הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יעוץ - להתחיל להתאמן ממה להתחיל קודם

• פותח/ת השרשור var
  • פורסם בתאריך

var

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
אני רוצה להתחיל להתאמן אני בן 22 עבדתי פיזית במשך כמה שנים טובות כולל בצבא, ככה שאני לא מתחיל ניראה לי.
אני מאוד רזה 54-55 על 1.73 בערך. אני רוצה שהגוף שלי יראה יפה מחוטב. ובמקביל אני רוצה גם להתאמן על סיבולת שריר טובה מה יותר טוב לעבודה פיזיות ממושכות? סיבולת לא?
מאיפה להתחיל? במסה ואז לעבור לחיטוב+סיבולת אם אפשרי לשלב בין השניים. ואיך שומרים על המסה מבלי לעלאות אותה.
המטרה שלי גם לעלאול פעם ראשונה לעלזאזאל מהמשקל שלי 54 ל60+ אפילו..
יש לי קצב חילוף חומרים גבוהה וגנטיקה אולי בין הטובות..
רק אני צריך הדרכה .. אפשר להגיד שהמטרה שלי לטווח הרחוק זה לשמור על מסה וחיטוב מרמה מסוימת ולפתח את הסיבולת שלי לרמה גבוהה ביותר האם זה אפשרי אם אני עובר לסיבולת זה ישמור לי על המסה והחיטוב לא?

אתה מתחיל, אין קשר למה שעשית בצבא. תעשה מסה - starting strength היא תכנית מומלצת למתחילים, יש מאמר עליה בפורטל + שאלות ותשובות.
כשיהיה צורך מבחינת אחוזי השומן, תחטב.

• פותח/ת השרשור
אוקי אבל מה זה ABXABXX הכוונה יום ראשון A ייום שני B ויום שלישי חופש יום רביעי A ים חמישי B -
או שזה AB ביחד יום ראשון ושלישי וחמישי .. לא הבנתי.. דבר נוסף נניח והגעתי למטרה שלי במסה אח''כ עובר לאימוני כוח אני צריך לקחת גיינר? עדיין? או לא צריך לקחת?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית