הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחר למה אתה מזלזלים בבילדרים? (לא מכליל)

• פותח/ת השרשור Roko
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Roko

משתמש מתחיל
267
48
נק' מוניטין:
90
267
48
ALIK1998 אתה חוצפן. "דבילדרים " ועוד כמה שראיתי פה אומרים את זה

אני ממש לא מכליל את כולכם פה אבל אפשר לדעת למה אתם מדברים ככה ? שילד בן 15 ידבר ככה לרוני קולמן או לבילדר אחר ?

כמו שאתם מחפשים לקבל כבוד תתנו כבוד.

אתה יודע מי אני סתם עבדתי עליך אני מכיר אותך טוב טוב מהפורום השני אל תזכיר שמות . אבל שמע אתה עד לפני חודש

היית מהכוסיות האלה שלא משמינות ועולות במשקלים בגלל שהם פוחדים מה יגידו להם . תוריד פרופיל נשמה
לא, עליתי כי הבנתי שצריך להקריב. אג"ב שכולם ידעו
פרופסורקיאוס = @itsmeroko

• פותח/ת השרשור
לא, עליתי כי הבנתי שצריך להקריב. אג"ב שכולם ידעו
פרופסורקיאוס = @itsmeroko
אין לי מושג מי זה , אבל השם שלי בפורום השני הוא : רוצה_להתחזק אני פשוט מכיר אותך מפעם ואני ראיתי את כל הלוג שלך ואז הבנתי שאתה כוסית . ומה לא תעשה בשביל קצת חנופה

תחרות יופי סובייקטיבית לאנשים שכנראה יש להם הפרעה נרקסיסטית כלשהי שרבים מהם עוסקים בG4P כדי לממן את ה'כיף' שלהם.
אל התחרותי יופי הזאת מצטרפת תעשייה של תוספים שכל מה שהיא עושה זה לרמות צרכנים באמצעות בילדרים מנוצלים.

מכבד מאוד את ההקרבה ואת הרמה המשוגעת שאליה האנשים בטופ הגיעו..לא מכבד את האירוע עצמו ואת ה'ספורט' הזה

תחרות יופי סובייקטיבית לאנשים שכנראה יש להם הפרעה נרקסיסטית כלשהי שרבים מהם עוסקים בG4P כדי לממן את ה'כיף' שלהם.
אל התחרותי יופי הזאת מצטרפת תעשייה של תוספים שכל מה שהיא עושה זה לרמות צרכנים באמצעות בילדרים מנוצלים.

מכבד מאוד את ההקרבה ואת הרמה המשוגעת שאליה האנשים בטופ הגיעו..לא מכבד את האירוע עצמו ואת התחרות יופי הזאת
תיקנתי לך

• פותח/ת השרשור

מכבד מאוד את ההקרבה ואת הרמה המשוגעת שאליה האנשים בטופ הגיעו..לא מכבד את האירוע עצמו ואת ה'ספורט' הזה
מכבד את דעתך

זה כמו שאני אגיד שליפטינג זה ספורט שרובם שמנים נראים רע ועושים הכל בשביל להרים כבד

הם אוכלים כל היום מגדלים זקן ופוגעים במראה החיצוני שלהם ..

זה בסדר, תוציא הכל.
נשמע לי מוכר האימרה הזו, ואפילו לא היה TM בסוף. רוצה להסביר את זה ?
מכבד את דעתך

זה כמו שאני אגיד שליפטינג זה ספורט שרובם שמנים נראים רע ועושים הכל בשביל להרים כבד

רואים שאף פעם לא ראית שום דבר בחיים שלך.

אתה ממש fangirl של בלאה אה?
איזה כיף לדבר מאחורי המסך 😃
כה כי אתה הרי לוחם MMA מהולל, ככה לא תרביץ לי.

מכבד את דעתך

כל הספורטאים ברמות הגבוהות ביותר פוגעים בבריאות שלהם. כולם.
אם אתה חושב שלהתעסק בספורט בצורה מקצועית זה בריא, צפה להפתעה.

• פותח/ת השרשור
אתה ממש fangirl של בלאה אה?

כה כי אתה הרי לוחם MMA מהולל, ככה לא תרביץ לי.
מה הקשר ל-MMA עכשיו ? שוב , אתה גבר גדול מאחורי המסך מזלזל באנשים . אין לי מה להגיד לך ..

תמשיך להתחנף.

מכבד את דעתך

אבל רובם לא שמנים דרך אגב
רק הshw תעבור קצת ביוטיוב

נ״ב מה זה שמן להגדרתך? הבילדרים הפנאטים מאוד מגזימים בזה

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית