הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקת סקווואט

pixel_style

משתמש מתחיל
17
0
נק' מוניטין:
0
17
0
אני מנסה ללמוד את הטכניקה של הסקוואט מסרטונים באינטרנט ולמדתי על הכללים ועל הנקודות החשובות בטכניקה אבל יש דברים שאני לא מצליח ליישם.

אני מנסה ללמוד LB במשקל גוף אבל כשאני יורד ומנסה לשמור על הגב ישר, אני מאבד שיווי משקל ונופל אחורה.
בנוסף אני מרגיש את האזורים האלו מאוד נמתחים במהלך התנועה ואני ממש מרגיש אותם (יכול להיות שזה בגלל שלא עשיתי אף פעם סקוואט אז השרירים האלו לא רגילים וחלשים?) - אני אמור להרגיש אותם ממש נמתחים?:

human_body.png

מנח הגב שלך לא אמור ולא יכול להיות אנכי. על מנת לשמור על שיווי משקל, מנח פלג הגוף העליון שלך יהיה פחות אנכי ממה שאתה חושב שהוא צריך להיות. ככל שהמוט יותר כבד ---> הוא יהיה אחוז גדול יותר ממרכז המסה, ולכן יותר יהיה חייב להיות מעל מרכז כף הרגל (מרכז שיווי המשקל)

לגביי הכאבים, קרא כאן: https://www.lbs.co.il/threads/56065/#post-711659

• פותח/ת השרשור
מנח הגב שלך לא אמור ולא יכול להיות אנכי. על מנת לשמור על שיווי משקל, מנח פלג הגוף העליון שלך יהיה פחות אנכי ממה שאתה חושב שהוא צריך להיות. ככל שהמוט יותר כבד ---> הוא יהיה אחוז גדול יותר ממרכז המסה, ולכן יותר יהיה חייב להיות מעל מרכז כף הרגל (מרכז שיווי המשקל)

לגביי הכאבים, קרא כאן: https://www.lbs.co.il/threads/56065/#post-711659

אחי מצטער על הבורות, אבל יש שם שמות של שרירים שאני לא מכיר ומונחים שעדיין לא למדתי...
אני אשמח אם תוכל להסביר לי מה הבעיה (אם יש) בצורה יותר פשוטה ואיך לתקן אותה אם צריך.
תודה בכל מקרה 😃

אחי מצטער על הבורות, אבל יש שם שמות של שרירים שאני לא מכיר ומונחים שעדיין לא למדתי...
אני אשמח אם תוכל להסביר לי מה הבעיה (אם יש) בצורה יותר פשוטה ואיך לתקן אותה אם צריך.
תודה בכל מקרה 😃
הבעייה היא שהברכיים לא בחוץ. בפוסט אליו הפניתי מוסברות הסיבות להוצאת הברכיים החוצה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית