הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ אינטרוולים עם קצב יורד

m0stMuscular

משתמש קבוע
1,425
188
נק' מוניטין:
231
1,425
188
היום עשיתי אינטרוולים של 200X8 ובספרינטים הראשונים עשיתי קצב מהיר ובאחרונים הקצב ירד , כאילו כל ספרינט נתתי כמעט את הכל , בצורה הזאת אני מרגיש יותר מותש ושהאימון יותר אינטנסיבי מאשר שיטה שאמרו לי בפורום שכל האינטרוולים צריכים להיות באותו קצב (כשכל האינטרוולים באותו קצב אני מרגיש שקשה לי רק באחרונים והאימון פחות אינטנסיבי)
המטרה זה להתכונן לגיבושים בצבא איפה שאני יפול (משובץ לפי מנילה)
מה כדאי לעשות ? אינטרוולים כשכולם באותו קצב או בקצב יורד ? (שהראשונים יותר מהירים) @Beast and cheat @hanan

אתה צריך למצוא איזון בין עצימות לקצב קבוע.
אם אתה עושה לדוגמא 4 אינטרוולים ראשונים ב 40 שניות כל אחד ואח'כ ב 45 שניות את האחרים, זה מראה שאתה התעייפת מדי והביצוע לא טוב.
אבל המטרה היא לא לעשות את כולם ב 45 אלא לדוגמא להתחיל ב 41-42 ולסיים ב 42-43

• פותח/ת השרשור
אתה צריך למצוא איזון בין עצימות לקצב קבוע.
אם אתה עושה לדוגמא 4 אינטרוולים ראשונים ב 40 שניות כל אחד ואח'כ ב 45 שניות את האחרים, זה מראה שאתה התעייפת מדי והביצוע לא טוב.
אבל המטרה היא לא לעשות את כולם ב 45 אלא לדוגמא להתחיל ב 41-42 ולסיים ב 42-43
אבל אז אני לא מתאמץ בראשונים ורק באחרונים קשה לי , למה זה לא טוב? האמת הראשונים היו 30 שניות והאחרונים 38 חחח
הרגשתי ככה שהאימון הרבה יותר אינטנסיבי ו געתי לדופק הרבה יותר גבוהה , המטרה שלי זה לשפר את התפקוד בדופק גבוהה שלמרות שהוא ממש גבוהה להצליח עדיין לרוץ מהר בשביל הגיבוש

זה מורכב, אבל בגדול אתה מפספס את מטרת האימון שהיא ריצה במהירות מקסימלית ופוגע בהתאוששות. זה דומה לזה שאחרי שאתה נתקע הספוטר עוזר לך בעוד חזרות

• פותח/ת השרשור
זה מורכב, אבל בגדול אתה מפספס את מטרת האימון שהיא ריצה במהירות מקסימלית ופוגע בהתאוששות. זה דומה לזה שאחרי שאתה נתקע הספוטר עוזר לך בעוד חזרות
ולהאריך את המנוחות לקראת הסטים האחרונים זה גם לא טוב?
שוב המטרה זה להתכונן לגיבוש ולא אחרת

ולהאריך את המנוחות לקראת הסטים האחרונים זה גם לא טוב?
שוב המטרה זה להתכונן לגיבוש ולא אחרת
כאמור, עדיף שלא. באופן כללי זה הרגל מצוין ללמוד לשמור כוחות, אחרת גם בגיבוש תמצא את עצמך חזק בהתחלה ואז מתעייף

• פותח/ת השרשור
כאמור, עדיף שלא. באופן כללי זה הרגל מצוין ללמוד לשמור כוחות, אחרת גם בגיבוש תמצא את עצמך חזק בהתחלה ואז מתעייף
אוקי וכמה סטים אתה ממליץ של ספרינטים של 180 מטר וכמה מנוחה ביניהם? אני עושה את זה פעמיים בשבוע ועוד ריצת נפח

אחרי חימום 10 סטים, זמן מנוחה יכול להיות או לרוץ חזרה לנקודה שהתחלת ממנה ובהמשך כמו זמן הריצה

• פותח/ת השרשור
אחרי חימום 10 סטים, זמן מנוחה יכול להיות או לרוץ חזרה לנקודה שהתחלת ממנה ובהמשך כמו זמן הריצה
אני נח בהליכה במעגלים פי 2 בערך מזמן הספרינט זה בסדר?
ואין דרך לשפר את זה שנגיד גם אחרי שאני מוציא את כל הכוח בספרינטים הראשונים שאני עדיין יצליח לעשות ספרינטים בקצב שקרוב לראשונים ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית