כלכך מטומטמת אני אפילו לא יודע מה להגיד על זה.
עזוב, איבדתי תקווה.למה מטומטמת ? תסלח לי אבל בתוכניות היפרטרופיה מקבלים יותר שריר מבתוכניות כח אני מקווה שאני לא מחדש לך משהו בוא ניקח להשוואה את דן גרין ואת קולמן דן גרין הוא גדול ומאסיבי אבל אם אתה משווה אותו לקולמן סך הכל קולמן הרבה יותר.
לא הקשבתי לSS אז זה צונזרלמה מטומטמת ? תסלח לי אבל בתוכניות היפרטרופיה מקבלים יותר שריר מבתוכניות כח אני מקווה שאני לא מחדש לך משהו בוא ניקח להשוואה את דן גרין ואת קולמן דן גרין הוא גדול ומאסיבי אבל אם אתה משווה אותו לקולמן סך הכל קולמן הרבה יותר.
מה זה תכנית האיפטרופיה?האם אתה רומז שבתכנית 'כח' לא מתרחש היפרטרופיה?למה מטומטמת ? תסלח לי אבל בתוכניות היפרטרופיה מקבלים יותר שריר מבתוכניות כח אני מקווה שאני לא מחדש לך משהו בוא ניקח להשוואה את דן גרין ואת קולמן דן גרין הוא גדול ומאסיבי אבל אם אתה משווה אותו לקולמן סך הכל קולמן הרבה יותר.
לא הקשבתי לSS אז זה צונזרמה זה תכנית האיפטרופיה?האם אתה רומז שבתכנית 'כח' לא מתרחש היפרטרופיה?
איך זה קשור ? בוא תשווה ליפטר שמתאמן שנה נגיד ניקח ליפטר שמתאמן שנה לצורך הדוגמא,יש עליו שריר,כן וגם לא קצת אבל כשאני רואה בילדר שמתאמן שנה תסלח לי אני רואה יותר שריר עם כל ההערכה שלי לליפטינג ואני גם רוצה להיות ליפטר לבילדרים יש יותר נפח.לא הקשבתי לSS אז זה צונזר
תאבד. תישאר בדעה שלך ואני אשאר בשלי אל תתכחש לעובדות בילדרים הם יותר גדולים מליפטריםעזוב, איבדתי תקווה.
אני חייב לומר שלא ידעתי את המשקל של דן גרין. זה אני לוקח בחזרה.לא הקשבתי לSS אז זה צונזר,
ממש לא. כשאני אומר תוכנית היפרטרופיה אני מדבר על FBW ופיצולים למיניהם,לעומת תוכנית כח נגיד SS או טקסס,יש היפרטרופיה בתוכנית כח אבל לא כמו בתוכנית נפחמה זה תכנית האיפטרופיה?האם אתה רומז שבתכנית 'כח' לא מתרחש היפרטרופיה?
קח ליפטר טבעי ובילדר טבעי על אותו משקל גוף, מסת השריר הולכת להיות זהה אם לא גדולה אצל הליפטר. צא מהסרט שהאכילו אותך בו.איך זה קשור ? בוא תשווה ליפטר שמתאמן שנה נגיד ניקח ליפטר שמתאמן שנה לצורך הדוגמא,יש עליו שריר,כן וגם לא קצת אבל כשאני רואה בילדר שמתאמן שנה תסלח לי אני רואה יותר שריר עם כל ההערכה שלי לליפטינג ואני גם רוצה להיות ליפטר לבילדרים יש יותר נפח.
תאבד. תישאר בדעה שלך ואני אשאר בשלי אל תתכחש לעובדות בילדרים הם יותר גדולים מליפטרים
אני חייב לומר שלא ידעתי את המשקל של דן גרין. זה אני לוקח בחזרה.
ממש לא. כשאני אומר תוכנית היפרטרופיה אני מדבר על FBW ופיצולים למיניהם,לעומת תוכנית כח נגיד SS או טקסס,יש היפרטרופיה בתוכנית כח אבל לא כמו בתוכנית נפח
מה הקשר וואו ברור שאם הם אותו מ.ג וגובה וא''ש אז מסת השריר תהיה זהה אני דיברתי בכלל על כמה שריר אפשר לקבל בוא תשווה ליפטר שנה ובילדר שנה ונראה למי יש יותר שריר על זה דיברתיקח ליפטר טבעי ובילדר טבעי על אותו משקל גוף, מסת השריר הולכת להיות זהה אם לא גדולה אצל הליפטר. צא מהסרט שהאכילו אותך בו.
כמות שריר שכל אחד יעלה, בהנחה שמדובר בתנאים אופטימליים, תהיה זהה..מה הקשר וואו ברור שאם הם אותו מ.ג וגובה וא''ש אז מסת השריר תהיה זהה אני דיברתי בכלל על כמה שריר אפשר לקבל בוא תשווה ליפטר שנה ובילדר שנה ונראה למי יש יותר שריר על זה דיברתי