הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Bent Over Row

בר248

משתמש פעיל
336
139
נק' מוניטין:
518
336
139
שלום לכולם.
חיפשתי מליון סרטונים של בנט אובר ראו , ואני לא יודע ממי כדאי ללמוד , הבנתי שיש מלא אנשים שמסבירים טכניקה גרוע מאוד ביוטיוב , זה הבריאות שלי אז אני לא מתבייש לשאול, אם אפשר סרטון טכניקה טוב של בנט אובר ראו אשמח, תודה לכולם

לא רוצה להתערב לך בתרגיל אבל אני הייתי עושה פנדליי רואו במקום, אותו עיקרון רק שבמקום לפמפם חזרות אחת אחרי השנייה אתה ולקבל תנופה מהגב לפעמים אתה עוצר כל חזרה על הרצפה (פואוז) ומניף את המוט לחזה התחתון או הבטן העליונה כשהגב כמה שיותר מקביל לרצפה. יש מלא סרטונים טובים ביוטיוב על pendlay row לפי דעתי הוא גם יותר אפקטיבי.

• פותח/ת השרשור
לא ידעתי את השם אבל כן כיוונתי לפנדליי , אני הולך לעבור ללינארית עוד מעט בגלל שאני מחטב . נאלץ לעצור את האסאס כי אני צריך לשמור על המשקל בתור מתחרה בהאבקות ( אם למישהו יש תוכנית כוח מומלצת לחיטוב הוא מוזמן לתת )
תודה רבה לכל מי שעזר הסתדרתי מהמאמר של הSS

לא יודע מה איתכם אבל אני לא הייתי הולך לפנדליי רוו, תרגיל מעפן ולא תחליף לבנט אובר רוו הקלאסי.

לא ידעתי את השם אבל כן כיוונתי לפנדליי , אני הולך לעבור ללינארית עוד מעט בגלל שאני מחטב . נאלץ לעצור את האסאס כי אני צריך לשמור על המשקל בתור מתחרה בהאבקות ( אם למישהו יש תוכנית כוח מומלצת לחיטוב הוא מוזמן לתת )
תודה רבה לכל מי שעזר הסתדרתי מהמאמר של הSS
כוח בחיטוב זה בד"כ מאדקאו, יש בפורטל.

לא יודע מה איתכם אבל אני לא הייתי הולך לפנדליי רוו, תרגיל מעפן ולא תחליף לבנט אובר רוו הקלאסי.
מייק - למה תרגיל מעפן? למה אתה חושב שהקלאסית עדיפה?

• פותח/ת השרשור

בתור מתאבק אני חושב שפנדליי ראו יהיה לי יותר טוב , נטו כוח מתפרץ , אני עושה גם קלינים אבל אני צריך לתת דגש על הרחב גבי לליפטים

הוא אומנם דורש גיוס של כל הגוף (אבל כמו שאמר פה מישהו - בשביל זה עושים קלין (שמגרה גם את הלאטיסימוס)
הוא מאפשר צ'יט בו אחוז נמוך מהמשקל מונע ע"י הלאטיסימוס בניגוד לבנט אובר רוו שאומנם מאפשר גם הוא צ'יט אבל הלאטיסימוס נשאר דומיננטי.

• פותח/ת השרשור

הוא אומנם דורש גיוס של כל הגוף (אבל כמו שאמר פה מישהו - בשביל זה עושים קלין (שמגרה גם את הלאטיסימוס)
הוא מאפשר צ'יט בו אחוז נמוך מהמשקל מונע ע"י הלאטיסימוס בניגוד לבנט אובר רוו שאומנם מאפשר גם הוא צ'יט אבל הלאטיסימוס נשאר דומיננטי.

http://www.kilogram.co.il/259/תוכנית-אימונים-bill-starr-5x5-linear-version/

http://www.kilogram.co.il/615/תוכנית-אימונים-bill-stars-5x5-madcow-intermediate-lifters/

הם רשומות בתור שתי תוכניות שונות , אבל זה בעצם אותה תוכנית לא ? מה ההבדל ?

אני לא רואה איך פנדליי רואו משתמש בפחות lats מבנט אובר. מצד אחד פנדליי רואו זה הרבה יותר כוח מתפרץ ומצד שני בנט אובר זה יותר TUT (Time under tenstion) אבל שתיהם עובדים על הגב יפה, ובכלל בפנדליי אין אפשרות לעשות צ'יט כי אם אתה עושה את התרגיל נכון אז הגב צריך להישאר מקביל לרצפה בכל חזרה מבלי לזוז. בכל מקרה אני הייתי ממליץ על פנדליי במיוחד אם אתה רוצה כוח מתפרץ

אני לא רואה איך פנדליי רואו משתמש בפחות lats מבנט אובר. מצד אחד פנדליי רואו זה הרבה יותר כוח מתפרץ ומצד שני בנט אובר זה יותר TUT (Time under tenstion) אבל שתיהם עובדים על הגב יפה, ובכלל בפנדליי אין אפשרות לעשות צ'יט כי אם אתה עושה את התרגיל נכון אז הגב צריך להישאר מקביל לרצפה בכל חזרה מבלי לזוז. בכל מקרה אני הייתי ממליץ על פנדליי במיוחד אם אתה רוצה כוח מתפרץ

אין אפשרות לעשות צ'יט כי אם אתה עושה את התרגיל נכון אז הגב צריך להישאר מקביל לרצפה בכל חזרה מבלי לזוז

אמיגו, "צריך" זה יופי, כשזה לא מתקיים זה נקרא "צ'יט".

ומי שרוצה כוח מתפרץ שיעשה קלינים.

נכון זה למה אמרתי שצריך להיות מודע לאיך שאתה מבצע את התרגיל ולא לעשות צ'יט. בכל מקרה למה אתה ממליץ על בנט אובר ולא פנדליי בכללי?

הוא כבר ענה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית