הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ אחר רוצה להתחיל להתאמן

נתנאל ישעיהו

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
טוב נראלי שזה המקום המתאים לרשום אתזה אז....
אני בן 14.9 הגובה שלי הוא 1.87
והמשקל שלי הוא 60.
וכמו שהבנתם אני רוצה להתחיל להתאמן אבל אני לאדע איך להתחיל כי אני יודע שיש הרבה דברים נלווים לזה.
אז אני צריך שתגידו לי איך להתחיל מנקודת 0.
ועוד דבר אני רוצה להתאמן בבית

הדבר השולי הזה שרשמת - שאתה רוצה להתאמן בבית, הוא משמעותי מאוד.

איזה ציוד יש לך בבית ?

• פותח/ת השרשור
הדבר השולי הזה שרשמת - שאתה רוצה להתאמן בבית, הוא משמעותי מאוד.

איזה ציוד יש לך בבית ?
ישלי רק משקולות אבל מחוץ לבית יש מתקנים מתח והכל... וגם לא התכוונתי להתאמן על עיוור ישלי אפליקציה שבנתה לי תוכנית אימונים ל4 חודשים (alpha trainer) אם אתה מכיר...

לא מכיר את האפליקציה.

בכל מקרה - משקולות ותרגילים עם משקל גוף אתה לא תגיע רחוק.

לטווח הקצר זה אולי בסדר, אבל בטווח הארוך זה לא יתן לך כלום ואתה לא תוכל להתקדם.

תצטרך לשקול להרשם לחדר כושר או לקנות ציוד יותר מסיבי לבית שיסתכם באלפי שקלים - זה כבר בחירה שלך.

• פותח/ת השרשור
לא מכיר את האפליקציה.

בכל מקרה - משקולות ותרגילים עם משקל גוף אתה לא תגיע רחוק.

לטווח הקצר זה אולי בסדר, אבל בטווח הארוך זה לא יתן לך כלום ואתה לא תוכל להתקדם.

תצטרך לשקול להרשם לחדר כושר או לקנות ציוד יותר מסיבי לבית שיסתכם באלפי שקלים - זה כבר בחירה שלך.
כן אבל בינתיים אני רוצה להתחיל מאפס ואננ יודע שיש כל מיניי דברים כמו מסה חיטוב ודברים כאלו ואני לא צריך לעלות במשקל?ואם אני יעלה במשקל לא יהיה לי יותר מסת שומן משריר?

• פותח/ת השרשור
טוב אז בקשר לתזונה: אתה מחשב RMR שלך (מוסבר שם מה זה ואיך מחשבים ויש קישור למחשבון שיחשב לך את זה על פי נתונים שתכניס). בשביל מסה אתה צריך להיות במאזן קלורי חיובי, כלומר להכניס יותר קלוריות ממה שאתה מוציא. בעיקרון הכי פשוט זה לקחת את ה RMR שחישבת ולהוסיף לו 500 קלוריות וזה סך הקלוריות שתתחיל ממנו.
מבחינת חלוקה לחלבונים שומנים ופחמימות, במשקל שלך תצרוך 120 גרם חלבון ביום, 60 גרם שומן והשאר פחמימות.
מבחינת אימונים אני לא יודע מה להציע לך שאפשר לעשות מבחינת אימונים בבית, ואני מסכים עם עוז שאתה לא תתקדם הרבה ככה, אבל להתחיל אפשר מזה...

בגובה ומשקל שלך תרשם למכון תתחיל SS ותתחיל לאכול כמו חזיר.

בגובה ומשקל שלך תרשם למכון תתחיל SS ותתחיל לאכול כמו חזיר.
אני מסביר לו דברים, RMR, תוסיף 500, תחשב, חלבון, שומן, פחמימה, עניינים... אתה באת וסיכמת הכול במשפט קצר וקולע 🤣🤣🤣

ועד מתי אני עושה מסה? מה אני עושה אחרי מסה ?איך אני ממשיך משם
בדרך כלל מה שקורה זה כשאתה עושה מסה, אתה עולה גם בשריר וגם בשומן. כשאתה מרגיש שיש לך יותר מדי שומן אז אתה עושה חיטוב, נכנס לגירעון קלורי) לתקופה מסויימת עד שאתה מרוצה מאחוז השומן שלך. זה לדעתי רוב האנשים עושים

• פותח/ת השרשור
בדרך כלל מה שקורה זה כשאתה עושה מסה, אתה עולה גם בשריר וגם בשומן. כשאתה מרגיש שיש לך יותר מדי שומן אז אתה עושה חיטוב, נכנס לגירעון קלורי) לתקופה מסויימת עד שאתה מרוצה מאחוז השומן שלך. זה לדעתי רוב האנשים עושים
מתי אני יודע להפסיק

Back
למעלה תחתית