עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שיט עלו עלייאני מתקלח פעמיים ביום, אני מבקש לא לתת הצהרות בלי שהרחת אותי קודם.
אני ואליק בכלל לא חברים, הוא סתם ליפטר שמן מסריח שאוכל אוריאו כל היום.
ממש מריחים את האהבה באוויר..אני מתקלח פעמיים ביום, אני מבקש לא לתת הצהרות בלי שהרחת אותי קודם.
לא, עליתי כי הבנתי שצריך להקריב. אג"ב שכולם ידעואתה יודע מי אני סתם עבדתי עליך אני מכיר אותך טוב טוב מהפורום השני אל תזכיר שמות . אבל שמע אתה עד לפני חודש
היית מהכוסיות האלה שלא משמינות ועולות במשקלים בגלל שהם פוחדים מה יגידו להם . תוריד פרופיל נשמה
אפשר לדעת איפה זה מכון הכושר הטוב ביותר בארץ הקודש ?אני מתקלח פעמיים ביום, אני מבקש לא לתת הצהרות בלי שהרחת אותי קודם.
בארץ הקודש כמובן.אפשר לדעת איפה זה מכון הכושר הטוב ביותר בארץ הקודש ?
אין לי מושג מי זה , אבל השם שלי בפורום השני הוא : רוצה_להתחזק אני פשוט מכיר אותך מפעם ואני ראיתי את כל הלוג שלך ואז הבנתי שאתה כוסית . ומה לא תעשה בשביל קצת חנופהלא, עליתי כי הבנתי שצריך להקריב. אג"ב שכולם ידעו
פרופסורקיאוס = @itsmeroko
זה בסדר, תוציא הכל.אין לי מושג מי זה , אבל השם שלי בפורום השני הוא : רוצה_להתחזק אני פשוט מכיר אותך מפעם ואני ראיתי את כל הלוג שלך ואז הבנתי שאתה כוסית . ומה לא תעשה בשביל קצת חנופה
איזה כיף לדבר מאחורי המסך 😃זה בסדר, תוציא הכל.
תיקנתי לךתחרות יופי סובייקטיבית לאנשים שכנראה יש להם הפרעה נרקסיסטית כלשהי שרבים מהם עוסקים בG4P כדי לממן את ה'כיף' שלהם.
אל התחרותי יופי הזאת מצטרפת תעשייה של תוספים שכל מה שהיא עושה זה לרמות צרכנים באמצעות בילדרים מנוצלים.
מכבד מאוד את ההקרבה ואת הרמה המשוגעת שאליה האנשים בטופ הגיעו..לא מכבד את האירוע עצמו ואת התחרות יופי הזאת
מכבד את דעתךתחרות יופי סובייקטיבית לאנשים שכנראה יש להם הפרעה נרקסיסטית כלשהי שרבים מהם עוסקים בG4P כדי לממן את ה'כיף' שלהם.
אל התחרותי יופי הזאת מצטרפת תעשייה של תוספים שכל מה שהיא עושה זה לרמות צרכנים באמצעות בילדרים מנוצלים.
מכבד מאוד את ההקרבה ואת הרמה המשוגעת שאליה האנשים בטופ הגיעו..לא מכבד את האירוע עצמו ואת ה'ספורט' הזה
נשמע לי מוכר האימרה הזו, ואפילו לא היה TM בסוף. רוצה להסביר את זה ?זה בסדר, תוציא הכל.
רואים שאף פעם לא ראית שום דבר בחיים שלך.מכבד את דעתך
זה כמו שאני אגיד שליפטינג זה ספורט שרובם שמנים נראים רע ועושים הכל בשביל להרים כבד
הם אוכלים כל היום מגדלים זקן ופוגעים במראה החיצוני שלהם ..
אתה ממש fangirl של בלאה אה?תחרות יופי סובייקטיבית לאנשים שכנראה יש להם הפרעה נרקסיסטית כלשהי שרבים מהם עוסקים בG4P כדי לממן את ה'כיף' שלהם.
מכבד מאוד את ההקרבה ואת הרמה המשוגעת שאליה האנשים בטופ הגיעו..לא מכבד את האירוע עצמו ואת ה'ספורט' הזה
כה כי אתה הרי לוחם MMA מהולל, ככה לא תרביץ לי.איזה כיף לדבר מאחורי המסך 😃
הקטע עם הזקן כבר פוגע בי..הם אוכלים כל היום מגדלים זקן ופוגעים במראה החיצוני שלהם ..
תפרט קצת ..נשמע לי מוכר האימרה הזו, ואפילו לא היה TM בסוף. רוצה להסביר את זה ?
רואים שאף פעם לא ראית שום דבר בחיים שלך.
כל הספורטאים ברמות הגבוהות ביותר פוגעים בבריאות שלהם. כולם.מכבד את דעתך
זה כמו שאני אגיד שליפטינג זה ספורט שרובם שמנים נראים רע ועושים הכל בשביל להרים כבד
איזה חלק ?תפרט קצת ..
מה הקשר ל-MMA עכשיו ? שוב , אתה גבר גדול מאחורי המסך מזלזל באנשים . אין לי מה להגיד לך ..אתה ממש fangirl של בלאה אה?
כה כי אתה הרי לוחם MMA מהולל, ככה לא תרביץ לי.
אבל רובם לא שמנים דרך אגבמכבד את דעתך
למה אתה הורס לי אבל בכל דיון?:<אתה ממש fangirl של בלאה אה?
כה כי אתה הרי לוחם MMA מהולל, ככה לא תרביץ לי.