הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון אימון עצימות אחרון לפני

55883גבר

משתמש משקיע
7,646
4,637
נק' מוניטין:
19,238
7,646
4,637

אשמח לשמוע תגובות על הטכניקה בסקוואט, בבנצ' בדדליפט, על הנעליים, השיער, העובדה שאני עם סינגלט במכון ועל כל דבר אחר שתרצו להגיב.

למה סינגלט באמת? יש ליפטר במכון שלי שגם מתאמן עם סינגלט ואני לא מוצא סיבה הגיונית לזה.
בסקוואט אתה הולך ממש אחורה, זה נראה שאתה כמעט נוגע עם המוט בכלוב ואם תכשל ותזרוק את המוט הכלוב יתהפך. לא מפריע לך?
מוניטין.

• פותח/ת השרשור
למה סינגלט באמת? יש ליפטר במכון שלי שגם מתאמן עם סינגלט ואני לא מוצא סיבה הגיונית לזה.
בסקוואט אתה הולך ממש אחורה, זה נראה שאתה כמעט נוגע עם המוט בכלוב ואם תכשל ותזרוק את המוט הכלוב יתהפך. לא מפריע לך?
מוניטין.
הפינים גורמים לי לקלסטרופוביה שמתי לב שהקשת שלי מתחרבנת, איך לתקן את זה ?

אין סיבה לשנות משהו לפני תחרות, זה יכול רק להזיק.
מוניטין.
להתרגל לתנאי תחרות ובעיקר לבדוק שהתחת לא עולה מהספסל.

• פותח/ת השרשור
אין סיבה לשנות משהו לפני תחרות, זה יכול רק להזיק.
להתרגל לתנאי תחרות ובעיקר לבדוק שהתחת לא עולה מהספסל.
אבל סך הכל לא נראה נוראי מדי נכון ? והתחת לא עולה ?

ה165 לא שבר, 180 לא רואים, 192.5 שבר.
הקשת מתחרבנת כי הגב עליון לא מכווץ, זה יפה שאתה מכווץ פלג גוף תחתון וממקם אותו טוב, אבל אחר כך אתה צריך לכווץ יותר את העליון,
תקרב את השכמות לישבן, מבלי להזיז פלג גוף תחתון.

• פותח/ת השרשור
ה165 לא שבר, 180 לא רואים, 192.5 שבר.
הקשת מתחרבנת כי הגב עליון לא מכווץ, זה יפה שאתה מכווץ פלג גוף תחתון וממקם אותו טוב, אבל אחר כך אתה צריך לכווץ יותר את העליון,
תקרב את השכמות לישבן, מבלי להזיז פלג גוף תחתון.
ה165 לא שבר בגלל הרצועות, ה180 שבר בוודאות המאמן בדק אותי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית