הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתחיל

elimagen

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
שלום אנשים, אז ככה 😃

התחלתי ללכת למכון כושר לפני לא הרבה זמן ובנו לי תכנית אימונים שממה שהבנתי מאנשים שמבינים קצת יותר ממני (אני בגדר לא מבין כלום בכלל חחח) אמרו לי שזו לא תכנית משהו.

אני בן 17
1.68 מטר
65 ק"ג

אני די בטוח שאני צריך להתחיל ממסה לפי מה שהבנתי, והייתי שמח אם הייתם עוזרים לי לבנות תכנית אימונים, ואם אתם ממש נחמדים אז אולי אפילו גם תפריט תזונה חחח

ובאמת, זה לא שאני עצלן מדי לקרוא כל מיני מאמרים ולהחליט מה לעשות, זה פשוט שאני מעדיף שאנשים שבאמת אשכרה מבינים בזה יעזרו לי כדי שיצא לי יותר טוב...

תודה מראש 😃

אם תוכל להעלות תמונה שלך נוכל להגיד לך מה אתה צריך - חיטוב או מסה.

אם אתה בטוח שאתה רוצה מסה חפש תכנית שנקראת SS. זאת תכנית לבניית מסה למתחילים.

• פותח/ת השרשור
אם תוכל להעלות תמונה שלך נוכל להגיד לך מה אתה צריך - חיטוב או מסה.

אם אתה בטוח שאתה רוצה מסה חפש תכנית שנקראת SS. זאת תכנית לבניית מסה למתחילים.
http://up409.siz.co.il/up1/jmnmdmbt1ny3.jpg

http://up409.siz.co.il/up2/mnzrjjjgigzm.jpg

הנה תמונות שלי, זה מסה נכון?
ולפי מה שראיתי הרוב אומרים SS או FBW, מה ההבדל? וגם איך אני יודע איזה תכנית לקחת? כי יש כל מיני סוגים לכל תכנית ואין לי מושג מה הכי יכול להתאים לי... בהתחשב בנתונים שלי וזה, יש משהו מיוחד שאתה יכול להמליץ עליו?

מסה בהחלט

כמו שאמרתי - קח לך SS ותתחיל ללמוד את הטכניקות של תרגילי הבסיס - סקוואט, בנץ', דדליפט ופרס.

• פותח/ת השרשור
מסה בהחלט

כמו שאמרתי - קח לך SS ותתחיל ללמוד את הטכניקות של תרגילי הבסיס - סקוואט, בנץ', דדליפט ופרס.
אוקיי, תודה רבה על העזרה! הממ.. אני מניח שאני גם אוכל למצוא את זה לבד, אבל.. יש מצב שאתה מביא לי לינק למקום שאני יכול לקחת ממנו תכנית SS? וגם לדעתך כדאי לי לשאול את המאמן בחדר כושר אם הוא יכול לבנות לי תכנית SS?

כנס ל"מאמרים" בסרגל הכתום למעלה.

אח"כ תרשום בחיפוש SS וזה ימצא לך את התכנית.

רוב המאמנים אינם יודעים מהי התכנית הזאת בכלל ככה שהסיכוי שתמצא מדריך שיכתוב לך תכנית כזאת הוא קלוש. מה גם שרוב הליצנים ינסו לשכנע אותך לעשות תכנית אחרת.

לפני שאתם נותנים לו להתחיל ss, מה המטרות שלך? אם המטרות הם גוף יפה ופחות משקל על המוט(כן בss גודלים אני יודע אבל הרבה פחות), תתחיל fbw ומשם תעבור לAB או ABC. אם המטרה היא כמה שיותר משקל על המוט אז SS.

• פותח/ת השרשור
לפני שאתם נותנים לו להתחיל ss, מה המטרות שלך? אם המטרות הם גוף יפה ופחות משקל על המוט(כן בss גודלים אני יודע אבל הרבה פחות), תתחיל fbw ומשם תעבור לAB או ABC. אם המטרה היא כמה שיותר משקל על המוט אז SS.
גם לFBW יש פה תכנית טובה במאמרים? למרות שאני עדיין חושב שאני אלך על SS, אבל רק כדי לבדוק

גם לFBW יש פה תכנית טובה במאמרים? למרות שאני עדיין חושב שאני אלך על SS, אבל רק כדי לבדוק
אני לא יודע, אני חושב שיש. תריץ חיפוש. בעקרון זוהי תוכנית שמשלבת עבודה על כל הגוף ויש בה גם את תרגילי הבסיס של ss, פשוט תתקדם בה פחות במשקל ויש בה יותר תרגילי עזר.

Back
למעלה תחתית