הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה דדליפט

• פותח/ת השרשור asdb1
  • פורסם בתאריך
הדדליפט לא רע בכלל.
נראה שהעמידה שלך רחבה מידי, אבל לא ניתן לראות בבירור מהזווית הזו.
אפשר קצת יותר חזה למעלה, תחשוב על להפנות פטמות קדימה (ע"י הרמת החזה, לא ע"י הורדת האגן), ולסובב אגן כפי שמוסבר בחמשת שלבי המשיכה אליהם הפניתי אותך פעם קודמת.
לנעול מרפקים כל הזמן.
לקחת הרבה אוויר לפני תחילת המשיכה, ולהשאיר אותו בפנים עד שהמוט נמצא שוב על הריצפה.

להוסיף 5 ק"ג בכל אימון דדליפט (3 פעמים בשבועיים, בהתחלה אפשר גם פעמיים בשבוע), ולהעלות סרטון עוד 20 ק"ג, כאשר כל אימון אתה עובד על הדגשים. את הסרטון תעלה באשכול הזה, אל תפתח חדש.

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
הדדליפט לא רע בכלל.
נראה שהעמידה שלך רחבה מידי, אבל לא ניתן לראות בבירור מהזווית הזו.
אפשר קצת יותר חזה למעלה, תחשוב על להפנות פטמות קדימה (ע"י הרמת החזה, לא ע"י הורדת האגן), ולסובב אגן כפי שמוסבר בחמשת שלבי המשיכה אליהם הפניתי אותך פעם קודמת.
לנעול מרפקים כל הזמן.
לקחת הרבה אוויר לפני תחילת המשיכה, ולהשאיר אותו בפנים עד שהמוט נמצא שוב על הריצפה.

להוסיף 5 ק"ג בכל אימון דדליפט (3 פעמים בשבועיים, בהתחלה אפשר גם פעמיים בשבוע), ולהעלות סרטון עוד 20 ק"ג, כאשר כל אימון אתה עובד על הדגשים. את הסרטון תעלה באשכול הזה, אל תפתח חדש.

בהצלחה
פעם הבאה אני פשוט יצלם חזרה אחת ממש מקדימה שתראה תעמידה ואני לא יכול להעלות עכשיו כל אימון 5 קילו אני בחיטוב וגם בכלל
אני מרגיש שהגב תחתון שלי עוד רגע נשבר אני לא יודע אם אני ימשיך בזמן הקרוב את דדליפט/סקוואט עד שיעבור לי, תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית