עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני רק רוצה לשמוע למה אנשים פה עושים את זה? זה לא הפעם הראשונה שהבני 15-16 פה מדברים ככהגם לא מתאים ההתנגחויות האלה..
בשביל זה יש הודעות פרטיות
אה מדובר פה על מקרה ספציפי? לא משהו כללי?גם לא מתאים ההתנגחויות האלה..
בשביל זה יש הודעות פרטיות
ALIK1998 אתה חוצפן. "דבילדרים " ועוד כמה שראיתי פה אומרים את זה
ראה המסומן באדוםאה מדובר פה על מקרה ספציפי? לא משהו כללי?
יש פה עוד כמה שכתבו ואין לי תניקים שלהם בראש .. אני לא מבין מה הקטע .. אני מכבד את כולם ולא מבין למה אנשים מרשים לעצמם לדבר ככהראה המסומן באדום
למה אתה אחד מהילדים האלה שמדברים ככה ? עוד אחד מהזלזלנים ? ולא אני לא נעלב. חלאס להיות חוצפןלמה? אתה נעלב?
כל אחד ודעתו שלויש פה עוד כמה שכתבו ואין לי תניקים שלהם בראש .. אני לא מבין מה הקטע .. אני מכבד את כולם ולא מבין למה אנשים מרשים לעצמם לדבר ככה
כן אבל חשבתי שזה בכלליות ועל הדרך על אליקראה המסומן באדום
לא, אף פעם לא אמרתי את זה. אני בכל זאת מרגיש פה נעלבות.יש פה עוד כמה שכתבו ואין לי תניקים שלהם בראש .. אני לא מבין מה הקטע .. אני מכבד את כולם ולא מבין למה אנשים מרשים לעצמם לדבר ככה
למה אתה אחד מהילדים האלה שמדברים ככה ? עוד אחד מהזלזלנים ? ולא אני לא נעלב. חלאס להיות חוצפן
כמו שאמרתי , חוצפן..למה אתם משתגעים בסך הכל שגיעת קטיו
מה קבר אסיטי ?כמו שאמרתי , חוצפן..
"אתה מרגיש פה נעלבות" שמע חלאס להגן על החבר הליפטר שלך ...לא, אף פעם לא אמרתי את זה. אני בכל זאת מרגיש פה נעלבות.
אני ואליק בכלל לא חברים, הוא סתם ליפטר שמן מסריח שאוכל אוריאו כל היום."אתה מרגיש פה נעלבות" שמע חלאס להגן על החבר הליפטר שלך ...
אני מתקלח פעמיים ביום, אני מבקש לא לתת הצהרות בלי שהרחת אותי קודם.אני ואליק בכלל לא חברים, הוא סתם ליפטר שמן מסריח שאוכל אוריאו כל היום.
אתה יודע מי אני סתם עבדתי עליך אני מכיר אותך טוב טוב מהפורום השני אל תזכיר שמות . אבל שמע אתה עד לפני חודשאני ואליק בכלל לא חברים, הוא סתם ליפטר שמן מסריח שאוכל אוריאו כל היום.