הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שליחת חגורה לארץ

• פותח/ת השרשור Koller
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
לפי מה שאני יודע יהיה הכי טוב עם BUY2USA
משלוח בטווח זמן נורמלי מהאתר עולה הרבה
עשיתי משתמש בBUY2USA וזה מטומטם קצת כי לא רואים את עלות המשלוח עד שזה בא למרכז שלהם בארה"ב.. יש לך מושג תוך כמה זמן זה מגיע?

עשיתי משתמש בBUY2USA וזה מטומטם קצת כי לא רואים את עלות המשלוח עד שזה בא למרכז שלהם בארה"ב.. יש לך מושג תוך כמה זמן זה מגיע?
יש שם אפשרות לחישוב עלויות אבל תצטרך לדעת מה משקל החבילה ואורכה\רוחבה. אמור להגיע תוך שבוע שבוע וחצי.
משהו טוב שאני יכול לומר על המשלוח מLL הוא שהזמנתי ביום שישי ובשלישי זה כבר היה אצלי.

• פותח/ת השרשור
לפי מה שאני יודע יהיה הכי טוב עם BUY2USA
משלוח בטווח זמן נורמלי מהאתר עולה הרבה

יש שם אפשרות לחישוב עלויות אבל תצטרך לדעת מה משקל החבילה ואורכה\רוחבה. אמור להגיע תוך שבוע שבוע וחצי.
משהו טוב שאני יכול לומר על המשלוח מLL הוא שהזמנתי ביום שישי ובשלישי זה כבר היה אצלי.
וכמה עולה משלוח מהם? החגורה עולה 50$ אז אין מיסים אם אני לא טועה

• פותח/ת השרשור
שלחתי עם פדקס זה למה המחיר היה בשמיים.
אוקיי, תודה.. שלחתי להם בקשה באתר לשאול כמה משלוח עולה 😃
שלחתי עם פדקס זה למה המחיר היה בשמיים.
טוב בסוף התקשרתי אליהם חינם בסקייפ 😃)) ואחרי שאתה שם כתובת יש 3 אופציות למשלוח, אחד של חודש ב35$, אחד של שבוע-שבועיים ב44$ ואחד בשבוע ב60$. אני אזמין את השבוע-שבועיים, זה הכי טוב:s85:

אוקיי, תודה.. שלחתי להם בקשה באתר לשאול כמה משלוח עולה 😃
טוב בסוף התקשרתי אליהם חינם בסקייפ 😃)) ואחרי שאתה שם כתובת יש 3 אופציות למשלוח, אחד של חודש ב35$, אחד של שבוע-שבועיים ב44$ ואחד בשבוע ב60$. אני אזמין את השבוע-שבועיים, זה הכי טוב:s85:
יפה, שולח עם פדקס נכון? אם כן צפה לקבל מהר

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
לא, פדקס עצמם לקחו, שלחו עד הבית.
כנראה בגלל שהחגורה עלתה יותר מ75$ פלוס מעמ שהם לוקחים.
אה.. סבבה. תודה רבה על הכל!
@StasZ ראיתי רשמת שהזמנת גם דרך USPS, זה בא עם שליח וגם יש מיסים או שזה בא לדואר?

רוב ההזמנות שלי מארה''ב הן דרך USPS
הדואר בא בלי שליח, פשוט מגיע פתק מדואר ישראל שאומר לגשת לתא דואר שרשום שם ולקחת את החבילה.
מע''מ בדואר ישראל אף פעם לא לקחו ממני, ככל הנראה האנשים בסניף דואר שאני לוקח ממנו פשוט מאוד נחמדים 😃

חוץ מזה לא נתקלתי בשום מיסים

נ.ב
מליטפטינג לארג' המשלוח של ה20-30 יום יכול לקחת שבוע-שבועיים ואפילו פחות.
למשל הרצועות שהזמנתי משם הגיעו תוך 8 ימים

• פותח/ת השרשור
לא, פדקס עצמם לקחו, שלחו עד הבית.
כנראה בגלל שהחגורה עלתה יותר מ75$ פלוס מעמ שהם לוקחים.

רוב ההזמנות שלי מארה''ב הן דרך USPS
הדואר בא בלי שליח, פשוט מגיע פתק מדואר ישראל שאומר לגשת לתא דואר שרשום שם ולקחת את החבילה.
מע''מ בדואר ישראל אף פעם לא לקחו ממני, ככל הנראה האנשים בסניף דואר שאני לוקח ממנו פשוט מאוד נחמדים 😃

חוץ מזה לא נתקלתי בשום מיסים

נ.ב
מליטפטינג לארג' המשלוח של ה20-30 יום יכול לקחת שבוע-שבועיים ואפילו פחות.
למשל הרצועות שהזמנתי משם הגיעו תוך 8 ימים
אחלה, מחר אני עושה ויזה נטען ומזמין 😃 אני אזמין את השבוע-שבועיים, ההבדל הוא ב8$
תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית