אני אחסוך לכם, אתם לא רוצים להירשם למכון הזה.
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?fbdid=1000959195
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?fbdid=1000959195
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה חדר כושר רגיל לגמרי כמו כל אחד מחדרי הכושר המסחריים האחרים. סה'כ הוסיפו גימיק של צמיד rfid והליכונים קצת יותר מתקדמים.מקום שנראה כ"כ אנטי כושר שזה פשוט עושה לך חשק ללכת ולהרים משקלים כבדים ולצרוח ברבאק בכוונה.
זה חדר כושר רגיל לגמרי כמו כל אחד מחדרי הכושר המסחריים האחרים. סה'כ הוסיפו גימיק של צמיד rfid והליכונים קצת יותר מתקדמים.
מי שרוצה להתאמן, מתאמן.
סתם כתבת יחסי ציבור
אני ואתה גרים באותו איזור וגם אני הייתי בפרייבט ג'ים.הייתי עכשיו בספייס חדש שבנו במתחם עזריאלי החדש בחולון וזה נראה בדיוק כמו חדרי הכושר האלה.
המקום אומנם ענק ומרווח עם הרבה ציוד(פאקינג 4 ספות בנץ'!!!) אבל הוא לא מספק את אווירת ההארדקור שאנחנו אוהבים.
מגיעים מלא אנשים(בעיקר נשים) עם מותגי ספורט כאילו הם באים לאירוע דוגמנות ולא להתאמן ולהזיע, פשוט מגעיל!!!
כרגע אני ממש מתלבט אם להירשם לשם כי החדר כושר הנוכחי שלי הוא אומנם קטן אך בהחלט מספק את אותה אווירת הארדקור והמאמנים בו מכירים אותי ולא מציקים לי.
אני ואתה גרים באותו אזור וגם אני הייתי בפרייבט ג'ים.
חשבתי על ללכת לספייס כי זה חוסך לי המון בעיות- במקום לנסוע 2-3 פעמים בשבוע לבת ים, למכון הארדקור מצוייד היטב, ולנסוע פעם בשבוע למכון קרוספיט בתל אביב, שאני צריך להרוויח בעצמי 200 שח בחודש בשביל לממן אותו, אני יכול ללכת 10 דקות ברגל, לעשות את כל התרגילים באותו מכון כולל הנפות, ולא לדאוג להרוויח כסף כדי להתאמן.
בסוף החלטתי להישאר ככה ולא לעבור לספייס.
אולי תומכים במורכבים ואפילו מפרסמים בפייסבוק הרמות אולימפיות ואת 3 הגדולים, אבל האווירה היא של מכון פיטנס עלוב. עם כמה שיתמכו בי ויגידו לי כל הכבוד על הסקוואט הכבד או הקלין המושלם כל הכיף יורד כשמאחוריך אישה בת 70 הולכת בקצב של גופה על ההליכון.
אווירה זה חלק חשו מאוד ב גם במכון כמו בכל מקום- עבודה/לימודים/משפחה/עסק.
זו דעתי לפחות.
על מה אתה מדבר.. כל החסרונות מתגמדים לעומת היתרונות. תחשוב כמה זמן תחסוך, כסף, כאבי ראש.. ואפילו תוכל להתאמן כמו שצריך.אני ואתה גרים באותו איזור וגם אני הייתי בפרייבט ג'ים.
חשבתי על ללכת לספייס כי זה חוסך לי המון בעיות- במקום לנסוע 2-3 פעמים בשבוע לבת ים, למכון הארדקור מצוייד היטב, ולנסוע פעם בשבוע למכון קרוספיט בתל אביב, שאני צריך להרוויח בעצמי 200 שח בחודש בשביל לממן אותו, אני יכול ללכת 10 דקות ברגל, לעשות את כל התרגילים באותו מכון כולל הנפות, ולא לדאוג להרוויח כסף כדי להתאמן.
בסוף החלטתי להישאר ככה ולא לעבור לספייס.
אולי תומכים במורכבים ואפילו מפרסמים בפייסבוק הרמות אולימפיות ואת 3 הגדולים, אבל האווירה היא של מכון פיטנס עלוב. עם כמה שיתמכו בי ויגידו לי כל הכבוד על הסקוואט הכבד או הקלין המושלם כל הכיף יורד כשמאחוריך אישה בת 70 הולכת בקצב של גופה על ההליכון.
אווירה זה חלק חשו מאוד ב גם במכון כמו בכל מקום- עבודה/לימודים/משפחה/עסק.
זו דעתי לפחות.