הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב

• פותח/ת השרשור Ran24
  • פורסם בתאריך

Ran24

משתמש מתחיל
80
4
נק' מוניטין:
4
80
4
יש לי שתי שאלות:
1. למה אני תקוע בחיטוב, אני נע כבר תקופה בין 75.5 ל 77.5 קילו.
אני מתאמן 4 פעמים בשבוע משקולות בכל סוף אימון ארובי של 20 דק. עוד פעם או פעמים ריצה של 4 ק״מ. אני שורף קלוריות די הרבה, התפריט של יוצר חוסר של 1000 קלוריות בערך. ומורכב ממזון מלא אכותי ומחולק לחלבונים פחמימות ושומנים כמו שכתוב בכל מאמר בנושא חיטוב. המשקל תקוע וגם בגוף עצמו אני אומנם רואה שינוי אבל ממש קטן. למה ???
2. מה ההסבר לזה שבבוקר אני נישקל 75.5 ואחרי כמה שעות בסביבות הצהריים אני עומד על 77. זה נוזלים ? אולי אני עושה משהוא לא נכון ? תודה ויום טוב לכולם.

הגרעון הקלורי שלך גדול מידי.
אני מניחה שיש לך תכנית ab ולכן 4 פעמים בשבוע אתה עושה כוח. בסוף כל אימון אתה מוסיף 20 דק אירובי, לזה את מוסיף עוד פעם עד פעמיים של 30-40 דקות ריצה. כלומר סה"כ 3 שעות בשבוע בערך.
הגוף שלך נכנס לסטרס.
תחשב את התפריט שלך קח בחשבון את ארבעת אימוני הכוח + אירובי כך שהגרעון היומי לא יהיה גדול מ-500 קלוריות
תקפיד על שעות שינה ועל לפחות יום אחד מנוחה בשבוע.

• פותח/ת השרשור
ת
הגרעון הקלורי שלך גדול מידי.
אני מניחה שיש לך תכנית ab ולכן 4 פעמים בשבוע אתה עושה כוח. בסוף כל אימון אתה מוסיף 20 דק אירובי, לזה את מוסיף עוד פעם עד פעמיים של 30-40 דקות ריצה. כלומר סה"כ 3 שעות בשבוע בערך.
הגוף שלך נכנס לסטרס.
תחשב את התפריט שלך קח בחשבון את ארבעת אימוני הכוח + אירובי כך שהגרעון היומי לא יהיה גדול מ-500 קלוריות
תקפיד על שעות שינה ועל לפחות יום אחד מנוחה בשבוע.

תודה על העצה אני אנסה.

Back
למעלה תחתית