הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אירובי ב-SS

• פותח/ת השרשור Youth
  • פורסם בתאריך

Youth

משתמש מתחיל
33
2
נק' מוניטין:
2
33
2
אז ככה אני מתאמן ב-SS וכרגע אני במסה ואני משתדל שהיא תהיה כמה שיותר נקייה,
ואני רוצה קצת לשלב ריצות.
פעמיים בשבוע ריצת 5 ק"מ או עדיף ספרינטים ?
ריצות ארוכות יעמיסו עליי ב-SS?
אירובי יעזור לי בכלל להפחית בכמות השומן בעלייה ?
אשמח לתגובות
.

בכללי אירובי זה טוב לכל בנאדם בריא.. עבודה על הלב זה תמיד טוב (הוא גם שריר צריך לעבוד גם עליו 😃)
אך בכל זאת ריצה מאומצת יכולה להוות מכשול לעלייה במשקלים ולהתאוששות במיוחד כשאר אתה בתוכנית כמו SS כשאר יש שלוש פעמים בשבוע סקוואט כבד..
אם ריצה כל כך חשובה לך אתה יכול לבחור תוכנית עם פחות עצימות.. אתה יכול לשלב אירובי מתון יותר עם SS כמו אלפיטי ריצה קלה, אופניים וכד'..
העלייה בשומן תלויה במאזן הקלורי שתהיה (אירובי בסה"כ יגדיל את ההוצאה שלך)

פעם ראשונה שניסיתי SS רצתי כ 5 קילומטר פעמיים בשבוע בימים ללא אימוני כוח, לדעתי רעיון גרוע מאוד לשלב את זה. הרגליים פשוט לא היו מספיקות להתאושש עם 3 פעמים סקוואט כבד ופעמיים ריצה ונתקעתי בסקואאט עם משקל קטן יחסית וגם התחילו לי כאבים בגב תחתון (אני לא בטוח אם זה בגלל טכניקה לא טובה בסקוואט או השילוב של SS עם ריצות או שניהם). והייתי אוכל מספיק (לא הייתי סופר קלוריות אבל עליתי במשקל). חשבתי כבר זה חרא תוכנית וזה, אחרי כמה שבועות עזבתי את הריצות ואז התחלתי להתקדם בתכנית. אגב אני עושה לפעמים אירובי אחרי אימון על המכשיר אליפטי בהתנגדות נמוכה ולא יותר מרבע שעה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית