אם בגללך היא תעזוב את הפורום אני באופן אישי אמצא איפה אתה גר ואבחן את כישורי הלחימה בפשע שלך.את בת נכון ? ואת מדברת איתי על מוניטין ? מה יש לך לכי לים
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם בגללך היא תעזוב את הפורום אני באופן אישי אמצא איפה אתה גר ואבחן את כישורי הלחימה בפשע שלך.את בת נכון ? ואת מדברת איתי על מוניטין ? מה יש לך לכי לים
לשלוח לך בפרטי ? רוצה פלאפון ? אין לי בעיה להביא חח אני לא ילד קטןאם בגללך היא תעזוב את הפורום אני באופן אישי אמצא איפה אתה גר ואבחן את כישורי הלחימה בפשע שלך.
כה אני גם אסע לקריות כדי לריב איתךלשלוח לך בפרטי ? רוצה פלאפון ? אין לי בעיה להביא חח אני לא ילד קטן
אז למה אמרת את זה? ואני מנתניה בכלל אחי גר בפולג אתה מוזמן לקפוץ אם באלךכה אני גם אסע לקריות כדי לריב איתך
אני צחקתי איתך הכל בהומור.אז למה אמרת את זה? ואני מנתניה בכלל אחי גר בפולג אתה מוזמן לקפוץ אם באלך
למה אמרת שבא לך לריב איתי? לא הבנתי מה ישך וחוץ מזה אני צחקתי איתה הכל בהומור
את בת נכון ? ואת מדברת איתי על מוניטין ? מה יש לך לכי לים
אם בגללך היא תעזוב את הפורום אני באופן אישי אמצא איפה אתה גר ואבחן את כישורי הלחימה בפשע שלך.
אני צחקתי איתך הכל בהומור.
נכון D:
קודם תמצא טרמפ לתחרות 🤣כה אני גם אסע לקריות כדי לריב איתך
אגד-נעים איתךקודם תמצא טרמפ לתחרות 🤣
טוב..נעים איתך
חחחח דיי צחקתי איתך מה יש לךכנראה שממש משעמם לך ומתחשק לך להתסיס פה כמה אנשים? 😃
אין לך איזה חופש גדול להיות בו?
לרגע החמאת לי עד שראיתי את זה
התאכזבתי. 😖
חחחח דיי צחקתי איתך מה יש לך
ואליק הכל טוב אחי
אבל את בחורה חחח מה זאת אומרת .. ?לא אוהבת שמתייחסים אליי כמו לבחורה 🤦♂️
זה מעליב... 'לכי לים'...
אבל את בחורה חחח מה זאת אומרת .. ?
וסליחה לא התכוונתי להעליב.
סבבה אחשלי שבת שלוםתאלץ לעקוב אחריי בפורום בשביל להבין חחח
גם אני צחקתי 😄
🤦♂️סבבה אחשלי שבת שלום
ועל זה נאמר שכסף קונה אפילו אושר....ברצינות
![]()
הגברת אמרה את דברה..לא יפה להוריד לו מוניטין על זה, נכון?
טוב יאללה שגעת אותי בחייאת🤦♂️
טוב יאללה שגעת אותי בחייאת
את לא אוהב שמתייחסים אליך כאל בחורה אבל את בחורה
את לא אוהבת שקוראים לך אחי
עדיף שאני לא אקרא לך חחח
טרמפ מאשקלון יעזור?אגד-נעים איתך
איזה בוגר אתה רוקולשלוח לך בפרטי ? רוצה פלאפון ? אין לי בעיה להביא חח אני לא ילד קטן