הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחר למה אתה מזלזלים בבילדרים? (לא מכליל)

• פותח/ת השרשור Roko
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Roko

משתמש מתחיל
267
48
נק' מוניטין:
90
267
48
ALIK1998 אתה חוצפן. "דבילדרים " ועוד כמה שראיתי פה אומרים את זה

אני ממש לא מכליל את כולכם פה אבל אפשר לדעת למה אתם מדברים ככה ? שילד בן 15 ידבר ככה לרוני קולמן או לבילדר אחר ?

כמו שאתם מחפשים לקבל כבוד תתנו כבוד.

מי שמדבר ככה על רוני קולמן או על כל בילדר ברמה גבוהה שהשקיע וכרנאה הגיע לתוצאות יותר טובות בספורט מאשר כל אחד אחר סתם ילד קטן..

מה שכן,אפשר לצחוק על איך שהם משווקים את עצמם,הרבה פעמים שהם אומרים דברים לא מבוססים ומיתוסים וחיים על פי זה.
אבל שיהיו בריאים,מה שעובד.

גם לא מתאים ההתנגחויות האלה..
בשביל זה יש הודעות פרטיות

זה הכל בגדר הומור , שתדע שזה הדדי אגב ....

ו @SweetBamba בבילדינג זה הפוך דווקא כל אלו ברמה גבוהה מלכלכים על ליפטינג

נ״ב
@Alikk1998 אתה סלב

• פותח/ת השרשור
ראה המסומן באדום
יש פה עוד כמה שכתבו ואין לי תניקים שלהם בראש .. אני לא מבין מה הקטע .. אני מכבד את כולם ולא מבין למה אנשים מרשים לעצמם לדבר ככה
למה? אתה נעלב?
למה אתה אחד מהילדים האלה שמדברים ככה ? עוד אחד מהזלזלנים ? ולא אני לא נעלב. חלאס להיות חוצפן

יש פה עוד כמה שכתבו ואין לי תניקים שלהם בראש .. אני לא מבין מה הקטע .. אני מכבד את כולם ולא מבין למה אנשים מרשים לעצמם לדבר ככה
כל אחד ודעתו שלו
אם מפריע לך דעה של מישהו,שלח לו פרטית ודבר איתו על זה
אין צורך לפתוח נושא במיוחד בשביל זה

נ.ב.
אני מקווה שלא נעלבת,רק להבהיר נקודה.

למה אתה אחד מהילדים האלה שמדברים ככה ? עוד אחד מהזלזלנים ? ולא אני לא נעלב. חלאס להיות חוצפן
לא, אף פעם לא אמרתי את זה. אני בכל זאת מרגיש פה נעלבות.

• פותח/ת השרשור
אני ואליק בכלל לא חברים, הוא סתם ליפטר שמן מסריח שאוכל אוריאו כל היום.
אתה יודע מי אני סתם עבדתי עליך אני מכיר אותך טוב טוב מהפורום השני אל תזכיר שמות . אבל שמע אתה עד לפני חודש

היית מהכוסיות האלה שלא משמינות ועולות במשקלים בגלל שהם פוחדים מה יגידו להם . תוריד פרופיל נשמה

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית