הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Parallel squat

Augustus

משתמש מתחיל
87
7
נק' מוניטין:
10
87
7
אני סובל מbutt wink בסקוואט שגורם לי לכאבי גב חזקים לאחר הסקוואט... ניסיתי פחות או יותר הכל כדי להמנע אך ללא הצלחה.. ראיתי סירטון ביוטיוב שמסביר שזה בגלל המבנה שלי ושאני צריך לעבור לparallel.. שמתי לב שפה בפורום מקפידים על atg.. האם זה ככ נורא לעשות p squat במקום atg squat? תודה

גם לי היה בעבר butt wink והפתרון היה פשוט להמשיך לעשות סקוואט. בסופו של דבר זה נעלם. לא היו לי כאבי גב מהתופעה, ממליץ לך לבדוק את הטכניקה..

תעבוד עד הנקודה הכי נמוכה שאתה יכול בלי שהגב מתעגל. עם הזמן העומק ישתפר.
אני ממליץ על סקוואט עם עצירה בבור לכמה שניות, כשאתה מנסה להוציא חזה ולקמר גב הכי הרבה שאתה יכול, זה יעזור לשפר את העומק והגמישות שצריך.

ממש לא עושים פה אס טו גראס, אתה צריך לרדת אינץ או שניים אחרי פרלל, זה נובע מהמסטרינג חלש,חזק אותו, בנוסף תדביק קיניזיו טייפ על האיזור ולפני שאתה מרגיש שהוא מתעגל עלה למעלה תוך חיזוק שך ההמסטרינג, תתחיל את התנועה בירך ולא בברך, נסה סקוואט רחב לפרלל גם עוזר.

זה נובע מהמסטרינג חלש
BUTT WINK יכול לנבוע מהמסטרינג לא גמיש. אין קשר לכמה הוא חזק או חלש.

תעבוד עד הנקודה הכי נמוכה שאתה יכול בלי שהגב מתעגל. עם הזמן העומק ישתפר.
אני ממליץ על סקוואט עם עצירה בבור לכמה שניות, כשאתה מנסה להוציא חזה ולקמר גב הכי הרבה שאתה יכול, זה יעזור לשפר את העומק והגמישות שצריך.
עצה נהדרת. עובד טוב

ממש לא עושים פה אס טו גראס, אתה צריך לרדת אינץ או שניים אחרי פרלל, זה נובע מהמסטרינג חלש,חזק אותו, בנוסף תדביק קיניזיו טייפ על האיזור ולפני שאתה מרגיש שהוא מתעגל עלה למעלה תוך חיזוק שך ההמסטרינג, תתחיל את התנועה בירך ולא בברך, נסה סקוואט רחב לפרלל גם עוזר.
דבר בשם עצמך

לדעתי תעשה בוקס סקוואט לנקודה הכי נמוכה אליה אתה יכול להגיע לפני הבאט ווינק, וכל פעם תנמיך קצת את הקופסה

כולכם מצחיקים מאוד, אף אחד לא ראה פה את הבחור מבצע סקווט וכולם מציעים הצעות ומשערים השערות כאילו יש בזה משהו.

חבריקו (פותח הפוסט) - צלם את הסקווט שלך, תסביר איפה הכאבים.
יכול להיות שהכאבי גב שלך לא קשורים לBUTT WINK בכלל.

• פותח/ת השרשור
כולכם מצחיקים מאוד, אף אחד לא ראה פה את הבחור מבצע סקווט וכולם מציעים הצעות ומשערים השערות כאילו יש בזה משהו.

חבריקו (פותח הפוסט) - צלם את הסקווט שלך, תסביר איפה הכאבים.
יכול להיות שהכאבי גב שלך לא קשורים לBUTT WINK בכלל.
אני חושב שזה יענה לכולנו.. תודה 😃

• פותח/ת השרשור
לא הבאת פה סירטון שלך
מה אתה רוצה שנעשה עם זה?
מוצש עכשיו.. העלאתי כבר סירטון והעירו לי על זה.. ניסיתי לתקן עם מתיחות ושאלתי המון אנשים בחדכ שלנו ולא הצלחתי להמנע מהתנועה.. אני פשוט יורד עד שאני מתחיל לעשות את התנועה הזו.. זה בערך קצת אחרי נקודת הפרלל.. העניין הוא ששאלתי מה ההבדל והאם זה משמעותי? כי הבנתי שלא..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית