עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כוח בחיטוב זה בד"כ מאדקאו, יש בפורטל.לא ידעתי את השם אבל כן כיוונתי לפנדליי , אני הולך לעבור ללינארית עוד מעט בגלל שאני מחטב . נאלץ לעצור את האסאס כי אני צריך לשמור על המשקל בתור מתחרה בהאבקות ( אם למישהו יש תוכנית כוח מומלצת לחיטוב הוא מוזמן לתת )
תודה רבה לכל מי שעזר הסתדרתי מהמאמר של הSS
מייק - למה תרגיל מעפן? למה אתה חושב שהקלאסית עדיפה?לא יודע מה איתכם אבל אני לא הייתי הולך לפנדליי רוו, תרגיל מעפן ולא תחליף לבנט אובר רוו הקלאסי.
לא יודע מה איתכם אבל אני לא הייתי הולך לפנדליי רוו, תרגיל מעפן ולא תחליף לבנט אובר רוו הקלאסי.
הוא אומנם דורש גיוס של כל הגוף (אבל כמו שאמר פה מישהו - בשביל זה עושים קלין (שמגרה גם את הלאטיסימוס)כוח בחיטוב זה בד"כ מאדקאו, יש בפורטל.
מייק - למה תרגיל מעפן? למה אתה חושב שהקלאסית עדיפה?
כוח בחיטוב זה בד"כ מאדקאו, יש בפורטל.
מייק - למה תרגיל מעפן? למה אתה חושב שהקלאסית עדיפה?
הוא אומנם דורש גיוס של כל הגוף (אבל כמו שאמר פה מישהו - בשביל זה עושים קלין (שמגרה גם את הלאטיסימוס)
הוא מאפשר צ'יט בו אחוז נמוך מהמשקל מונע ע"י הלאטיסימוס בניגוד לבנט אובר רוו שאומנם מאפשר גם הוא צ'יט אבל הלאטיסימוס נשאר דומיננטי.
אותה התוכנית.http://www.kilogram.co.il/259/תוכנית-אימונים-bill-starr-5x5-linear-version/
http://www.kilogram.co.il/615/תוכנית-אימונים-bill-stars-5x5-madcow-intermediate-lifters/
הם רשומות בתור שתי תוכניות שונות , אבל זה בעצם אותה תוכנית לא ? מה ההבדל ?
אני לא רואה איך פנדליי רואו משתמש בפחות lats מבנט אובר. מצד אחד פנדליי רואו זה הרבה יותר כוח מתפרץ ומצד שני בנט אובר זה יותר TUT (Time under tenstion) אבל שתיהם עובדים על הגב יפה, ובכלל בפנדליי אין אפשרות לעשות צ'יט כי אם אתה עושה את התרגיל נכון אז הגב צריך להישאר מקביל לרצפה בכל חזרה מבלי לזוז. בכל מקרה אני הייתי ממליץ על פנדליי במיוחד אם אתה רוצה כוח מתפרץ
אין אפשרות לעשות צ'יט כי אם אתה עושה את התרגיל נכון אז הגב צריך להישאר מקביל לרצפה בכל חזרה מבלי לזוז
הוא אומנם דורש גיוס של כל הגוף (אבל כמו שאמר פה מישהו - בשביל זה עושים קלין (שמגרה גם את הלאטיסימוס)
הוא מאפשר צ'יט בו אחוז נמוך מהמשקל מונע ע"י הלאטיסימוס בניגוד לבנט אובר רוו שאומנם מאפשר גם הוא צ'יט אבל הלאטיסימוס נשאר דומיננטי.