זרום אחי..זרום 😃ברור שהכל בהומור אני גם צחקתי איתו אבל הומור לא אמור להיות מצחיק חח ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זרום אחי..זרום 😃ברור שהכל בהומור אני גם צחקתי איתו אבל הומור לא אמור להיות מצחיק חח ?
לא.חבר'ה....לא הזקן קובע....אלא השיערות בחזה!
איכנגיד....בחור עם זקן...בלי שיערות בחזה........................ברצינות??
אבל בחור עם שיערות בחזה מגולח..?
כשתגדל תבין....😃
אתה רואה יותר מדי סרטי בלשים old schoolכאחד שנחשב הגבר הקשוח באזור חיוג 04 הנה כמה טיפים:
-תתחיל לעשן,אין דבר עם יותר סקס אפיל מזה.בנות מתות על זה ואתה יכול להראות דומיננטיות ע"י לקיחת סיגריות מזרים.
-תלבש מעיל עור,להיות קשוח זה לא להיות אופנתי.אני במשך שנים חקרתי את הנושא והגעתי למסקנה שזה הלבוש הקשוח ביותר.
-תתחיל עם משחקי כבוד,מי שפוגע בכבוד שלך פוגע בך ומגיע לו להיפגע בהתאם לכך.עוצמת הפגיעה נתונה לשיקולך.
-אל תפחד להראות דומיננטיות פיזית כלפי החברה,תלחץ יד הכי חזק כשאתה פוגש בן אדם,חבק נשים גם כשהם עושות פרצוף של סבל,שים יד מחוץ לחלון עם סיגריה(משתלב עם מוטיב העישון).
-אל תתגלח.
-אל תגיד שלום,תודה,בבקשה וכל הבולשיט הנשי הזה.
-בזמן נהיגה לא משנה מה השעה שים מוסיקה על העוצמה החזקה ביותר עם חלונות פתוחים.
בבקשה
סבבה.זה לא ממש מצחיק התזמון לתגובה , הוא כתב כולה שהוא בן 18 ... זה לא בקטע של לאיים או להראות שהוא גבר
הכל טוב אחי אבל אם בכל זאת בא לך להרשם לסמינר שלי שאני מעביר על מתי לשים ואיך לשים והתזמון הנכון ל-MEMEסבבה.
זה היה המשחק המקורי הראשון שקניתי..קלאסיקה.שחקתי ב3 פעם או פעמיים, לא משהו.
uzumymw - גם לי בSA 🤣זה היה המשחק המקורי הראשון שקניתי..קלאסיקה.
עוד חרוט במוחי ה-קוד:GUNSGUNSGUNS (הצ'יט הכי קצר לנשקים)
ברצינותנגיד....בחור עם זקן...בלי שיערות בחזה........................ברצינות??
אבל בחור עם שיערות בחזה מגולח..?
אני גם מעביר כאלה, לאכולוסיה השניה שמבינה את ההומור שלי.הכל טוב אחי אבל אם בכל זאת בא לך להרשם לסמינר שלי שאני מעביר על מתי לשים ואיך לשים והתזמון הנכון ל-MEME
אז תדבר איתי בפרטי ואני ארשום אותך.
חבר'ה....לא הזקן קובע....אלא השיערות בחזה!
את בת נכון ? ואת מדברת איתי על מוניטין ? מה יש לך לכי ליםלא יפה להוריד לו מוניטין על זה, נכון?