ריצה VS הליכה מהירה VS אינטרוולים

• פותח/ת השרשור Roko
  • פורסם בתאריך

Roko

משתמש מתחיל
267
48
נק' מוניטין:
90
267
48
חלק אומרים שהליכה על 6.5 דופק 130 בבוקר עם תיסוף של קפאין יעילה לשריפת שומן

חלק אומרים שריצה עדיפה כפעילות אירובית לשריפת שומן

חלק אומרים שאינרטוולים

מה דעתכם ? אני אישית מעדיף ריצה כי על הדרך לשלב גם סיבולת שאני צריך לאימוני לחימה

זה לא הדופק, זה לא המהירות, זה מה אתה אוכל לפני כדי לגרום לגוף שלך לשרוף יותר שומן \ חלבונים \ פחמימות.

• פותח/ת השרשור
זה לא הדופק, זה לא המהירות, זה מה אתה אוכל לפני כדי לגרום לגוף שלך לשרוף יותר שומן \ חלבונים \ פחמימות.
אם אני לא אוכל כלום .. רק קפאין כי קפאין גם ממריץ וגם עוזר לי לשרוף יותר שומן

אם אני לא אוכל כלום .. רק קפאין כי קפאין גם ממריץ וגם עוזר לי לשרוף יותר שומן
אתה תשרוף גם שומן גם פחמימה וגם שריר.
אבל אם תאוכל ארוחה חלבונים לפני פעילות אירובית עם קפסולה של קפאין, אתה תשרוף הרבה יותר שומן ופחמימות וככה תפחית את הנזק של שריפת השריר.

איבוד שומן תלוי בגרעון הקלורי. אם המטרה היא לאבד כמה שיותר שומן, אז תעשה את הפעילות האירובית ששורפת הכי הרבה קלוריות בזמן נתון. יש ויכוח נרחב לגבי אינטרוולים כנגד אימון אירובי רגיל, ככה שזה תלוי את מי שואלים. בגדול 40 דקות אירובי רגיל יהיה שווה לערך 20 דקות של אינטרוולים (תלוי אבל בעצימות של שניהם).

פירוק שריר לא מתבצע בבוקר ולא קשור אם עשית אירובי על בטן ריקה או לא. שריר מתפרק על ידי מאזן קלורי שרירי חריף + חוסר מספק באכילת חלבון וחוסר באימון התנגדות (בד״כ משקולות).

קפאין אינו שורף שומן, לפחות לא באופן ישיר. חומצות השומן אומנם יוצאות מהתאים בזמן נטילת קפאין (ניוד שומן), אך הגוף לא באמת משתמש בהן. קפאין עוזר להמריץ אותך (ע״י השפעה על המערכת העצבית) וכך לגרום לך לבצע את האימונים שלך בעצימות גבוהה יותר = שרפת יותר קלוריות = הגדלת את הגרעון הקלורי = הורדת יותר שומן בסוף יום נתון ( או כל מסגרת זמן אחרת שתבחר).

• פותח/ת השרשור
איבוד שומן תלוי בגרעון הקלורי. אם המטרה היא לאבד כמה שיותר שומן, אז תעשה את הפעילות האירובית ששורפת הכי הרבה קלוריות בזמן נתון. יש ויכוח נרחב לגבי אינטרוולים כנגד אימון אירובי רגיל, ככה שזה תלוי את מי שואלים. בגדול 40 דקות אירובי רגיל יהיה שווה לערך 20 דקות של אינטרוולים (תלוי אבל בעצימות של שניהם).

פירוק שריר לא מתבצע בבוקר ולא קשור אם עשית אירובי על בטן ריקה או לא. שריר מתפרק על ידי מאזן קלורי שרירי חריף + חוסר מספק באכילת חלבון וחוסר באימון התנגדות (בד״כ משקולות).

קפאין אינו שורף שומן, לפחות לא באופן ישיר. חומצות השומן אומנם יוצאות מהתאים בזמן נטילת קפאין (ניוד שומן), אך הגוף לא באמת משתמש בהן. קפאין עוזר להמריץ אותך (ע״י השפעה על המערכת העצבית) וכך לגרום לך לבצע את האימונים שלך בעצימות גבוהה יותר = שרפת יותר קלוריות = הגדלת את הגרעון הקלורי = הורדת יותר שומן בסוף יום נתון ( או כל מסגרת זמן אחרת שתבחר).
אבל אם אני יעשה את הפעילות ששורפת הכי הרבה קלורית היא תשרוף איתה יחד שריר כי הגרעון יגדל לא ?

פשוט אני יודע שריצה שורפת קלוריות ולא שומן .. אבל תודה רבה! חדשת לי משה
שומן = קלוריות. הגוף יחליט באיזה מאגר אנרגיה (חלבון*/פחממה/שומן) להשתמש יותר או פחות.

* מאגרי חלבון טכנית לא קיימים. הכוונה לשריר.

• פותח/ת השרשור
שומן = קלוריות. הגוף יחליט באיזה מאגר אנרגיה (חלבון*/פחממה/שומן) להשתמש יותר או פחות.

* מאגרי חלבון טכנית לא קיימים. הכוונה לשריר.
ושומן זה לא ושמן שאני אוכל כמו זיתים טחינה אבוקדו אלה רקמות שומן מה שמפחית את א"ש ? זאת אומרת שריצה בבוקר על בטן ריקה תשרוף הכי הרבה שומן ?

ושומן זה לא ושמן שאני אוכל כמו זיתים טחינה אבוקדו אלה רקמות שומן מה שמפחית את א"ש ?
לא, אין קשר לשומן שאתה אוכל בתזונה לבין העלאה/ירידה בשומן בגופך. מה שמפחית את השומן זה שוב, גירעון קלורי.

זאת אומרת שריצה בבוקר על בטן ריקה תשרוף הכי הרבה שומן ?
לא:
http://www.kilogram.co.il/2392/האם-פעילות-אירובית-אחרי-צום-לילה-ממקסמ/

• פותח/ת השרשור
לא, אין קשר לשומן שאתה אוכל בתזונה לבין העלאה/ירידה בשומן בגופך. מה שמפחית את השומן זה שוב, גירעון קלורי.

לא:
http://www.kilogram.co.il/2392/האם-פעילות-אירובית-אחרי-צום-לילה-ממקסמ/
ברור שאין קשר , לא התכוונתי ממש לזה חח אבל תודה משה! באמת שאתה עוזר לי כל כך!

לילה טוב! 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית